• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bende istiyorum burdaki hamiş arkadaşların yazdıklarını okudukça çok hevesleniyorum ama daha çok erken çok yeni ewliliğim biran önce zaman geçmesi için sabırsızlanıyorum :49:

bende istiyorum burdaki hamiş arkadaşların yazdıklarını okudukça çok hevesleniyorum ama daha çok erken çok yeni ewliliğim biran önce zaman geçmesi için sabırsızlanıyorum :49:
bende yeniyim canım ama hiç beklemedim 2. ay hamile kaldım malesef kalp atışı olmadığı için kaybettim. şimdi tekrar başladık çalışmalara:1: bence istiyosan hiç beklememelisin:49:

evet canım östörojen hormonu içeriyor zaten o lekeleride ilaç yapıyor ama zamanla geçiyor iyi bir hap kullanmaya başladıktan en kısa zaman içerisinde adetlerin düzene girecektir. Benim pso sendromum vardı o yzden vermişti baya iyi geldi aşırı bir yan etkisi yok dr nun talimatlarına uygun kullanırsan en kısa zamanda adetin düzene girer yani normal oranda adet görmeye başlarsın çok geçmiş olsun.

bişey daha sorcam canım kusura bakma bunaltıyorum seni kilo aldırıyormu acaba prospektüsünde göğüste hassasiyet olur yazıyo aklıma kilo aldırcağı için göğüsmü büyütüyo diye geldi doğrusu:26: kilo almak istemem ama göğsüm zaten yok göğüslerde bi etkisi varsa hayır demem yani:52:

canım benim Allah yardımcın olsun. ben buraya yazdım o duayı kimse ilgilenmedi bende oraya baktım orayı takip ediyorum şimde bende okuyacağım allah nasip ederse.. canını sıkma Rabbim büyük bebişin gelir inşallah Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde:16:

reglin geldiimi cnm

Slm kızlar mrb; ben yeni katıldım aranıza
bende 1,5 yıllık ewliyim 1 senedir hamile kalmak istiyorum. Ne yazıkki heray hüsrana uğruyorum geçen ay 1 haftalık bir gecikmem vardı hamileyim sanmıştım. Ne yazıkki olmadı. Bu ay ümitliyim inş. Güzel haberleri burdan herkese veririm. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Inş. Isteyen herkese versin rabbim..

Adet sonrası hemen yumurtlamış olsan da tutmuş olsa bile daha 10 gün geçmiş. Hemen sonuç alamazsın ki. Dediğim gibi biran önce ovulasyon testi al. Bugünlerde yumurtluyorsundur. Testi hemen almazsan yumurtlama dönemin geçerse testte çift çizgiyi göremezsin. Bu defada kafayı ona takarsın neden çift çıkmadı diye.

Canim haklisin yalniz biz surekli iliskiye giriyoz her iki gun falan..
ovulasyon teste illa sart mi ? cunku fransada acayip pahali bi tanesi..

Back
X