• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

merhaba canım östörojen hormon dengeleyici yani bi anlamda hormon hapı aynı zamanda hormonşarı dengelediği için adet söktürücü görevide görür bir hap doktorun verdiği adette kullan aşırısı ve ya eksiği hormon dengesini bozuyor ve ciltte lekelenme yapıyor bende kullanmıştım bekarken

meraba canım, benim kanamam uzun sürüyo oyüzden verdi benim zaten lekelerim oluşuyo korktum şimdi başka ne yan etkileri var canım biliyomusun ilacın prospektüsünü okudum ama anlamadım açıkçası çünkü hep yabancı terimler. östrojen hormonu yani öylemi

Arkadaslar ben araniza yeni katildim bir yil olmak uzere evleneli ve hic korunmadim bebegimiz olsun istiyorum ama olmuyor cok deniyoruz bu ay umutluydum 3 gun adetim gecti ama bu sabah cok koyu bir sekilde kanamam oldu ara ara geliyor galiba cok istedigim icin olmuyor bana yardimci olur musunuz fikri olan cvp versin lutfen

merhaba zeliha doktora gittinizmi? eşinde sende ?herhangi bir problem varmı diye kontrol ettirseydiniz.umarım en kısa zamanda bebeklerimiz olur fazla stres yapma stres hamileliği engelleyen en önemli faktörlerden biriymiş allah hepimizin yardımcısı olssun

Son düzenleme:
Selam canım nerelerdesın bugun gorunmedın hiç
tatlım tatile gidiyoruz da alısveristeydm bütün gün bir de doktora gittim biliyosun gecikmemin 15.günü bugun ama hamile değilim.. prolaktin hormonum yüksek cıktı ilaç verdi bir de söktürücü verdi. Prolaktinim yüksek oldugu icin regl göremiyormusum o yüksek olunca hamilede kalamazmsm.. Bakalm ilaçlara başlıycam işte. Yumurtalklarm gayet sağlıklıymıs cok da hızlı calısıyorlar cok güzel gözüküyor dedi. Sadece dediğim gbi hormonal sıkıntı varms. Anlıycagn hamile kalamadk bu ayda :( sende durumlar nasıl test yaptın mı bak eğer cıkmadıysa hemen vakit kaybetmeden git dr.a ;)

Merhabalar bende yeni katıldim aranıza..bizde 6aydir deniyoruz bende dr.gittim hiçbir sorun yok dedi.küçük bir yara var fakat bu senin hamile kalmana engel degil dedi bilmiyorum:-(sizce maydanoz ve süt buharı işe yararmı...

tatlım tatile gidiyoruz da alısveristeydm bütün gün bir de doktora gittim biliyosun gecikmemin 15.günü bugun ama hamile değilim.. prolaktin hormonum yüksek cıktı ilaç verdi bir de söktürücü verdi. Prolaktinim yüksek oldugu icin regl göremiyormusum o yüksek olunca hamilede kalamazmsm.. Bakalm ilaçlara başlıycam işte. Yumurtalklarm gayet sağlıklıymıs cok da hızlı calısıyorlar cok güzel gözüküyor dedi. Sadece dediğim gbi hormonal sıkıntı varms. Anlıycagn hamile kalamadk bu ayda :( sende durumlar nasıl test yaptın mı bak eğer cıkmadıysa hemen vakit kaybetmeden git dr.a ;)

Canım iyi ya yumurtalıkta bır sorun cıkmaması cok sukur inş ilaclardan sonra hamile kalırsın ben malesef adet oldum bugun test yapmaya gerek kalmadı daha bız ilk ay denedık bıraz zaman gecsınde oyle gıderım dıye dusunuyorum su an erken daha zaten bu ay daha deneyeyım hayırlısı ne ıse oyle olsun tatlım hakkımızda bu arada ıyı tatıller bol bol stres at dınlenmene bak canım

Merhabalar bende yeni katıldim aranıza..bizde 6aydir deniyoruz bende dr.gittim hiçbir sorun yok dedi.küçük bir yara var fakat bu senin hamile kalmana engel degil dedi bilmiyorum:-(sizce maydanoz ve süt buharı işe yararmı...
hoşgeldin canımm .. farklı bi doktora daha görün canım yinede sen yara olunca yakıyolar diye biliyorum engel değil ama sana zararı olur sonradan büyür Allah korusun ihmal etme.. bebişinde olur inşallah sinir stres yapma keçiboynuzu pekmezi ye :16:

Merhabalar :) bizde 11 ay oldu evleneli, bu ay artık bi bebeğimiz olmasına karar verdik, hayırlısıyla inşallah. Adetime daha 10 gün var ama çok heyecanlıyım. İlk ay ilk deneme heyecanı. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize :18:

meraba canım, benim kanamam uzun sürüyo oyüzden verdi benim zaten lekelerim oluşuyo korktum şimdi başka ne yan etkileri var canım biliyomusun ilacın prospektüsünü okudum ama anlamadım açıkçası çünkü hep yabancı terimler. östrojen hormonu yani öylemi

evet canım östörojen hormonu içeriyor zaten o lekeleride ilaç yapıyor ama zamanla geçiyor iyi bir hap kullanmaya başladıktan en kısa zaman içerisinde adetlerin düzene girecektir. Benim pso sendromum vardı o yzden vermişti baya iyi geldi aşırı bir yan etkisi yok dr nun talimatlarına uygun kullanırsan en kısa zamanda adetin düzene girer yani normal oranda adet görmeye başlarsın çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Merhabalar :) bizde 11 ay oldu evleneli, bu ay artık bi bebeğimiz olmasına karar verdik, hayırlısıyla inşallah. Adetime daha 10 gün var ama çok heyecanlıyım. İlk ay ilk deneme heyecanı. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize :18:
hoşgeldin aramıza merhaba :13: inşallah hemen hayırlı haberi alırsın ve sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişine kavuşursun:49::49::54:

Back
X