hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Allah hayırlısını versin tatlım sağlıklı hayırlı evlat olsunda öyle versin Rabbim. bende öyleydim hiç ısınmıyodu ayaklarım alıştırdım kendimi patiğe bi yaz öyle gezdim. sanırım kansızlıktan. bol bol pekmez ye canım. adetinin geçmesini bekle bakalım. hayırlı haberlerin alırız inşallahhh:16:

canımyaa saol amiiin ne güzel dualar ediyosun:16: pekmezide hiç sevmem ama kahvaltıda yiyorum az da olsa... yarını nasıl atlatıcam bilmiyorummm :18: :16:

canımyaa saol amiiin ne güzel dualar ediyosun:16: pekmezide hiç sevmem ama kahvaltıda yiyorum az da olsa... yarını nasıl atlatıcam bilmiyorummm :18: :16:
geçer canım yarında geçer hayırlısıyla merak etme :34: bende sevmiyorum ama eşim bana ben eşime zorla yediriyoruz. hemde sana bi sır hamile kalmayı %80 kolaylaştırıyor:34::emir_bebek::13:

geçer canım yarında geçer hayırlısıyla merak etme :34: bende sevmiyorum ama eşim bana ben eşime zorla yediriyoruz. hemde sana bi sır hamile kalmayı %80 kolaylaştırıyor:34::emir_bebek::13:

hadiyaa ooh başka neler var, baştan söylesene (kavanoz kavanoz pekmez yiyomuşum ) :1::1::1::1:

:1::1::1::1: bal ve çörek otu karışımınıda duymuştum canım ikiside çok etkiliymiş :34:
canim nasilsin dinleniyormusun bebegin nasil insallah iyisinizdir
ben bugunde test yaptim sabah ilk idrarla silik cikti
ama oglen yaptim hic birsey cikmadi
cok uzuldum arkadaslar destek ciktilar sagolsunlar ilk ildrarla cikan dogudur dediler insallah bebegim evladim benimledir dua et bana olurmu:14:

canim nasilsin dinleniyormusun bebegin nasil insallah iyisinizdir
ben bugunde test yaptim sabah ilk idrarla silik cikti
ama oglen yaptim hic birsey cikmadi
cok uzuldum arkadaslar destek ciktilar sagolsunlar ilk ildrarla cikan dogudur dediler insallah bebegim evladim benimledir dua et bana olurmu:14:
evet canımm yatıyorum öyle nete giriyorum uzanarak sadece yoksa patlayacağım:1:
evet canım sabah ilk idrarla yapın diyorlar hatta testtede yazıyor kesin sonuç için öyle yapılmalıymış. hemde sana tavsiyem ucuz testlerden yap pyro diye bi test var 3 lira çok iyi.. sakın üzülme stres yokkk umutsuzluk yokk Allah var!! sen dua et yeter inşallah bebişin geliyodur. her ezan vakti duacınım zaten canım merak etme sen:34: sende bana et olurmu.. öpüyorum göbüşten:49::49:

evet canımm yatıyorum öyle nete giriyorum uzanarak sadece yoksa patlayacağım:1:
evet canım sabah ilk idrarla yapın diyorlar hatta testtede yazıyor kesin sonuç için öyle yapılmalıymış. hemde sana tavsiyem ucuz testlerden yap pyro diye bi test var 3 lira çok iyi.. sakın üzülme stres yokkk umutsuzluk yokk Allah var!! sen dua et yeter inşallah bebişin geliyodur. her ezan vakti duacınım zaten canım merak etme sen:34: sende bana et olurmu.. öpüyorum göbüşten:49::49:
Allah yardimcin olsun canim etmemi ederim insallah evlatlarimiz guclu olurlar annelerine SIKI tutunurlar
insallah sagsalim alirsin kucagina evladini mende seni opurem:54:

hadiya hemen mutfağa gidip pekmez yiyorumm, hafif baş dönmem var şu anda tansiyondan mıdırkii tatlım
koşşşş:1: ahhh baş dönmesi deme bana öyle bi baş dönmesi çekiyorumki 24 saat ve aşırı şekildee böyle bişey yok :14:

koşşşş:1: ahhh baş dönmesi deme bana öyle bi baş dönmesi çekiyorumki 24 saat ve aşırı şekildee böyle bişey yok :14:

3 tatlı kaşığı pekmezden sonra geldimm :1: neden dönüyokii 2 yada 3 aydan sonra olmaz mı baş dönmesi

kızlar merhaba..
hamile olanların rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmasını sağlasın, hamile kalmak isteyenlerin kucağı boş kalmasın inşş.göbişleri biranca önce dolsunnn:16::16:

kızlarrr benim son adet tarihin 26 ağustos..bu hafta yumuş haftam...ama bugün benim berbat bir kasık ağrım var hiç bugüne kadar olmayan bir acı..bıçak kesisi gibi özellikle sağ tarafımda...beyazda bir akıntım var..
acab yumurtlama döneminde bu yaşanırm...yoksa döllenmemi oluyor oldumu..çok garip bir acı..ayağa kalkınca daha fena hissediliyor yürütmüyorrr:18::18:

inşallahh canım bende ilk gebeliğimde seninki gibi belirtiler yaşamıştım aynı ve hamile olduğumu öğrendim. Farklı bi test kullan büyük ihtimalle o test bozuktur. Yada en iyisi kan testi ama önerim adetin geçtikten sonra yap. Inşallah bebiş geliyodur. Bizide haberdar et :)

bozuk olacğını sanmıyorum %90 gebedir aynısını yaşadım :1:

ben ovulasyondan felan hiç anlamıyorum :1: Bence hemen hemen hergün beraber olmak en iyisi eşinde sorun yoksa tutması daha kesin. Allah sabır versin. Inşallah bebişine kavuşursun geç değil daha:16:

teşekkürederim , inşallah olur bu aylarda ne bileyim hergün birlikte olursan kaliteli olmaz falan diyorlar ya .
Allahım bebek beklemek ne kadar zormuş , allah isteyen herkese hemen versin hayırlısı ile inşallah.

teşekkürederim , inşallah olur bu aylarda ne bileyim hergün birlikte olursan kaliteli olmaz falan diyorlar ya .
Allahım bebek beklemek ne kadar zormuş , allah isteyen herkese hemen versin hayırlısı ile inşallah.
aminn canım inşallahhh. hiç sanmıyorum biz hergün denedik:1:

Back
X