hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlar selam benim içinde dua edermisiniz 31 ağustosta aşılama oldum.bugün aşılamanın 10.günü cuma yada cumartesi kanda sonuç belli olacak.rabbim kimseyi bu hasretle yakmasın.hepimize hayırlı evlatlar versin.aminnn

mrb arkadaşlar ben yeniyim burda. bende hamile kalmak istiyorum 2 yıl olcak ama hala olmadı 3klomen 2 aşılama ama hala beklemedeyiz.benim gibi olup bekleyen varmı?

Son düzenleme:
kızlar selam benim içinde dua edermisiniz 31 ağustosta aşılama oldum.bugün aşılamanın 10.günü cuma yada cumartesi kanda sonuç belli olacak.rabbim kimseyi bu hasretle yakmasın.hepimize hayırlı evlatlar versin.aminnn
aleyküm selamm canım. Rabbim emeklerini boşa götürmesin tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah. duacınım hayırlı haberlerini bekliyorumm:16::16:

bilmiyordum canim kusura bakma.. insallah senin bebiste surpriz yapar sana yarin..
yaa canim vallaha hic umudum yok oyle hemen agliycam adet gelmedi daha ama gelicek..:47::47:
hic mi belirti olmaz ama yok bende..
sence ben ne zman yapim test ??

inşallahhhh tatlım inşallah:16:
am üzülme sen bende de belirti yok, geçen ay bi sürü belirtim vardı da ne oldu :1: 5 gün önceden adet oldum, şok olmuştum ne olduğunu anlamadım bile, düşük falan sandım, hiçbişe bilmeyincede kötü oluyomuş, doktor normal adet olmuşsun her şey normal dedi..
yani Allahın izniyle zamanı gelince olcak inşallah, adet gününe kadar yapmayın diyolar, ama kan testinde bi kaç gün önceden de olsa çıkıyoo

hiç belli olmaz canım Rabbim illa ver deme. Rabbim hayırlısıyla benide tüm ümmeti Muhammedide bebeğine kavuştur de:34:

doğru söylüyosun canımya

[FONT=[SIZE=3]Arial Black]Rabbim hayırlısıyla benide tüm ümmeti Muhammedide bebeğine kavuştur[/SIZE][/FONT]

AMİİİİİİİNNNN

valla ilişkiden sonra kımıldamadan bacakların yükseğe koyulup öyle beklenilmesi sonra uyunması geç duş alınması gerektiğini biliyorum vss. fakat sonraki günler acaba hareketsizmi kalmalı valla ben kaç kez yüzdüm dalgalı denizde hoplaya zıplaya:1: tekneyle gezdim vss

valla bacaklar havada iki saat yattım bi ara abartıp sonra belim ağrımaya başladı :1:
off çok sıkıntıya da gelemiyorum onu yeme bunu yapma falan :1:

valla bacaklar havada iki saat yattım bi ara abartıp sonra belim ağrımaya başladı :1:
off çok sıkıntıya da gelemiyorum onu yeme bunu yapma falan :1:

Aynen bende öle bi dikmişim ki bide hayal ediyorum bebeciklere yardım ediyorum şimdi nasılda kolay hızlı gidyolardır vs diye hehoo:60::60::60:

bende bişiler kaldırırken falan aman aman taşıdım ama banada zor geliyor ..bide kociş aklına gelip dank ettikçe elimden taşıdıgım şeyleri aldı aman sen kaldırma diye hihihhh:27:
ayın sonunda bebiş yok cevabını alınca yıkıldı yahuu :6:
bebek işi zor muş yapmak zor bakmak zor ..ayy uykusuzluğu düşündükçe uykularım kaçıyor:1::1:
beni zor yıllar bekliyor bakalım kocişte yardım edecekmişşşşşşşşşşşşşş:1: bana işaallahhhhh diyelimm hevesi kaçmasın:27::27:

aleyküm selamm canım. Rabbim emeklerini boşa götürmesin tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah. duacınım hayırlı haberlerini bekliyorumm:16::16:

Allahım razı olsun senden ve dua eden herkesten Allah razı olsun..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün amin...

Kizlar benim adetim 2sinde basladi 6 snda bitti yaklasik 24-25 günde bir adet oluyorum intten hesapladim 7 si ve 12 si arasinda hamilelk olasılığı varmis adetin bittigi gun birlkte oldk hamile kalablrmym:17:

Kizlar benim adetim 2sinde basladi 6 snda bitti yaklasik 24-25 günde bir adet oluyorum intten hesapladim 7 si ve 12 si arasinda hamilelk olasılığı varmis adetin bittigi gun birlkte oldk hamile kalablrmym:17:

İnşallah :) Sana yardımcı olacak bilgili arkadaşlardan ricam, son 4 adet tarihim 7 haziran 5 temmuz 7 ağustos 2 Eylül yani günler birbirinden çok alakasız. Nasıl hesap yapıcaz biz :(

Slm kızlar eylül 3 te hastalandım anlayacağınız bu ay sil baştan bir daha bakalım kısmetse yiyecek lokması varsa ve allahım onu bana emanet edecekse gönderecek:26::26::26::26::26:

kızlar bugun bende tekrar yumurtalıklarıma baktırmaya gıttım 13. gun 14 mm olmus dktr dedı guzel bır sorun yok hayırlısıyla persembe gunu ıgne verecekmıs bakalım ben ılk defa gıttım ovulasyon takıbıne hep 14. gunu dıye bılırdım ama degılmıs hralde benım gunluk 1 mm gelısıyormus bazılarının 2 mm ıns hayırlısı olur bakalım ...:49:

Aynen bende öle bi dikmişim ki bide hayal ediyorum bebeciklere yardım ediyorum şimdi nasılda kolay hızlı gidyolardır vs diye hehoo:60::60::60:

bende bişiler kaldırırken falan aman aman taşıdım ama banada zor geliyor ..bide kociş aklına gelip dank ettikçe elimden taşıdıgım şeyleri aldı aman sen kaldırma diye hihihhh:27:
ayın sonunda bebiş yok cevabını alınca yıkıldı yahuu :6:
bebek işi zor muş yapmak zor bakmak zor ..ayy uykusuzluğu düşündükçe uykularım kaçıyor:1::1:
beni zor yıllar bekliyor bakalım kocişte yardım edecekmişşşşşşşşşşşşşş:1: bana işaallahhhhh diyelimm hevesi kaçmasın:27::27:

:1: hahaayyy tadını çıkarmak gerek tatlımmm

Back
X