hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

ben hamişim şuan canımm .ama düşük tehlikem var :( dua edin banaa.Allahın izniyle olursa seversiniz inşallahhh:16:

rabbim yardıncın olsun kendini koşullama tehlikem var falan diye bebişinle konuşmaya başla annecıgını babacığını bırakma seni seviyoruz falan gibi konuş mutlu ol aklına kötü bişeler getirme inşallah rabbım sag salim bebişini kucuşuna almayı nasip eder

rabbim yardıncın olsun kendini koşullama tehlikem var falan diye bebişinle konuşmaya başla annecıgını babacığını bırakma seni seviyoruz falan gibi konuş mutlu ol aklına kötü bişeler getirme inşallah rabbım sag salim bebişini kucuşuna almayı nasip eder
amin canım inşallahhh Allah razı olsun. sanada istediğin vakit bebişini versin:16:

amin canım inşallahhh Allah razı olsun. sanada istediğin vakit bebişini versin:16:

Canım Allah gönlüne göre versin, hiç düşünme birşey olacak diye, hep diyoruz ya birbirimize sen rahat ol o da olur diye, hakikaten öyle. Ben de şu forumda gördüğüm herkes için dua ediyorum inşallah hayırlısıyla Allah hepimizi salih ana-babalardan eyleyecek:) hem de en kısa zamanda:))

Son düzenleme:
Bu arada ben hala regl olmadım ama galiba bugün yarın olucam, ama göğsümde bir ağrı, şişme hiçbişi yok. Bel ağrım çok ama anlamam mümkün değil neden olduğunu. Çünkü geçen hafta başında işyerinde merdivenlerden düştüm belimin üstüne. İnat ettim birşey vardır diye ilaç kullanmadım. Gece de 3 kere üst üste aynı rüyayı gördüm, rüyamda test yapıyorum pozitif çıkıyor, rüya olduğunu düşünüp güya uyanıp yapıyorum yine pozitif, yine rüya olduğunu düşünüp 3.yü yapıyourm yine pozitif ama sabah kalkınca yaptım tabi ki negatif. hala günüm geçmedi, bugün yarın bekliyorum. :(

Canım Allah gönlüne göre versin, hiç düşünme birşey olacak diye, hep diyoruz ya birbirimize sen rahat ol o da olur diye, hakikaten öyle. Ben de şu forumda gördüğüm herkes için dua ediyorum inşallah hayırlısıyla Allah hepimizi salih ana-babalardan eyleyecek:) hem de en kısa zamanda:))
aminnn canım inşallahhh Allah razı olsun. Rabbim sanada nasip etsin tez zamandaa:16::16:

mrblarrr kızlar nasılsınız... benım bı sorum var .. 2 eylülde adetım basladı 6 sında bıttı bıtgı gun bırlıkte olduk esımle c.tesı bı bırlıktlk daha yasadk pazar gnu ara verdk dün tekrar oldu.. bugun belımde ve kasıklarımda bı sancı varr neden olabılr acaba yumurtlama gunu 11 ve ya 12 sı ıntten hesapladm daha erken olablrmı hesaplarıma göre 25 gunde bır adet oluorum:26::7:

mrblarrr kızlar nasılsınız... benım bı sorum var .. 2 eylülde adetım basladı 6 sında bıttı bıtgı gun bırlıkte olduk esımle c.tesı bı bırlıktlk daha yasadk pazar gnu ara verdk dün tekrar oldu.. bugun belımde ve kasıklarımda bı sancı varr neden olabılr acaba yumurtlama gunu 11 ve ya 12 sı ıntten hesapladm daha erken olablrmı hesaplarıma göre 25 gunde bır adet oluorum:26::7:

Canım bu ay bana da oldu aynısı, büüyk ihtimalle yumurtlama dönemi olduğu için yaşıyorsun o sancıları, sen dikkate al ve bu dönemde de birlikte olmaya çalış, en önemli günse akıntının en sümüksü kıvamlı ve yoğun olduğu gün olsun:) inşallah bu ay hamile kalırsın:)

Canım bu ay bana da oldu aynısı, büüyk ihtimalle yumurtlama dönemi olduğu için yaşıyorsun o sancıları, sen dikkate al ve bu dönemde de birlikte olmaya çalış, en önemli günse akıntının en sümüksü kıvamlı ve yoğun olduğu gün olsun:) inşallah bu ay hamile kalırsın:)

eşim bugun ıl dısına cıkacak :(( nasıl degerlendrcem cnm yaa amın ınsallaahh sperm rahımde 3 veya 5 gun canlı kalabılıomus bıldgm kadryla gebelık olusmaz mı

bu zaman neden geçmek bilmiyor anlamadım ki hastalığım yeni bitti bu ayda devam ama birde ay sonuna kadar beklemek var offffffffffffff:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ya sorma bana da zaman geçmek bilmiyor, hissediyorum regl olucam ama bir türlü gelmiyor ve sanki günler ilerlemiyor. Bir geçen hafta düştüğüm için ağrıyan belim tuz biber:(

eşim bugun ıl dısına cıkacak :(( nasıl degerlendrcem cnm yaa amın ınsallaahh sperm rahımde 3 veya 5 gun canlı kalabılıomus bıldgm kadryla gebelık olusmaz mı

evet canlı kalabiliyormuş ama bu kadar erken belirti vermesi zor, ayrıca yumurtlama dönemi en yüksek ihtimalli günler. Yoksa öncesinde ve sonrasında da hamile kalma ihtimali devam ediyor. İnşallah hamilesindir:)

zamanın geçmesi için ne yapmak lazım bilmiyorum ki

Ben kitap okumayı ve dizi izlemeyi deniyorum ama süper işe yaradığını da söyleyemiycem. En yararlı şey eve misafir gelmesi, hele bir de yatılıysa baya hızlı geçiyor zaman. Geçen hafta sonu kayınvaldemler bizdeydi. Öncesinde temizlik, yemek, sonra misafir ağırla derken 4 gün geçmiş bir anda fark ettim. Peki sor bu iki gün nasıl geçti diye, geçmiyor mübarek:44:

slm cnm beklemek gerçekten zor oluyorrr bende ayın 4 de bittim bu ay sonunu beklicem çalışmalara devam ediyoruz hayırlısı bakalımm :)

biz her şeyi akışına bıraktık yani şu gün şu saat diye ben korunmayı bıraktım ne zaman nasıl olursa bilmiyorum kızımda çok sistematik gidiyordum çok hırpalandım psikolojik olarak şimdide oluruna bıraktık:18:(eşim öyle biliyor) ama ben psikopat gibi takip ediyorum tabiki kızıma kardeş istiyorum artık ve çok sabırsızlanıyorum :18::18::18::18:

Ben kitap okumayı ve dizi izlemeyi deniyorum ama süper işe yaradığını da söyleyemiycem. En yararlı şey eve misafir gelmesi, hele bir de yatılıysa baya hızlı geçiyor zaman. Geçen hafta sonu kayınvaldemler bizdeydi. Öncesinde temizlik, yemek, sonra misafir ağırla derken 4 gün geçmiş bir anda fark ettim. Peki sor bu iki gün nasıl geçti diye, geçmiyor mübarek:44:[/QUO

hımmmm bir çözüm olabilir ama olmuyor olmuyor:19::19::19::19::19::19:

Back
X