hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canım dualarım senınle allah sana ınsallah sag salım bır sekılde kucagına almayı nasıp eder kendıne dıkkat et sen ıns atltırsın bu badırelerıde ıcın

ama siz sanırım daha yeni evlisiniz değil mi tatlım ben uzun zaman oldu sandım, bence biraz daha bekleyebilirsinizzz

canım dualrım senınle ınsallah atlatırsın hersey normale doner sag salım kucagınada almayı nasıp eder rabbım sen sıkma canını sakın herseyde bır hayır vardır hersey allah'tan ...:16:

amin canım inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin hayırlı sağlıklı evlat versin...aynı canım işte nasıl olsun bugün yine kanamam oldu eşim gelsin hastaneye gideceğim bana dua edin ne olurrr :14::43:

canım dualrım senınle ınsallah atlatırsın hersey normale doner sag salım kucagınada almayı nasıp eder rabbım sen sıkma canını sakın herseyde bır hayır vardır hersey allah'tan ...

Canım biliyorum adet geçince yaptırmak en iyisi ama sabredemiyorum o yüzden yarın yaptırıcam inş günüm geçmeye devam ederse 5 gün sonra falan tekrar yaptırırım îlk hamileliğinde ne zaman öğrenmiştim günün çok geçmişmîydi

adetım gecelı 1 gun oldu tam 3 tane ıdrar testı yaptım evde hepsı pozıtıf cıktı bugun kan verdım yarın sabahta sonucunu alacagım cok heyecanlıyım kızlar ya hamıle degılsem adetım hıc gecıkmezdı belkıde bu ay oylesıne gecıktı ama dıyorum testler neden pozıtıf cıktı o testlerın ıkısınde cok net cızgıler bırı cok sılıktı neden sızce

hayırlı akşamlar arkadaşlar.ben 10 haftalık gebe iken ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi agustos ayında tekrar hamile kalmak için niyet ettik.son adet tarihim agustos 6 idi.eylül 6 da olmam gerekirken adet olmadım ama 8 inde ilişkiden sonra açıkrenkli biraz kanamam oldu ama adet kanaması gibi değildi sonra bir daha öle kanama olmadı şuanda kahve rengi leke oluyor arada az.ben şimdi ve bir hafta önce test yaptığımda net olarak bir çizgi çıkıyor.acaba yinemi düşük olacak diye korkuyorum.yada hamile değilmiyim peki ozaman neden böyle olmuş olabilir ne yapabilirim sizce..?:(

Canım inş iyi olursun.Çok geçmiş olsun.Ayaklarını her gün dik yukarı.millet uyuyarak gebeliği geçiriyor.Biz kıymetini bilmiyoruz.temkinli olmakta yarar var.kendine dikkat et canm:20::20::20::20::20::20:
amin canım inşallah Allah razı olsunnn.Rabbim tüm isteyenlere versin iyiki varsınızzzz:16::16::16:

canım dualrım senınle ınsallah atlatırsın hersey normale doner sag salım kucagınada almayı nasıp eder rabbım sen sıkma canını sakın herseyde bır hayır vardır hersey allah'tan ...
Allah razı olsun canım siz dua edin bana yeterrr...Rabbim sizede hayırlı sağlıklı evlat versin:16:

hayırlı akşamlar arkadaşlar.ben 10 haftalık gebe iken ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi agustos ayında tekrar hamile kalmak için niyet ettik.son adet tarihim agustos 6 idi.eylül 6 da olmam gerekirken adet olmadım ama 8 inde ilişkiden sonra açıkrenkli biraz kanamam oldu ama adet kanaması gibi değildi sonra bir daha öle kanama olmadı şuanda kahve rengi leke oluyor arada az.ben şimdi ve bir hafta önce test yaptığımda net olarak bir çizgi çıkıyor.acaba yinemi düşük olacak diye korkuyorum.yada hamile değilmiyim peki ozaman neden böyle olmuş olabilir ne yapabilirim sizce..?:(
canım kürtajdan sonra öyle şeyler normal . banada olmuştu o ilişkiden sonra adet gününden 8 gün önce olmuştu. kan testi yaptırdım gebelik çıkmadı . doktor küçük kistcikler var ama normal dedi. adetim geçince hamile olduğumu öğrendim. seninkide ya adet olacağındandır yada öyle bi durum vardır. korkma canım sinir strs yapma Allah büyük bebişin seninle olur inşallahh:16:

adetım gecelı 1 gun oldu tam 3 tane ıdrar testı yaptım evde hepsı pozıtıf cıktı bugun kan verdım yarın sabahta sonucunu alacagım cok heyecanlıyım kızlar ya hamıle degılsem adetım hıc gecıkmezdı belkıde bu ay oylesıne gecıktı ama dıyorum testler neden pozıtıf cıktı o testlerın ıkısınde cok net cızgıler bırı cok sılıktı neden sızce
canım hamilesin benceee ki inşallah öyledirrr. testten testte fark eder canım o ondandır. 3 tane testtinde yanıltacağını sanmıyorum haberlerini bekliyoruzzz:16:

Canım biliyorum adet geçince yaptırmak en iyisi ama sabredemiyorum o yüzden yarın yaptırıcam inş günüm geçmeye devam ederse 5 gün sonra falan tekrar yaptırırım îlk hamileliğinde ne zaman öğrenmiştim günün çok geçmişmîydi

merhaba ,
eşimle 1 ay oldu korunmayı bırakalı ve adet günüm 3 gün geçti ,
test yapmıştım adet günümde olmayınca ama - çıkmıştı ,
arkadaşlar hemen çıkmaz dedi , en iyi sonucu kan testi verir dediler ,
yarına kadar beklicem , yrn kan testi yaptırıcam ,
puffff beklemek çok zor ,
inşallah hamişimdşr :)

yedim kırmızı kartı yinee... :ssz: dün akşamdan beri eşim mutluluktan uçuyodu, işe gitti ben nasıl söylicem şimdi hamiş değilim diye :14: tam günümde adet oluyorum neyi eksik bırakıyoruz anlamadım :14:

çok ilginç yaaw:1: sen eşini ikna etmeye çalış kız:1::1:

bebek istediğme emin olsam ikna etmek için herşeyi yapardım :8: ama bende kararsızım birinin kucağında falan görünce çok hevesleniyorum ağladıklarını duyunca sussada rahatlasam diye wazgeçiyorum :2: çok garip ruh hallerındeyımm :37:

yedim kırmızı kartı yinee... :ssz: dün akşamdan beri eşim mutluluktan uçuyodu, işe gitti ben nasıl söylicem şimdi hamiş değilim diye :14: tam günümde adet oluyorum neyi eksik bırakıyoruz anlamadım :14:

o şimdi hayaller kurar arkadaşlarına söyler biran önce söylemeye alış :(

allahım beklemekde ayrı bi stres veriyo insana beklemekde... şimdi günüm gelsinde geçsin diye dört gözle bekliyorum.. rabbim inşallah nasip etmiştir diye can atıyorum nerdeyse. inşallah bu ay bende hamişimdir inşallah...:34:

allahım beklemekde ayrı bi stres veriyo insana beklemekde... şimdi günüm gelsinde geçsin diye dört gözle bekliyorum.. rabbim inşallah nasip etmiştir diye can atıyorum nerdeyse. inşallah bu ay bende hamişimdir inşallah...:34:

inşallah canımm Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla...

inşallah canımm Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla...[/QUOTE]

amin inşallah senin var mı yoksa sende benim gibi bekleyen misin

canım hamilesin benceee ki inşallah öyledirrr. testten testte fark eder canım o ondandır. 3 tane testtinde yanıltacağını sanmıyorum haberlerini bekliyoruzzz:16:

canım aen naptın dün doktora gitcektin iyimisin ne oldu bi sıkıntı yok inşallah...

bebek istediğme emin olsam ikna etmek için herşeyi yapardım :8: ama bende kararsızım birinin kucağında falan görünce çok hevesleniyorum ağladıklarını duyunca sussada rahatlasam diye wazgeçiyorum :2: çok garip ruh hallerındeyımm :37:
bende öyleyim ağlamalarından nefret ederim ama düşünüyorum hangimiz ağlamadıkki. 2 yaşındaki o tatlı hallerini düşünsenee. ay Allahım herkese nasip etsinnn:16::16::16::49:

canım aen naptın dün doktora gitcektin iyimisin ne oldu bi sıkıntı yok inşallah...
hamd olsun canım gittim doktora kalp atışını duymadım cihazda olmadığı için ama gördümm. ALLAHım herkese nasip etsinnnn :16: kanama içinde progeston verdi kullansammı bilmiyorum:18:

Back
X