hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Ya ben galiba adet olucam, göğüslerim şişti, uçları da acımya başladı. Gerçi beyaz akıntı ara ara ve hafif de olsa devam ediyor ama hiç umut yok gibi:(

selam bende de idrar yanması ve zoru çok sık olur. purinol diye bi ilaç kullnıyorum öyle zamanlarda. suda eritip içiyorsun. çok iyi geliyor. bi iki seferde bile baya azaltıyor yanmayı. bi dene istersen canım.

pekiiii cocuk ıcın denıyoruzzz da böyle bı durum yuzunden olmama gıbı bir sorun yasarmıyızzz

kızlar bendede asırı koku alma duygusu var ınanırmısınız elımı yıkıyorum yemek kokusu varmıs gbı koku gelıo burnuma ve asırı akıntım var gnde 3 tne ıç çamısırı degsrtyom sol dızımde acı var çok sık ıdrara gdıyorum acba bu belırtıler neden olabılır mıde bulantısı olmadan bu belırtıler normalmı lutfen yardım edın kafam ok karsıkkk ve ayrıca 3 ekım ılıskıye grdk yumrtlma donemı

kızlar bendede asırı koku alma duygusu var ınanırmısınız elımı yıkıyorum yemek kokusu varmıs gbı koku gelıo burnuma ve asırı akıntım var gnde 3 tne ıç çamısırı degsrtyom sol dızımde acı var çok sık ıdrara gdıyorum acba bu belırtıler neden olabılır mıde bulantısı olmadan bu belırtıler normalmı lutfen yardım edın kafam ok karsıkkk ve ayrıca 3 ekım ılıskıye grdk yumrtlma donemı[/QUOTE

kızlar bendede asırı koku alma duygusu var ınanırmısınız elımı yıkıyorum yemek kokusu varmıs gbı koku gelıo burnuma ve asırı akıntım var gnde 3 tne ıç çamısırı degsrtyom sol dızımde acı var çok sık ıdrara gdıyorum acba bu belırtıler neden olabılır mıde bulantısı olmadan bu belırtıler normalmı lutfen yardım edın kafam ok karsıkkk ve ayrıca 3 ekım ılıskıye grdk yumrtlma donemı[/QUOTE

canımmm 3 ekımde ılıskıye gırdıysen daha cok erkenn böyle belırtılerın olmasııııı

yok cnm daha oncedende bırlıkte oluyduk ama 3 ekım yumrtlama donemıme gelıodu sence bu belırtlrrr normlmıı çok mrk edıorumm bızde esımle çok bebıs ıstyoruzz

bıtanemmm ınsallahhh hayırlısıyla rabbım ne zaman nasıp gorurse ozaman olucakk belirtilerrr evet benzıyorr amaa adet gununun gecmesını beklıceksın maleseff :(

pekiiii cocuk ıcın denıyoruzzz da böyle bı durum yuzunden olmama gıbı bir sorun yasarmıyızzz

Canım bnada akıntı için fitil verdi :(( ama ben kullanmadık belki bi zararı olur die :(( bu ay yumurtlama tarihinde eşimle ayrı olcaz ztn regl olduktan snra kullanaım diorum 1hafta

Evet gercekten zor o ay bıtmıyorrrrr o ayın ıcınde test alıp denemekten eczacı artık bıktı bendennn :( içinden artık herhaldee yazıkk kıza yaa bı tutturamadı dıyordur yaniiii :)

aynen yaaa ben artık internetten alıyorum o konuda rahatladım =)

sürekli eczaneye gitmekten bıkmıştım ben de internet daha ucuz oldu bi de.

canım bnada akıntı için fitil verdi :(( ama ben kullanmadık belki bi zararı olur die :(( bu ay yumurtlama tarihinde eşimle ayrı olcaz ztn regl olduktan snra kullanaım diorum 1hafta

yalnız akıntı ciddi bir durum ihmal edilirse yumurtalık iltihabına kadar gidiyor ve kısırlık nedenleri araısnda ayrıca akıntı ya da iltihap varken gebe kalmak çok riskli

yalnız akıntı ciddi bir durum ihmal edilirse yumurtalık iltihabına kadar gidiyor ve kısırlık nedenleri araısnda ayrıca akıntı ya da iltihap varken gebe kalmak çok riskli

Yaaa :(( peki ben bunu kullanırken çocuk olmasına engel olurmu :((

Bide öle cok önemswmedi doktor,beni cok rahatsız eden bi akıntıda deildi öle koyu renk rahatsız edici bişi olmamıştı

Eveeet sonunda 8i oldu. Tabi ben dayanamayıp daha 7 de doktora gittim. Hamilelik yokmuş. Testte negatif çıktıç 0,21 .
Ama göğüslerim ilk defa bu kdr acıyor. Yanıyor sanki. Dr bu önümüzdeki ay olmazsa tedaviye başlıyacağım dedi. Ama bu göğüs ağrısı neden ? Alllah allahhhh . Bugün olurumda kurtulurum inşallah acabalardan. Varsada biran önce mutlu haberi alayım inşallah.

kızlar bendede asırı koku alma duygusu var ınanırmısınız elımı yıkıyorum yemek kokusu varmıs gbı koku gelıo burnuma ve asırı akıntım var gnde 3 tne ıç çamısırı degsrtyom sol dızımde acı var çok sık ıdrara gdıyorum acba bu belırtıler neden olabılır mıde bulantısı olmadan bu belırtıler normalmı lutfen yardım edın kafam ok karsıkkk ve ayrıca 3 ekım ılıskıye grdk yumrtlma donemı

Canım evet bunlar gebelik belirtisi oabilir. Bulantı dediğin genelde 6. Hafıadan sonra başlar ama yumurtlama dönemin yeni bitmiş. Bu yüzden biraz daha bekle. Akıntının sebebi başka birşey de olabilir

Back
X