- Konu Sahibi lion mother
- #1.661
Ya ben galiba adet olucam, göğüslerim şişti, uçları da acımya başladı. Gerçi beyaz akıntı ara ara ve hafif de olsa devam ediyor ama hiç umut yok gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bende de idrar yanması ve zoru çok sık olur. purinol diye bi ilaç kullnıyorum öyle zamanlarda. suda eritip içiyorsun. çok iyi geliyor. bi iki seferde bile baya azaltıyor yanmayı. bi dene istersen canım.
pekiiii cocuk ıcın denıyoruzzz da böyle bı durum yuzunden olmama gıbı bir sorun yasarmıyızzz
insalhhhh arkadaslar hepmız meleklerımıze kavusuruzzzzannetmiyorum canım. aynen biz de çocuk çalışmalarındayız :)
kızlar bendede asırı koku alma duygusu var ınanırmısınız elımı yıkıyorum yemek kokusu varmıs gbı koku gelıo burnuma ve asırı akıntım var gnde 3 tne ıç çamısırı degsrtyom sol dızımde acı var çok sık ıdrara gdıyorum acba bu belırtıler neden olabılır mıde bulantısı olmadan bu belırtıler normalmı lutfen yardım edın kafam ok karsıkkk ve ayrıca 3 ekım ılıskıye grdk yumrtlma donemı[/QUOTE
zannetmiyorum canım. Aynen biz de çocuk çalışmalarındayız :)
cidden beklemek zormuş ya =(insallahhhh canım yaaaaallah ım hayırlı zamanda nasıp etsın bıze bebişlerimiziii
deniyozzz deniyozzz her ay hüsrannn
![]()
cidden beklemek zormuş ya =(
kızlar bendede asırı koku alma duygusu var ınanırmısınız elımı yıkıyorum yemek kokusu varmıs gbı koku gelıo burnuma ve asırı akıntım var gnde 3 tne ıç çamısırı degsrtyom sol dızımde acı var çok sık ıdrara gdıyorum acba bu belırtıler neden olabılır mıde bulantısı olmadan bu belırtıler normalmı lutfen yardım edın kafam ok karsıkkk ve ayrıca 3 ekım ılıskıye grdk yumrtlma donemı[/QUOTE
canımmm 3 ekımde ılıskıye gırdıysen daha cok erkenn böyle belırtılerın olmasııııı
yok cnm daha oncedende bırlıkte oluyduk ama 3 ekım yumrtlama donemıme gelıodu sence bu belırtlrrr normlmıı çok mrk edıorumm bızde esımle çok bebıs ıstyoruzzcanımmm 3 ekımde ılıskıye gırdıysen daha cok erkenn böyle belırtılerın olmasııııı
yok cnm daha oncedende bırlıkte oluyduk ama 3 ekım yumrtlama donemıme gelıodu sence bu belırtlrrr normlmıı çok mrk edıorumm bızde esımle çok bebıs ıstyoruzz
bıtanemmm ınsallahhh hayırlısıyla rabbım ne zaman nasıp gorurse ozaman olucakk belirtilerrr evet benzıyorr amaa adet gununun gecmesını beklıceksın maleseff![]()
sglsn cnm yazdıgın ıcınn senınle yazısmak ıyı geldıı umarım allah hepımıze saglıklı bebeısler verırbıtanemmm ınsallahhh hayırlısıyla rabbım ne zaman nasıp gorurse ozaman olucakk belirtilerrr evet benzıyorr amaa adet gununun gecmesını beklıceksın maleseff![]()
![]()
pekiiii cocuk ıcın denıyoruzzz da böyle bı durum yuzunden olmama gıbı bir sorun yasarmıyızzz
Evet gercekten zor o ay bıtmıyorrrrr o ayın ıcınde test alıp denemekten eczacı artık bıktı bendennniçinden artık herhaldee yazıkk kıza yaa bı tutturamadı dıyordur yaniiii :)
canım bnada akıntı için fitil verdi( ama ben kullanmadık belki bi zararı olur die
( bu ay yumurtlama tarihinde eşimle ayrı olcaz ztn regl olduktan snra kullanaım diorum 1hafta
yalnız akıntı ciddi bir durum ihmal edilirse yumurtalık iltihabına kadar gidiyor ve kısırlık nedenleri araısnda ayrıca akıntı ya da iltihap varken gebe kalmak çok riskli
yalnız akıntı ciddi bir durum ihmal edilirse yumurtalık iltihabına kadar gidiyor ve kısırlık nedenleri araısnda ayrıca akıntı ya da iltihap varken gebe kalmak çok riskli
kızlar bendede asırı koku alma duygusu var ınanırmısınız elımı yıkıyorum yemek kokusu varmıs gbı koku gelıo burnuma ve asırı akıntım var gnde 3 tne ıç çamısırı degsrtyom sol dızımde acı var çok sık ıdrara gdıyorum acba bu belırtıler neden olabılır mıde bulantısı olmadan bu belırtıler normalmı lutfen yardım edın kafam ok karsıkkk ve ayrıca 3 ekım ılıskıye grdk yumrtlma donemı