- Konu Sahibi lion mother
- #1.921
Bat çarşamba günü ama ağrım var şimdiden( regl olcam sanırımm
(
canımmmm nasılsınnn varmı bir gelısme benımde adetım 1 gun gectı cok heyecanlıyımmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat çarşamba günü ama ağrım var şimdiden( regl olcam sanırımm
(
Adetime 1 hafta var test yaptım cıkmadı erkenmi acaba((
idrar testleri adet gecikmeden doğru sonuç vermiyor diye biliyorum erken olabilir
adetlerinin düzenli olması güzel..keşke benm de düzenli olsa :):) bugün 36.günüm hala adet olmadım alıştım artık bu duruma![]()
Ayy inşallahh yaa :)) ben hala adet olmadımm ama öle hissediorumm hatta sabah okula giderken ped bile taktım :)) off yaa gelceksw bgn gelsinn ama(
Canım biliyorum adet geçince yaptırmak en iyisi ama sabredemiyorum o yüzden yarın yaptırıcam inş günüm geçmeye devam ederse 5 gün sonra falan tekrar yaptırırım îlk hamileliğinde ne zaman öğrenmiştim günün çok geçmişmîydi
canımmmm nasılsınnn varmı bir gelısme benımde adetım 1 gun gectı cok heyecanlıyımmmmm
son durum nedir canım ?
Tatlım daha yok bişi :)) ağrımda yok işin tuhafı :)) anlamadım gitti stres yaptım sanırın gecikio :))
ayyyy canımm benımde oyle 2 gun gectııı ağrımda cok az batma var okadar .idrar testı yaptım hıc bısey çıkmadı eee ne olcak bolee :)
Adetime 1 hafta var test yaptım cıkmadı erkenmi acaba((
Yaa sen gitsenee kan testi yaptırrr kuzumm ne duruosunnn :)) bende bgn gelmezse sabah test yapaım diorum :))
yaaa eşim cokk heyecanlıı sımdı yoksa cok uzulcekkıdrar testındede çıkmadı yaaa ne bılım yaaa
üffff ne yapcagımı bılmıyorummmmm bırgun daha gecsın bir gun daha gecsın dıyıp duruyorummm
ayy ne güzell işte heyecanlı beraber gidin :)) kuzum yarın git artk bi test yaptır :) bnde heyecanlandm şimdi inşallahhh hamilesindirrr :))![]()
ınsallahhhh bıtanem yaaa en ıyısını rabbım bılır tabiii bakalım kısmett yarın aksam giderim
senın adet gunun ne zamandı senın kac gun gectı
aaaaay cece ve sweetgiirl sizleri okuyunca çok hoş oldum ben yaa inşallah ikinizde hamilesinizdir sizle bir nedense bende heyecan yaptım