hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

idrar testleri adet gecikmeden doğru sonuç vermiyor diye biliyorum erken olabilir

evet evet idrar testlerine aldanmamak lazım ben bu ay adetimden önce ve geçince yaptım 3 ündede silik çizgi vardı kanga negatif çıktı en iyisi kan ve bizim gibi sabırsızlar için adet günü veya ennn erken 2 gün önce yaptırmak lazım diye düşünüyorum :)

ıyı gunler ben yenı uyeyım bu sabah test yaptım ama negatıf cıktı 7 gun gecıkmem var. yarın sabah tekrar denıycem.
beylıkduzu medıcanada tavsıye ettıgınız bır kadın dogumcu varsa arıyorum tskkr.

Canım biliyorum adet geçince yaptırmak en iyisi ama sabredemiyorum o yüzden yarın yaptırıcam inş günüm geçmeye devam ederse 5 gün sonra falan tekrar yaptırırım îlk hamileliğinde ne zaman öğrenmiştim günün çok geçmişmîydi

merhaba arkadaşlar biz eşimle adetim biter bitmez hemen hergün birlikte olduk ve bebgimizin olmasını çok istiyoruz.şuanda kasıkalrımda inanılmaz agrı tabiki 3 gündür bu agrı belimde agrı var gögüslerime ara ara sanki igne batırılıyor gibi agrı giriyor çok hafif bulantı oluyor sabahları ama aşırı deil ve 12 ekim adet bitim tarihim sizde tutmuş olma ihtimali varmıdır:41:

Slm arkadaşlar araniza yeni katildim bir kizim var 9 yaşinda ve 10 aydir hamile kalmak istiyorum olmuyor, eşimde ve bende hicbir sorun yok butun testleri yaptirdim cok iyi cikti. 2 aydir doktor controlundeyim aşilama tedavisi yaptilar 1. Denemede başarısız 2. Deneme oldu yarin kan tahlili yaptircam sonucu hic tahmin edemiyorum 😔 olumsuz olursa yine? Cok yoruldum 😞

canımmmm nasılsınnn varmı bir gelısme benımde adetım 1 gun gectı cok heyecanlıyımmmmm

Canımmm iimiyimm bilmiomm :)) hala gelmedi benimkiler bugün bat :)) ama gelceğini hissediorumda nie böle oldum hiç ağrımda yok 2gün önce bi ağrıdı kasıklarım sonra yok normalde hiç gecikmezz sanırım ben stres yaptımm oda gecikti :)) gecikçekse cumaya kadar geciksin bari ben hasta olcagımı düşündüğüm için artk öbür ay yumurtlama tarihlerinde bari eşimle yanyana denk gelsin die düşünmeye başladım :))
Ayy senin gelmez umarımm yaa :))

ayyyy canımm benımde oyle 2 gun gectııı ağrımda cok az batma var okadar .idrar testı yaptım hıc bısey çıkmadı eee ne olcak bolee :)

Yaa sen gitsenee kan testi yaptırrr kuzumm ne duruosunnn :)) bende bgn gelmezse sabah test yapaım diorum :))

Yaa sen gitsenee kan testi yaptırrr kuzumm ne duruosunnn :)) bende bgn gelmezse sabah test yapaım diorum :))

yaaa eşim cokk heyecanlıı sımdı yoksa cok uzulcekk :( ıdrar testındede çıkmadı yaaa ne bılım yaaa :( üffff ne yapcagımı bılmıyorummmmm bırgun daha gecsın bir gun daha gecsın dıyıp duruyorummm

yaaa eşim cokk heyecanlıı sımdı yoksa cok uzulcekk :( ıdrar testındede çıkmadı yaaa ne bılım yaaa :( üffff ne yapcagımı bılmıyorummmmm bırgun daha gecsın bir gun daha gecsın dıyıp duruyorummm

Ayy ne güzell işte heyecanlı beraber gidin :)) kuzum yarın git artk bi test yaptır :) bnde heyecanlandm şimdi inşallahhh hamilesindirrr :)) :49::nazar:

ayy ne güzell işte heyecanlı beraber gidin :)) kuzum yarın git artk bi test yaptır :) bnde heyecanlandm şimdi inşallahhh hamilesindirrr :)) :49::nazar:

ınsallahhhh bıtanem yaaa en ıyısını rabbım bılır tabiii bakalım kısmett yarın aksam giderim

senın adet gunun ne zamandı senın kac gun gectı

ınsallahhhh bıtanem yaaa en ıyısını rabbım bılır tabiii bakalım kısmett yarın aksam giderim

senın adet gunun ne zamandı senın kac gun gectı

Eet canımm kısmet tabii ama inşallahh bebîş vardır :))
Benim daha gecmesi gün tarihi bgn olmadım daha normalde 2gün öncesen başlardı agrılarım ki başlamıştıda ama dün ve bugün hiç ağrım olmadı garipp..gerçi şimdi ara ara olmaya başladı yarına gelmeye hazırlık yapıo sanırımm :))

aaaaay cece ve sweetgiirl sizleri okuyunca çok hoş oldum ben yaa inşallah ikinizde hamilesinizdir sizle bir nedense bende heyecan yaptım

aaaaay cece ve sweetgiirl sizleri okuyunca çok hoş oldum ben yaa inşallah ikinizde hamilesinizdir sizle bir nedense bende heyecan yaptım

Canımmm benimmm teşekkür ederizzz :)) ben kendimi bilmiomda cece hamile olabilir :)) yaa bişi dicemm bidee hani böle kusmadan önce ağzınız sulanır gbi oluo ya ben öle oldumm çok kötü kuscakmışım gbi ama böle belirtiler için daha cok erkenn sabahtan beri migrenim tutcakmış gbi ağrıo oda bulantı yapar ona yoruorum. :))

Back
X