- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
- Konu Sahibi lion mother
- #1.961
canımm adet oldummmm maalesef bugün2.ay da gitti.3 aya girdim.kısmet bu işler napalım :2:
sağlık olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm adet oldummmm maalesef bugün2.ay da gitti.3 aya girdim.kısmet bu işler napalım :2:
sağlık olsun canımbelkide ikimizinde nasibi 3. aydadır inşallah allahın izniyle, kasım ayında bebiş haberini veririz birbirimize
![]()
sağlık olsun canımbelkide ikimizinde nasibi 3. aydadır inşallah allahın izniyle, kasım ayında bebiş haberini veririz birbirimize
![]()
ovülasyon testine devam ederim..bu ay ovülasyon testinde 23.gün çift çizgi gördüm 14 gün sonra da adet olunurmuş yumurtlamadan sonra..gerçekten de 37.gün adet oldum.yumurtlama günlerini takip edeyim, kaçırmamış olurum en azından :26: eşim bazı günler gece çalışyor.
12 günlük gecikme ve 1 gün süren kanamanın ardından sonunda yarın doktora gidiyorum. önce ne yaşadığımı sonra da hamile kalıp kalamayacağımı öğrenmek istiyorum. aslında henüz bebek için hazır hissetmiyordum ama bu 12 günlük acaba ya hiç olmazsa diye korkulara dönüştü. bilmiyorum umarım ters bişeyler yoktur...
canım 23. gün gördüm diyosun ya ben 12 ekimde adet oldum bu aksam yumurtlamada çift çizgiyi gördüm yani 11.. gün oluyo yumurtlamam gerçi çift görünce 24 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyo yani 12. güne denk geliyo erken mi yumurtluyorum acaba normal mi yani tuhafıma gitti bak şimdi![]()
günaydınGünaydın arkadaşlar,
aylardır formları okuyorum. 3 yıllık evliyim. 10 aydır bebişimiz olsun istiyoruz. bu aya kadar hiç gecikmemişti. her ayın 17sinin geçmez reglim ama bugün hala bi belirti yok. Eczaneden aldığım testler negatif ne yapsam beklesem mi gidip kan testi yaptırsammı bilemedim
Bbece hamilesin cunku yerlesme kanasi 1 gun surer hakkinda hayirlisi
Günaydın arkadaşlar,
aylardır formları okuyorum. 3 yıllık evliyim. 10 aydır bebişimiz olsun istiyoruz. bu aya kadar hiç gecikmemişti. her ayın 17sinin geçmez reglim ama bugün hala bi belirti yok. Eczaneden aldığım testler negatif ne yapsam beklesem mi gidip kan testi yaptırsammı bilemedim
yok canım ya, gecikince kan testi yaptırmıştım negatif çıktı.. bence bünyemin aklı karıştı :) bakalım neler olacak randevum 11 de ve ben dr.a gitmeyi hiçççç sevmiyorum![]()
Kızlar size kendi durumumu anlatmak istedim belki faydası olur brn duzenli adet oldugumu dusunurdum ya 3 gun erken yada bır kac gun gec gelirdi bebek dusunmeye karar verdıgımızde ilk adetım 2 gun erken geldı sonraki ayda 5 gun gecti evde test yaptım negatif doktora gıttım kadın doguma kan tahlili yaptı ve yıne negatıf sonra bana adet olmam için tarlusal verdi adet olup gel hormon tahlili yapalım dedi hap bıttı ve ben yıne adet olmadım aradan 3 gun yone gectı ve tekrar baska kadın doguma gıttım durumu anlattım ve bana kan tahlılı yaptı müjdeli haberi verdi hamileyım ve yalnızca ıkı haftalık gıbı bırsey dedi degerlerımı takip ettı cok sukur yukseldı gectıgımız pazartesi keseyı gorduk haftaya carsamba inş kalp atıslarını dınlıcez demem o ki adetınız 2 3 gun gecıkır yada erken gelırse yumurtlama tarıhınız asırı degıskenlik gosterıyor benım son adet tarıhım 26 agustos buna gore ıkı aylık hamile olmam laazım ama su an daha 5 haftalık bebişim allah sıze de basip etsin bıran once bu duyguyu sizde yasayın kızlar