hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Hadi ya olsun yinede dua et rabbime guveniyorum bgun kanamam geldi yinede vazgecmedim tesbih cektim lekelenme olsun devami gelmesin sen istersen olur rabbim dedim hala devami gelmedi dua et bence rabbime hicbise cok gelmez

Gelmez inşallah devamı tatlımm ve hamiş olursunn :)) benim daha piyasada yok deli gbî ağrısını çekiorum peceteye kahverengi gelio henüz kurmızıya dönüşmedi bi gelcekse gelsinde artk rahatlasam :(( kasımda ayrıyız tam yumurtlama haftamda,artık aralığa kaldı bizim iş :(

ama ben çoooook üzüldüm şimdi aaaaaah ah bu sıpacıklar gelmek için neden bukadar naz yapıyo anlamadım doğrusu gerçi yarın doğduklarında seni beni de beğenmez bunlar

Ahh sorma canımm cok nazlılarr :)) kesin brgenmezler bunlar büyüyünce bizi :)

canım neoldu umutlarımız tamamen bittimi :( bende bugün hormon tahlil sonuçlarını aldım canım çok sıkıldı :( prolaktin hormonum ve tsh hormonum çok düşük çıktı yarın gidicem doktora bakalım ne dicek

Eet tatlımm yaa ağrım var çokk daha kırmızıya dönüşmedi bekliorum bakalım :(( yaa gercektenmii :(( bnmde prolaktin sınırda cıkmıştı bidaha gel kan testine dedi gitmedim biraz gecsin cok kan sldırdm bu aralar :( bide akıntım varmış fitil vermişti tam yumurtlama dönemim die almamıştm reglim bitsin 1hafta onu kullanıcm bakalım

bende bugün hormon tahlil sonuçlarını aldım canım çok sıkıldı :( prolaktin hormonum ve tsh hormonum çok düşük çıktı yarın gidicem doktora bakalım ne dicek

canım değerlerin kaç çıktı..genelde değerlerin yüksek çıkmasında sorun oluyor düşük olunca bir sorun olmuyor diye biliyorum

Yaklaşık bir yıldır korunmasız ilişkiye girioruz.çocuğumuz olmadı doktora gittik.benle ilgili sorun yokmuş.eşimin sperm sayısı biraz düşükmüş, bir de hareketli sperm sayısı azmış.doktor ilaç verdi eşime bir de vitamin takviyesi.birkaç ay bekleyin dedi olmazsa aşılama yapılacakmış.benzer sorun yaşayan oldu mu?

Canim ben de bu ay adetime 2gun kala aynen senin gibi acik kahverengi leke geldi gecti.bikacgun sonra adet olmayinca test yaptim aninda cift cizgi cikti :) cuma gunu saglik ocaginda kan testi yaptiricam.sen de adet olmazsan test yap derim

çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin inş. sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olsun dilerim. bense hamile değilim adet oldum:) artık hayırlısı.

Günaydınnn kızlarrr :))
Nasılsnz bakalım son durumlar nasıl bekleyenler varmı belirtiler ??
Benim dün prçeteye geldi kahverengi ve şiddetli ağrım vardı bugün yok hala bişi puff :((

K8zlar dun regl oldum gbi bi kac damla pembemsi kan geldi demistim hala devami yokkkk bugun idrar tahlili negatif aile hekimine gittim simdi hamilwlik lekelenmesi olabilir dedi kan verdim pazrts alcam sizce sonuc ne olabilir ya gitgide heyecan artiyor akintim var allahim ne olur mujdeli haberi ver.

Gelmez inşallah devamı tatlımm ve hamiş olursunn :)) benim daha piyasada yok deli gbî ağrısını çekiorum peceteye kahverengi gelio henüz kurmızıya dönüşmedi bi gelcekse gelsinde artk rahatlasam :(( kasımda ayrıyız tam yumurtlama haftamda,artık aralığa kaldı bizim iş :(

Sonuc ne cnm devami gelmemistir insallah kir.izi olmamistir bnmki hala tik yok akinti var allh gonlune gore versin cnm isteyen herkeze nasip etsin kirmizilar gelmesinnnnn

canım değerlerin kaç çıktı..genelde değerlerin yüksek çıkmasında sorun oluyor düşük olunca bir sorun olmuyor diye biliyorum

canım aslında benim canımı prolatktin değeri değilde tsh değeri sıktı troid olabilir diye bugün gidiyorum bakalım doktor ne dicek sanırım bebiş planlarımızı erteleticek :((

Sonuc ne cnm devami gelmemistir insallah kir.izi olmamistir bnmki hala tik yok akinti var allh gonlune gore versin cnm isteyen herkeze nasip etsin kirmizilar gelmesinnnnn

Hala yok canımm yaa gelmedi ama bnmki gecikti ya zaten anca toparlanıo heralde bugün gelir dün çok ağrıdı çünkü :(

K8zlar dun regl oldum gbi bi kac damla pembemsi kan geldi demistim hala devami yokkkk bugun idrar tahlili negatif aile hekimine gittim simdi hamilwlik lekelenmesi olabilir dedi kan verdim pazrts alcam sizce sonuc ne olabilir ya gitgide heyecan artiyor akintim var allahim ne olur mujdeli haberi ver.

İnşallahhh müjdeli haber gelir canımmm :)) pazartesi geç deilmi yaa bir saat snra veriolar sonuçları die biliorum ben

Hala yok canımm yaa gelmedi ama bnmki gecikti ya zaten anca toparlanıo heralde bugün gelir dün çok ağrıdı çünkü :(

Bende kan geldigi gun oyle sandim cok sancim vardi cok sukur gelmedi devami insallah seninde gelmez rabbim isteyen herkeze kirmizilari gostermesin

Evet cnm pembemsi ve cok az geldi 2 gun once ruyamda regl oluyordum uzulyordum dunde ruyamda citcitli badide utanrak soyluyorum k.bakmayin sperm vardi ve bitane cocuk alip kaciriordu utaniyordum bugun sabahta 7 gbi kan geldi bidaha da tik yok test yaptim dun aksam negatifti bugun sabaha kadar kasiklarim agridi sabahda cok uzuldum simdi hic bise gelmedi ibsallah hamisimdir allah hepinizin gonlune gore versin yanitin icin tskr ederim

canım adet günün geçtiğimde test yapmanı öneririm.. yerleşme kanaması 2 en fazla 3 gün sürer ve rengi ya açık pembemsi ya da koyu kahverengidir.. Bir kaç damlayı da geçmez.. Belirtilerin bu şekildeyse yerleşme knaması olabilir.. Rüyan da inşallah hayırlara vesile olur.. Allah'ım tez zamanda nasip etsin ve gönlüne göre versin inşallah..

canım adet günün geçtiğimde test yapmanı öneririm.. yerleşme kanaması 2 en fazla 3 gün sürer ve rengi ya açık pembemsi ya da koyu kahverengidir.. Bir kaç damlayı da geçmez.. Belirtilerin bu şekildeyse yerleşme knaması olabilir.. Rüyan da inşallah hayırlara vesile olur.. Allah'ım tez zamanda nasip etsin ve gönlüne göre versin inşallah..

Amin cnm tsk sadece birkac damlaydi ve dun sabh 7 de geldi bidahada hic gelmedi yarin adet gunum inslah gelmez :(

Back
X