hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

ben de bayramdan önce doktora gittim.. hiç bir sorun yok yumurtan da var dedi ama neden olmuyor o zaman :((( offffff

benim de takıldığım nokta bu herşey normal ama olmama sebebii demekki Rabbimin de nasip etmesi gerekiyor inşllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir isteyen herkese.

Mrb kizlar bnm bat 28 ama 2 gündür ayakta duramicak kadar kötü baş dönmem var. Sanki bole bazen adet sancısı gbi bse oluyor geçiyor. Sarı akıntı çok fazla var sizce hamilemiyimdir??

umut vermek istemem ama.. Yani her ay bu belirtileri psikolojik midir nedir yaşıyoruz sonu hüsran hüsran hüsran.. mesela kasığımda batmalar oluyodu bi kaç aydır her seferinde hamile miyim acaba diyodum ama malesef adet oluyordum.. Acaba kist falan mı diye kafama kurdum kurdum tabi ağrılar devam ediyodu.. En son doktora gittim hiçbişey yok dedi inanır mısınız ağrılarım geçti.. yani anlatmak istediğim çok fazla şartlanıyoruz galiba.. en iyisi adetin gecikmesini beklemek ve kan tahlili yaptırmak.. Onun dışında diğer belirtileri kafanıza takmayın.. Benim önceki hamileliğimi beklemediğim için sanırım, hiç belirti yoktu :( Gerçi 2.5 aylıkken gebelik sonlanmştı o da ayrı

referans aralığı 0,40 dan başlıomuş benim 0,30 çıktı, endokrinolojiden randevu alamadım devlet hastanesinde dahiliyeye gidiyormuşsun onlar yönlendiriyormuş oraya bende tsh,t3 ve t4 testlerimi sağlık ocağında yaptırıp çarşamba gidicem dahiliyeye zaman kaybetmemek için test sonuçlarımla gideyim dedim bakalım o ne dicek araştırmalarıma göre hipertiroid çıkarsa ilaçla tedavi ediliyormuş ee hamileyken ilaç içilmiyor zorunlu olmdıkça kadın doğum doktorumda göztepe medipol üniversitesi hastanesinde basit biyerde değil ama içime kurt düştü işte :s

çok geçmiş olsun :( en yakın zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla inşallah.

sağol canım çok teşekkür ederim rabbim herkezin gönlüne versin seninde sonuçların güzel çıkar inş.

benim de takıldığım nokta bu herşey normal ama olmama sebebii demekki Rabbimin de nasip etmesi gerekiyor inşllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir isteyen herkese.
Doktora sebep sorduğumda psikolojik diyor. Benim bi kere gebelik oluşmuştu, ona istinaden yine oluşur muhakkak diyor ama zamanını Allah bilir diyor.. Ne diyelim nasip.. Herkese nasip olur isteyen inşallah

umut vermek istemem ama.. Yani her ay bu belirtileri psikolojik midir nedir yaşıyoruz sonu hüsran hüsran hüsran.. mesela kasığımda batmalar oluyodu bi kaç aydır her seferinde hamile miyim acaba diyodum ama malesef adet oluyordum.. Acaba kist falan mı diye kafama kurdum kurdum tabi ağrılar devam ediyodu.. En son doktora gittim hiçbişey yok dedi inanır mısınız ağrılarım geçti.. yani anlatmak istediğim çok fazla şartlanıyoruz galiba.. en iyisi adetin gecikmesini beklemek ve kan tahlili yaptırmak.. Onun dışında diğer belirtileri kafanıza takmayın.. Benim önceki hamileliğimi beklemediğim için sanırım, hiç belirti yoktu :( Gerçi 2.5 aylıkken gebelik sonlanmştı o da ayrı

Anladım. Haklısın evet üzülmeyin sebebi bizim çok fazla umutlanmaktan kaynaklanır. Ama bu galiba bnm kuruntum değil duş bile alamadım bugün banyoda ordan oraya savruldm resmen. Karnım altındadda çok batmalar olup ara ara. Hiç umut etmiyorum ama anlamda veremedim. Sarı akıntımda çok. Hepsi üst üste geldi ondan belkide bu merakim

Anladım. Haklısın evet üzülmeyin sebebi bizim çok fazla umutlanmaktan kaynaklanır. Ama bu galiba bnm kuruntum değil duş bile alamadım bugün banyoda ordan oraya savruldm resmen. Karnım altındadda çok batmalar olup ara ara. Hiç umut etmiyorum ama anlamda veremedim. Sarı akıntımda çok. Hepsi üst üste geldi ondan belkide bu merakim

inşallah hamilesindir canım.. Düşünüyorum da ilk gebeliğimde ben de banyodan zor atmıştım kendimi ama başka belirti yoktu.. Ancak yine de sat ne çok varsa erken test yapma negatifse erkenden bunalıma giriyor insan :(

inşallah hamilesindir canım.. Düşünüyorum da ilk gebeliğimde ben de banyodan zor atmıştım kendimi ama başka belirti yoktu.. Ancak yine de sat ne çok varsa erken test yapma negatifse erkenden bunalıma giriyor insan :(

Evet ya çok doğru .. olmasada kendime bi hedef belirledim 2013 de kadar yolu var. Hic doktora gitmedk eğer olmazsa tedaviyle olur. Yüce Rabbim ol derse olur.

kızlar 5 yıl kullandığım doğum kontrol hapını bıraktım. 15 eylülden beri adet olamıyorum test yaptım negatif çıkıyor kan tahlili yaptırsam mı?yoksa doktoramı gitsem mi???hapı kullanıpta bıraktıktan sonra böyle sıkıntılar yaşayan varmı ????
arkadaşım bende 4 ay kullanıp bıraktım 20 gün gecikmişti bıraktıgım ay doktora git bence hormonlara vs bakıyolar kist oluşmuşmu onu kontrol ediyorlar

kızlar dün gece rüyamda zürafa gördüm yeni aklıma geldi tabirlere baktım anaaaaaaaam ne göreyim hamile kadına işaretmiş inşallah ben olurum yaaaa... tabi başka şeylerde yazıyodu ama ben buna odaklandım diğerleri uymuyodu :)

Uvey annemde beni hamile gormus ruyasinda Beni hamile gormusss insallah malum olmustur

Kizlar regl gunum bgun hic agrim yok insallah gelmez kirmizilar 2 gun onceki gelen o bi kacdamla kan inslah yerlesme kanamasidirrrr.....

Amin insallah sende hamissindir formda ruyalarla ilgli konu var orda bazi bayanlar zurafa gordgnu ve hamis olduklarini ogrenmis insallah sende olesindir

benim adet daha dün bitti yeni başlıcaz çalışmalara inşallah bu ay kalırım yaa hani bu rüya da ona işaret olmuş olur umarım allahım ne kadar zor bi durum artık herşeye bi anlam yüklemeye çalışıyorum kendimden sıkıldım resmen

Goruslerinizi bekliyorum kizlar ben kasik agrilari bacak agrilari sari beyaz akinti sikayetiyle intihaptan sutpelenip acile gitmistim intihap cikmadi hcg 8.53 cikti.adetim 3 gun gecmisti Su an adetim geceli 8 olcak dun kan testi verdim sonuc carsamba cikacak zaman gecmiyo cok istiyorum hamile olmayi adetim cok duzenlidir 29 gun hep olurdum ilk defa boyle oldu cokmu taktimdan mi oldu acaba lutfen kizlar cvp sizce hamilemiyim

Goruslerinizi bekliyorum kizlar ben kasik agrilari bacak agrilari sari beyaz akinti sikayetiyle intihaptan sutpelenip acile gitmistim intihap cikmadi hcg 8.53 cikti.adetim 3 gun gecmisti Su an adetim geceli 8 olcak dun kan testi verdim sonuc carsamba cikacak zaman gecmiyo cok istiyorum hamile olmayi adetim cok duzenlidir 29 gun hep olurdum ilk defa boyle oldu cokmu taktimdan mi oldu acaba lutfen kizlar cvp sizce hamilemiyim

idrar testi uygula derim ben çarşambaya kadar beklemektense..

hanımlar dün ovulasyon testi yapmıştım negatifti bugün tekrara uyguladım T çizgisi silik çıktı sizce yumurtlama dönemi başlıyor olabilirmi,çünkü testin içindeki prospektüste T çizgisinin silik olmasını negatifdir diyor..

Arkadaşlar Merhaba,
Ben ilk kez bir konuya yorum yapıyorum,aslında ne yapacağımı bilmiyorum.Evleneli 1.5 yıl oldu ve biz eşimle artık çocuk sahibi olmak istiyoruz.Geçen ay denedik ama malesef bugün adet oldum ve olmayacağını anlayınca çok üzüldük...Ama denemeye devam:))) Sizlerden bu işin püf noktalarını ve tavsiyelerinizi bekliyorum:)

merhabalar benden yenikatıldım aranıza.. umarım kabul edersiniz.. 4 aydır çocuk için ugrasıyoruz olmadı olmuyor.. gecen ay doktor kontrolüne gittim hersey normal hormonlar yumurtalıklar falan.. incir havuc soğan kürü die bişi okudum yaptım bu ay yumurtalıgımda 4 cm kist çıktı. tüm umutlaarımı kaybetmek üzereyim.. hergünüm kahrolmakla aglamakla geçiyor. Rabbim insallah bana da nasip eder bigün evladımı kucagıma almayı..hangi annenin kucagında bi bebiş görsem yüreğim acıyor içim sızlıyor.. hergün acaba benim bebegm olsa kime benzer nasıl olur diye düşünüp duruyorum.. hayaller kuruyorum.. gecen yıl düşükten dolayı kürtaj oldum. tam üzüntüsünü atlattm hazırım derken şimdide olmuyor.. Rabbim isteyen herkesin sesini duyar inşallah evlat nasip eder.. :43:

hanımlar dün ovulasyon testi yapmıştım negatifti bugün tekrara uyguladım T çizgisi silik çıktı sizce yumurtlama dönemi başlıyor olabilirmi,çünkü testin içindeki prospektüste T çizgisinin silik olmasını negatifdir diyor..

canım sen doktora gidip bütün tahlillerini yaptırıp yumurtlamanada baktırmışmıydın ?

Back
X