hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

iste bu mukemmel bi haber. bizede dua et olur mu.. Rabbim bizede nasip etsin.. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrunu canım. hayırlı olsn

Amin amin aminnnn kizlar bol bol dua edin hergun 1000 defa ya evvel ve 1000defa ya varis diyin insallah hepinize nasip eder

Allah kucağına almayı nasip etsin cnm Anlatabilirmisin cnm belirtilerini

Amin cnm isteyen herkeze nasip etsin adetime 10 gun kala kasiklarimda muthis agri vardi ama goguslerim cok agrimadi ve adetime 2 gun kala pembemsi bi kan geldi bi kac damla yerlesme kanamasi deniliyormus bukadar belirti been adet olacagim zaman hic aci cekmem oyuzden biraz suphelendim

Amin cnm isteyen herkeze nasip etsin adetime 10 gun kala kasiklarimda muthis agri vardi ama goguslerim cok agrimadi ve adetime 2 gun kala pembemsi bi kan geldi bi kac damla yerlesme kanamasi deniliyormus bukadar belirti been adet olacagim zaman hic aci cekmem oyuzden biraz suphelendim
Benim ara ara kasık ağrım var 5 gün kaldı adetime inş vardır diye dua ediyorum

Merhaba arkadaşlar:) siteye yeni üye oldum aslında bir sene gibi bi süredir takip ediyorum ama bir türlü cesaretimi ve kafamı toplayıp yazmayı başaramamıştım. Sizlere faydası olacağını düşünerek 11 aylık hamile kalma hikayemi anlatmak istiyorum çünkü ben ne zaman umutsuzluğa kapılsam bu sitede hamile kalanların yazdıklarını okuyarak moral buluyordum. eşimle 3.5 yıllık evliyiz 11 ay önce korunmayı bıraktık tabi ondan öncede 1.5 yıl vajinismus illetiyle uğraştım insan böyle bi hastalığı atlatınca hemen çocuğu olsun istıyo ama maalesef sizin istediğiniz zamanda melekleriniz gelmek için hazır olmuyor. Korunmasız ilk dört ay gectıkten sonra hemen panık yapıp doktora attım kendimi tabi orda daha büyük bi şok yaşadım özel muayenehanesine gittiğim doktor çift rahim olduğumu gebe kalmamın zor olsuğunu kalsam bile bebeğimi doğurma ihtimalimin çok zayıf olduğunu söyleyerek dünyayı başıma yıktı. 5 ay gibi bir sürede bunun stresiyle doktor doktor dolaştım ve o doktor hariç gittiğim diğer bütün doktorlar kesinlikle çift rahim olmadığımı söyleseler bile o şoku 5 ayda atlattım her ay umutla bekledim regl öncesi tüm belirtileri hamilelik sandım 2 gün reglim hayatımda ilk defa gecikmişti ondada hemen doktora attım kendimi meğer büyük bi kistim oluşmuş bu sürede uğraşmadığım şey kalmadı anlayacağınız ama hiç isyan etmedim hep dua ettim hep hayırlı zamanı istedim ve 11.ayın sonunda eşime artık bebek falan istemiyorum bu konuyu ebediyen kapatıyoruz dedim ve yumurtlama dönemlerınde eşimle birlikte bile olmadım bebek olmasını artık istemiyorum kendımce,ve o ay reglim 8 gün gecikti ama ben günlük hayatıma devam ettim kesin kist vardır yakında acısı çıkar dedim o ay ev işlerini falan o kadar ağır yaptımki hatta mutfak tezgahından yere bile düştüm hemde reglime 3 gün kala aklımdan o kadr cıkarmıstımkı hiç gebeliğe ihtimal bile vermedim ama reglim geciktikten 8 gün sonra eşimin zoruyla ağlayarak gittiğim doktordan 5 hafta 4 günlük gebe olarak çıktım kese bile gözüküyodu:))))) ve şuan 11 haftalık gebeyim:)))
Gelelim çok merak edilen erken gebelik belirtilerine; regl tarihinde ve 5 gün öncesinde cok şiddetli kasık ağrıları geceleri uykudan uyandıran rahim krampları, bol miktarda şeffaf ve beyaz akıntı, dudaklarda kuruluk, midede şişkinlik ve gaz problemi, ani kilo alışı 4 kilo aldım,göğüslerde yana doğru genişlemeler,kirpiklerde çaprazlık,ağızda tuhaf bi tat bozukluğu acayip sinirlilik benim bu kadar belirtim olmasına rağmen yinede ihtimal veremiyordum arkadaşlar umarım size bir yararı olur, Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı meleklerinizle doldurur:)))

1 yıldır bebek istiyoruz ama nasip olmadı Ovulasyon testi kullandım bu ay ilk defa ve bugün ilk defa ÇİFT çizgi gördüm çooookkkk mutluyum inş rabbim bu ay sağlıklı sıhatli bi evlat nasip eder dua edin bayanlarrrr:49::49: sonuçlarını sizinle paylaşıcam:1:

kızlar yaaa bnm yumurtlama günümden beri akıntım var hala devam ediyo 1 kasım bat ama adet belirtisi sıfır ama gebelik belirtiside sadce akıntı ve göğüslerimin kocaman olması. sorun şu ki 1 kasımda 20lik diş ameliyatı olcam ondan önce öğrenmem lazm hamile olup olmadığımı çarşamba günü test yaptırsam kesin sonuç çıkar mı acaba?:18::18:

merhaba kızlar,bizde bebek istiyoruz hatta bu ay ovulasyon dönemini takib ettik,adetime 8 gün kala kasık ve bel agrısı var,birde yüksek ateş.daha once adetime 8 gün kala kasık agrısı yaşamadım acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi?lütfen yardım edin.....:49:

merhaba kızlar,bizde bebek istiyoruz hatta bu ay ovulasyon dönemini takib ettik,adetime 8 gün kala kasık ve bel agrısı var,birde yüksek ateş.daha once adetime 8 gün kala kasık agrısı yaşamadım acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi?lütfen yardım edin.....:49:

Olabilir cnm bende de ayni belirtiler dun ogrendim hamis oldigumu benim korkum hala kasiklarimda cok sanci var :(

mrb arkadaşlr ağustosta 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu kaybettim ardından pıhtılaşma olduğunu öğrendim dr korunmana gerek yok dedi kayseride tedavi oluyorum folik aside coraspne başladım kürtajdan sonra göğüslerimden süt geliodu sınır 24 dü 21 çıktı prolaktin hormonum yani normal ben kürtajdan bu yana hiç korunmadım hamile kalamadım hala gelior gögüsümü sıkınca ilk gebeliğimdi korunmayı bıraktıgm anda hamile kalmıştım ŞİMDİ NEDEN KALAMIYORUMM çokk üzülüyorum :((((((

mrb arkadaslar adetime 10 var ama bugun birden sol kasigim sidettli agirmaya basladi ve hala devam ediyor sizce bu bir belirti olabilirmi :39:

kızlarrrr nolur bana da cvp yazııın meraktan ölüorum :( başım ağrıo ilaçta kullanmıom ne olur ne olmaz die :/
ben doğum kontrol hapı kullanıorum ama adetken 1-2 gün aksattım 11inde adetim bitti sonraki gün eşimle birlikte olduk sonraki 1 hafta bayramdı falan filan uzak kaldık. sonra 19unda kahverengi çamur gibi adet desen adet değil ama adetimsi bişi oldu 2-3 gün damla damla geldi gitti ama forumu okuyunca ana adet miyim die hemen idrar testi yaptım negatif çıktı yeni evli olduğum için şuan çocuk düşünmüoruz ama ne bilim aklımda da soru işareti kalmadı dersem yalan olur sanki kasığım şişkin gibi :S yorumlarınızı bekliorum :) şimdiden çooook teşekkürler :) yani şüphem dvm edio negatif çıksa bile hamile olma ihtimalim var mıdır sizce

Back
X