hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Reglme son 6 gün inşş güzel haber alırım

inşallah canım inşallahhhh...

3 gün var adetime cnm evet normald günün geçmesi lzm ama bir test var üstünde 4 gün öncesine kadar belli ediyor gibi bişeyler yazıo.bu arada benim kırmızılar gelcek galiba kasıklarım agrıo ya:((

canım isteğimiz tabiki gelmemeleri ama hakkımzdada hayırlısı neyse o olsun nedeyelim...

bugun sabahtan beri karnim alt tarafi ve kasiklarm anlamadgm bir agri icinde kasik batmasi falan degl sanki heran adet olacakmisim gibi moralim bozuldu yaa :-(

moralini bozma desemde boş biliyorum cnm ama metanetli olmamaz lazımstress bize iyi gelmez unutma ... stresi yeneceğizzzzz
moral bozukluuğğuna haaayıııııııııııııırrrrrrrrrrrr:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Ya bu belirsiLik ne kadar kötü bişey yaa :(( bîzim burda bir test var regl tarihinden 4 gün öncesine kadr gösteri hamile oluo olmadıgını acaba ondan alıp yapsam mı bugün??:18::18:

belirsizlik çok kötü haklısın.... işimiz gerçekten zor lakin sabırlı olmak zorundayız ne yapalım cnm ...bizler elimzden geleni yapıyoruz artık rabbim bilir demekten başka şansımız yok bence... test aldın mı yaptın mı ??????

canım isteğimiz tabiki gelmemeleri ama hakkımzdada hayırlısı neyse o olsun nedeyelim...

moralini bozma desemde boş biliyorum cnm ama metanetli olmamaz lazımstress bize iyi gelmez unutma ... stresi yeneceğizzzzz

Ben ölüyorum kaç gündür o kasık batmalarından otururken yürürken yemek yiyince hemen şişiyorum daha çok batma oluyor ne olacak neticesi çok merak ediyorum

Bugun kontrolum vardı gıttım carsamba 5+5 ama bugun baktı doktor aynı gunde duruyor dedı mahvoldum ilerlememiş hiç salıya kadar beklicez dedı salıda gozukmezse sonlandıracakmıs hamıleligimi kızlar cok kotuyum sabahtan berı aglıyorum allahım hakkımda hayırlısı neyse onu yaz dıyorum baska yapacak bırsey yok ama dayanamıyorum ben bebegımın varlıgını hıssettım sımdı almalarına nasıl dayanırım

ttalım çok üzüldüm inan ki! sen kendini yiyip bitirdikçe stresin onada yansır ve gelişecekse de gelişmesni engellemiş olrusun yapma böyleeee lütfeeeeeeeennn !!!!!!!!!!!!!! bliyorum çok zorr nlatılmaz bir durum yaşamayan bilemez haklısın .... ama sen elinden geleni yap canım .... dualarım seninle Allah yardım etsin cnm

evet canm haklisin bu isin en.buyuk dusmani stres.ama kafamda ya olursam diye diye kafayi yiycem bide bu regl olacakms gibi oldu daha 5-6 gunum var.. insallh ben dahil isteyen hic kimse regl olmazz

Ben ölüyorum kaç gündür o kasık batmalarından otururken yürürken yemek yiyince hemen şişiyorum daha çok batma oluyor ne olacak neticesi çok merak ediyorum

seni ümitlendirmek istemem ama canım büyük ihtimalle hamile olabilirsin benimde arkadaşım kasık ağrısı batma vardı 2 3 gün boyunca yataktan kalkamadı gitti kan testi yaptırdı hamile çıktı ........ bol bo istiraat et tatlım inşallah hamişsindirrr yi haberlerini alırız inşallahhh

evet canm haklisin bu isin en.buyuk dusmani stres.ama kafamda ya olursam diye diye kafayi yiycem bide bu regl olacakms gibi oldu daha 5-6 gunum var.. insallh ben dahil isteyen hic kimse regl olmazz

kafanı meşgul et başka şeylerle canım ...anca anlıkta olsa bu şekilde meşgul edebilirsin inan bana ... ben yıllardır bu şekilde yaparak alıştım ...alışmak sorundaydım ...:(inşallah kırmızılar gelmez hamiş olursun canım ... bende bekliyoru 31 gün oldu bugün 2 gün gecikti .çarşambaya kadar gelmezse gideceğimm doktoraa bende ölüyorm meraktan ben ilaçsız regl olamıorum bu ay aslanpençesi hayıt tohmu civan perçemi kullandım neden olmadım ilmiyorum bekliyorum ümidim yok gecikme diyorum kendi kendime ama o düşüncede aklıma geliyor işte acaba hamileyim diyeeee offffffffff offfffffff:31::31::31::31::31::31:

seni ümitlendirmek istemem ama canım büyük ihtimalle hamile olabilirsin benimde arkadaşım kasık ağrısı batma vardı 2 3 gün boyunca yataktan kalkamadı gitti kan testi yaptırdı hamile çıktı ........ bol bo istiraat et tatlım inşallah hamişsindirrr yi haberlerini alırız inşallahhh

İnşşş 6 gün sonra test yapıcam allahın izniyle olumlu olumsuz yazarım yine

kafanı meşgul et başka şeylerle canım ...anca anlıkta olsa bu şekilde meşgul edebilirsin inan bana ... ben yıllardır bu şekilde yaparak alıştım ...alışmak sorundaydım ...:(inşallah kırmızılar gelmez hamiş olursun canım ... bende bekliyoru 31 gün oldu bugün 2 gün gecikti .çarşambaya kadar gelmezse gideceğimm doktoraa bende ölüyorm meraktan ben ilaçsız regl olamıorum bu ay aslanpençesi hayıt tohmu civan perçemi kullandım neden olmadım ilmiyorum bekliyorum ümidim yok gecikme diyorum kendi kendime ama o düşüncede aklıma geliyor işte acaba hamileyim diyeeee offffffffff offfffffff:31::31::31::31::31::31:

soyledigin bitkilerin cok kiselerde yararini duydum umarm sanada yarari olur ve guzel haberi bizimle paylasirsin nie oyle dusunuyorsun bak ne guzel iki gun gecmis insallhta kirmizilari gormiycen allhn izniyle :-)

belirsizlik çok kötü haklısın.... işimiz gerçekten zor lakin sabırlı olmak zorundayız ne yapalım cnm ...bizler elimzden geleni yapıyoruz artık rabbim bilir demekten başka şansımız yok bence... test aldın mı yaptın mı ??????

haklısın sabır etmek lzm cnmç iyce karıstı aklım ya ne bileyim 2 ay önceki gebeliğimde gögüslerim nasıl agrımıstı simdi o kadar siddetli deil gerci her hamilelikte aynı olmazmıs ama ne bileyim iste ck hevesleniyorum ben galiba snra hüsran oluyor sonu hep.testi aldım ama yapmadım ya tek cizgi cıkarsa yine gecen ayki gibi die eşimde ck hevesleniyor snra sevincimiz kursagımızda kalıyor.kasıklarımdaki agrı bi geliyor bi gidiyor ne bileyim acaba gelecek mi yine:((

ttalım çok üzüldüm inan ki! sen kendini yiyip bitirdikçe stresin onada yansır ve gelişecekse de gelişmesni engellemiş olrusun yapma böyleeee lütfeeeeeeeennn !!!!!!!!!!!!!! bliyorum çok zorr nlatılmaz bir durum yaşamayan bilemez haklısın .... ama sen elinden geleni yap canım .... dualarım seninle Allah yardım etsin cnm

Sagol iyi dileklerın için ama gercekten cok zor bır durum evet dayanmak zorundayım elden bırsey gelmez nasıbımde ne varsa onu yasayacagım ama artık bıraz daha kabullendım aglamıcam beklicem pazartesı baska doktora gıdıcem oda aynı seyı soylerse yapacak bırsey yok ama su an içimde olması onu hıssetmem cok farklı bır duygu nasıl almalarına izin verıcem sanki benden koparacaklar onu

Bugun kontrolum vardı gıttım carsamba 5+5 ama bugun baktı doktor aynı gunde duruyor dedı mahvoldum ilerlememiş hiç salıya kadar beklicez dedı salıda gozukmezse sonlandıracakmıs hamıleligimi kızlar cok kotuyum sabahtan berı aglıyorum allahım hakkımda hayırlısı neyse onu yaz dıyorum baska yapacak bırsey yok ama dayanamıyorum ben bebegımın varlıgını hıssettım sımdı almalarına nasıl dayanırım

Allahtan herşeyin hayırlısı canım..üzme kendini..drun dediği gibi hamile kalabildiğini biliosun en azından...çok zor bir durum ama işte kaderin önüne de geçilmiyo..:14:

Allahtan herşeyin hayırlısı canım..üzme kendini..drun dediği gibi hamile kalabildiğini biliosun en azından...çok zor bir durum ama işte kaderin önüne de geçilmiyo..:14:

posta kutun dolmuş canım silmeden msj alamayacakmışsın ayrıca şimdi baktım forumda tarih doğruymuş haklısın :)

Evet canım gecılmıyor ne yapalım rabbım hakkımda hayırlısını versın elimden dua etmekten baska bırsey gelmiyor

merhaba arkadaşlar bende 1 yıldr çocuk özlemiyle yanıyorum:( 2 kez kimyasal gebelik yaşadım bakalım bekliyoruz rabbim nezaman verirrse... tez zmanda herkesin bebişi gelir inşallah çok zor bi durum gerçekten çevremdeki arkadaşlarmdan hamile haberlerini duyunca üzülüyorum umarım rabbim bizlerede nasip eder.....

ya o değilde ben çocuk düşündükten sonra neden bu hamile olanlar dikkatimi çekmeye başladı.Sanki ben düşünmeden önce yoktu hamile olan ben düşündükten sonra gözüm görmeye başladı.Çok kötü bir durum. Allah'ım kimseyi bu duruma düşürmesin....:5:

Back
X