hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

herkes bebiş bekliyo ne kadar zormuş beklemek..korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalırım sanıyodum hiç de öyle olmuyomuş..bu ara hep hamile haberleri alıyorum..benden önce sonra evlenenler hep doğurdu..korunurken hamile olanlar bile var bu ne arkadaş ya biz istiyoruz olmuyo siz nasıl korunurken kalıyosunuz..üzülüyorum ağlıyorum her ay aynı şey bekle bekle bişey yok :( yinede hakkımızda hayırlısı...................

haklısın arkadaşım ya bi bize tutmuyo şu gebelik eltim spiralle hamile kalıp doğurdu benden sonra evlenenler 2.yi yaptı yakında 3 de yaparlar ben bööööyle mööö gibi bakarım onlara hayret bişi....

herkes bebiş bekliyo ne kadar zormuş beklemek..korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalırım sanıyodum hiç de öyle olmuyomuş..bu ara hep hamile haberleri alıyorum..benden önce sonra evlenenler hep doğurdu..korunurken hamile olanlar bile var bu ne arkadaş ya biz istiyoruz olmuyo siz nasıl korunurken kalıyosunuz..üzülüyorum ağlıyorum her ay aynı şey bekle bekle bişey yok :( yinede hakkımızda hayırlısı...................

ayyyy canım tam benim psikolojimi tarif etmişsin benim bir oğlum var 6 yaşında, ikinciyi istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı bakalım nasipse 3 gün var benimde adetime yarın sabah idrar tahlili yapıcam yada kan tahliline gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım...

bilmiyorumki test yaptım bugün negatif çıktı ama dandik bi test gibi geldi çünkü sadece çubuk çıktı paketin içinden c t yazan üstteki plastik fln hiç yok.ayda 2 kere yumurtluyor olabilrmiyim
sanmiyorum ama erken yaptin tabi testi. Benim arkadasimin adeti gectikten anca 3 gun sonra kanda cikmisti... yapmasan da aklin kaliyor boyle bisi iste :)

Kizlar test yapdim ve soyle cikdi: bir cubuk bayaa belirgindi ve ikinjiside ozukuyordu ama tam belirgin diyildi. hamile olabilirmiyim sizce?

Kizlar test yapdim ve soyle cikdi: bir cubuk bayaa belirgindi ve ikinjiside ozukuyordu ama tam belirgin diyildi. hamile olabilirmiyim sizce?

canım kadınlar kulübündeki hanımların paylaştıklarına göre ıkınci çizginin silikte olması pozitif anlamına geliyor inşlhta öyledir hayrlı olsun darısı başımıza.adetin geçmişmiydi testi yaptığnda

haklısın arkadaşım ya bi bize tutmuyo şu gebelik eltim spiralle hamile kalıp doğurdu benden sonra evlenenler 2.yi yaptı yakında 3 de yaparlar ben bööööyle mööö gibi bakarım onlara hayret bişi....

demi ya emin ol yaparlar :D nasibimizde mi yok daha vakti zamanı mı var anlamadım ben diyorum zaten arkadaşlarıma bi durun ya pat diye hamile kalıyosunuz biz ölelim o zaman diye offfffffffffffffffffff ki ne offffff...

ayyyy canım tam benim psikolojimi tarif etmişsin benim bir oğlum var 6 yaşında, ikinciyi istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı bakalım nasipse 3 gün var benimde adetime yarın sabah idrar tahlili yapıcam yada kan tahliline gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım...

:D allah uzun ömür versin arkadaşım aslında 2. çocuga daha cabuk hamile kalındıgını duymustum bızımde 7. ayımız olura ılk bebısımız olcak ınsallah ya lutfen olsun :D 3 gun var demıssın bellı olurmu ıdrarda hemen cıkmıyo deniyo ya genelde..benımde 7 gunum var heralde beklıcem cunku kan aldırmayı pek sevmıyorum

Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)

Ben sırf sizlerle dertleşmek için yeni üye oldum. Daha önce uzaktan takip ederdim hep siteyi.

Şöyle ki;

Benim de son adetim 28.08.2013 dü. 8 gün geçti, adet olmadım. Test yapıyorum, negatif çıkıyo. Yumurtalıklarımda bir ağrı var ama adet ağrısı değil. Sonuçta yılllardır adet olduğumz için iki agrıyı birbirinden ayırabiliyoruz. 2 gece önce pimpiriklendim gece acile gittim. HCG değerim 4,31 çıktı. Sıfır çıkınca adet değilsin demekmiş.Doktor bana resmen "muallaktasın, %50 hamilesin, %50 hamile değilsin gibi bişeyler söyledi. Sizce ben ne durumdayım,ne yapayım,ne edeyim? saçlarımı yolcamnerdeyse, o derece stres yaptım :((:14:

Amin canım inş hersey yoluna gırer ne yapalım nasipten oteye gıdılmıyor ama cok acı bırseymıs ben hiç boyle olacagını tahmin etmezdım ama hersey bız ınsanlar için dun öğrendıkten bu yana kendımde degılım tek tesellim su an hala daha içimde olması ama durum aynıysa alacaklar bebegımı bu aklıma grldıkce bıtırıyorum kendımı

Canım daha yeni okuduk burayı İnan çok üzüldüm gözlerimden yaşlar süzüldü. Kaderden ötesi yok derler allahım inşallah meleğini sana bağışlar ne diyeceğimi bilemiyorum cok. Şaşkın ve üzgünüm Rabbim meleğine saglık sana da sabır versin. Dualarım seninle habersiz bırakma merak ediyorum :43::44:
Bende cok ama cok uzuldum rabbim kimseye yasatmasin gercekten cok zor kendimden biliyorum.. Ne desem bos biliyorum keske elden bisey gelse :43::43:

Ben sırf sizlerle dertleşmek için yeni üye oldum. Daha önce uzaktan takip ederdim hep siteyi.

Şöyle ki;

Benim de son adetim 28.08.2013 dü. 8 gün geçti, adet olmadım. Test yapıyorum, negatif çıkıyo. Yumurtalıklarımda bir ağrı var ama adet ağrısı değil. Sonuçta yılllardır adet olduğumz için iki agrıyı birbirinden ayırabiliyoruz. 2 gece önce pimpiriklendim gece acile gittim. HCG değerim 4,31 çıktı. Sıfır çıkınca adet değilsin demekmiş.Doktor bana resmen "muallaktasın, %50 hamilesin, %50 hamile değilsin gibi bişeyler söyledi. Sizce ben ne durumdayım,ne yapayım,ne edeyim? saçlarımı yolcamnerdeyse, o derece stres yaptım :((:14:

Canim belki gec dollenme olmustur testi tekrarlamalisin 48 saatte ikiye katladiysa degeri hamilesindir..

:D allah uzun ömür versin arkadaşım aslında 2. çocuga daha cabuk hamile kalındıgını duymustum bızımde 7. ayımız olura ılk bebısımız olcak ınsallah ya lutfen olsun :D 3 gun var demıssın bellı olurmu ıdrarda hemen cıkmıyo deniyo ya genelde..benımde 7 gunum var heralde beklıcem cunku kan aldırmayı pek sevmıyorum

sabah uyanıp yaptım fakat sonuç hüsran birazdan kan aldırmaya gidicem bana şans dileyin lütfennn......

Back
X