hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Allah bağışlasın canım,bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inş :nazar:
Belirtilerimiz hemen hemen aynı diyebilirim,bende fıtık filan yok sadece..Benim ilk gebeliğim olacak nasip olursa eğer, o yüzden tam ne nedir emin olamıyorum şuan belirti dediklerimin çoğu daha önceden olan şeyler ama daha farklı gelmeye başladı. Ben kilo aldım ama normalde zayıfım ve şuan baya baya küçük bir göbeğim var üstelik şişkinlikte var :1:
Bugün de bekleyip kan testi yapıcam ben inş Rabbim gönlümüze göre verir,sen kan testi düşünmüyormusun canım :26:
Canim buraya yazmayı unutmusum...sabah idrar testimde silik cizgi cikti hmn kan testi yaptirdim esim sonuclari az once getirdi.. 4 haftalik gebeyim canim...darisi basina :)) siskinlik bendede var hemde kocaman bi gobukle :)

Ayni seylerden muzdaribiz ayin 14de olmam lazimdi iki gun kasiklarima ara ara ağrı girdi ama suan agri falan yok şişkinlik var istahim artti ama goguslerimde agri falan yok eczaneden test aldim yarin yapmayi düşünüyorum sonucu bildiririm sana gerekirse sende tekrarlarsn cnm

Benimde 13.11 di günüm ama hala tık yok. Sonucu muhakkak bildir cnm. Bende yarın veya pazar yapabilirim tekrar test.

ayyyy inşallah canım benimmmmm bugünde idrar testi yaptım pozitif çıktı...yarın ilk doktor kontrolüne gideceğim.evet 5 gün geçmişti günm[/QUOTE

doktora gittim arkadaşlar bthc bu sefer de 20.93 çıktı çok mı erken de yükselmedibilmiyorum offff 10 gün geçince kesinleşiyormuş çok sıkıldım beklemekten. yengemde hamile 5 hafta 5 gün müş aramızda 2 gün onda herey belli iken ben neden böyleyim bilemedim

meraba canm bende doktora gittim ama istedigim doktor yoktu karin agrim hala sürdugu icin bir doktora göründum folic asit ve vitamin ilaci verdi bunlarn disinda 3 tane düsük önleyici iğne verdi ama düşük riskim olmamasina ragmen cevremde hic kimse vurulmami istemedi kafam karisti ve vurulmadim haftaya kendi doktoruma gidip danisacam bunlar disinda hamileligim iyi gidiyor yediklerime dikkat ediyorum sende nasil canm neler degisti? :-)

canım şimdilik iyi gidiyor bende pazartesi kontrole gitcem,bendede karın ve kasık ağrısı oluyor zaman zaman başka bi değişiklik yok gibi:))

hayırlıı uğurlu olsun canımm... artıkkk ben dee yazsammmm şurayaaa hamilee olduğumuuuuu :( ufffff yaavv bat 29 kasımmm inşallahh gelmez kırmızılarrrrrr ..:45: hamişlerrr bize de duaa edinnn .. dualarınız kabull olurrr sizin :49:

Ederiz cnm...en kisa zamanda hamis haberleri alin insallahhhh...AMINNNN!...BU ARADA TSK EDERIM...HYRLISI ILE 9 AYIMI TAMAMLARIM INSALLAH...

Benimde 13.11 di günüm ama hala tık yok. Sonucu muhakkak bildir cnm. Bende yarın veya pazar yapabilirim tekrar test.

canım bu sabah yaptım idrar tahlili negatif çıktı :43: ama adetim hala gecikmeye devam ediyor ara sıra kasık sancıları dışında bişey yok:44: tek çare beklemek 20 sine kadar adet olmazsam doktora gidicem bence biraz bekle sende çarşamba perşembeye kadar

canım şimdilik iyi gidiyor bende pazartesi kontrole gitcem,bendede karın ve kasık ağrısı oluyor zaman zaman başka bi değişiklik yok gibi:))

:44: bende de sadece kasık ağrısı var cANIM 3 GEÇTİ Adetim ama idrar tahlilinde negatif çıkıyor senin adetin kaç gün geçmişti?

canım bu sabah yaptım idrar tahlili negatif çıktı :43: ama adetim hala gecikmeye devam ediyor ara sıra kasık sancıları dışında bişey yok:44: tek çare beklemek 20 sine kadar adet olmazsam doktora gidicem bence biraz bekle sende çarşamba perşembeye kadar

:( belirsizlik ne kötü. Bendede hala gelen giden yok. Bugün 4. gün. Dün bi arkadaşımla konuştum. Adeti 3 gün gecikmiş test yapmış negatif çıkmış. Sonra 1 hafta daha olmayınca tekrarlamış ve pozitifmiş. Doktora sormuş doktorda geç döllenme olduysa geç çıkar sonuç demiş. Ama ne olacaksa olsun bu belirsizlik çok kötü. Hakkımızda hayırlısı.

:( belirsizlik ne kötü. Bendede hala gelen giden yok. Bugün 4. gün. Dün bi arkadaşımla konuştum. Adeti 3 gün gecikmiş test yapmış negatif çıkmış. Sonra 1 hafta daha olmayınca tekrarlamış ve pozitifmiş. Doktora sormuş doktorda geç döllenme olduysa geç çıkar sonuç demiş. Ama ne olacaksa olsun bu belirsizlik çok kötü. Hakkımızda hayırlısı.
artık tahlil yapmaktanda korkar oldum herşey pozitif bi tek tahlil negatif :43: biraz daha bekleyelim canım yani en azından adet günümüz geçti pozitif sonucu bekliyoruz bence tıp bunun üzerine çalışmalı yoksa biz gibiler kafayı yer :27::27::27::27:

artık tahlil yapmaktanda korkar oldum herşey pozitif bi tek tahlil negatif :43: biraz daha bekleyelim canım yani en azından adet günümüz geçti pozitif sonucu bekliyoruz bence tıp bunun üzerine çalışmalı yoksa biz gibiler kafayı yer :27::27::27::27:

:)) çok haklısın. Piskolojik değildir inşallah. Daha önce çünkü hiç yaşamadım. Çok düzenlidir adetim. Bir gelişme olursa ben yazarım sende habersiz bırakma cnm.

:)) çok haklısın. Piskolojik değildir inşallah. Daha önce çünkü hiç yaşamadım. Çok düzenlidir adetim. Bir gelişme olursa ben yazarım sende habersiz bırakma cnm.

Kızlar ben gecen ay hamile oldugumu öğrenmiştım benımde adetlerım duzenli olurdu 3 gun gectı test negatıf 5 gun gectı yıne negatıf baktım boyle olmayacak gıttım kadın doguma kan tahlili ve yıne negatıf doktor adet olmam için ilaç verdı kullandım bu arada adetım 20 gun gectı normalde asla gecmez doktorum işk defa korunmayı bıraktgn için vucut da degısıklık olur dedi neyse adet sokturucu bıttı 2 gun gectı yınee adet olmadım kalktım gıttım doktora kan tahlılı yaptı ve hamilesın ama cok yenı dedı sonra bır hafta kanda gebeliği takip ettı gayet guzel yukseldi sonra kese gozuktu ama bır turlü bebegim olusmadı ne yazıkkı gecen hafta kürtaj oldum cok zor ve acı bır gunddu artık kendımı asla dınlemıcem yok bır gun gectı yok 3 gun gectı herseyy oluruna bırakcam allahım elbet nasip eder bız ne kadar belirti arasakta allahım nasip edecegı zaman olur ayrıca ben o adet sokturucuyu kullandgm için hamile kaldım ve bos gebelik oldu o hap hamile kalmayı kolaylastırıyormus ama benım bırde gec döllenme oldu neyse cok uzun yazdım demek istedgm sakın kendınızı üzüp strese sokmayın sonucları daha kotu olabılıyor

Ovulasyon testi yumurtlama zamanını öğrenmek için değilmi cnm?

ewt canım ama lh hormonu hamileliktede yukseliyormus adet günüme 4 gün kala yumurtlayamayacagıma göre bende acıkcası umutlandım dün gece yine yaptım ikinci cizgi öncekine göre az daha belirgin cıktı kafam cok karıstı gebelik testi var elimde yapsam suan cıkarmı acaba

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 50
ewt canım ama lh hormonu hamileliktede yukseliyormus adet günüme 4 gün kala yumurtlayamayacagıma göre bende acıkcası umutlandım dün gece yine yaptım ikinci cizgi öncekine göre az daha belirgin cıktı kafam cok karıstı gebelik testi var elimde yapsam suan cıkarmı acaba

işteperşembe günü ve dün gece yaptıgım testlerin sonucu

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 52
iyi günler bendede polıkıstık over cıktı ve doktorum zayıflama gerektıgını soyledı seker ılacı verdı.kullanan varmı.sekerlı bı urun tukettıgım zaman dırek ısal oluyorumda

Kizlar bzde esimle 3aydr bebek istyruz..su ovulasyon testlerini duydum dogru zaman icin ama temin edemiyorum. dogru gunu bulmanin baska yolu varmidr acaba? biz mi biyerde yanlis yapiyoruz:-(

Back
X