hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

benimde son adet tarihim 18 ekim...benmde 10 gündr ağrılarım var bacaklarımda derman yok sanki...30 günde bir adet görüyorum..bnde de iştah açıklığı şişkinlikler var...kan testi için bende beklemedeyim...çünkü dr lar geciken adetteki değeri önemsiyorlar...gecikme yoksa moralini bozabilirler...bence senden bikaç gün gecikmesini bekle..ben öyle yapıcam...çünkü artık bütün bayanlar biliyor ki bazı gebelikler başlamadan sonlanabiliyor...kan değeri gecikmeden önce yüksek çıkıp adete yakın değerleri düşen arkadaşlar oldu ve kimyasal gebelikti düşüktü falan deyip üzülüp stresse girdiler...en sağlıklısı beklemek olucak sanırım :(

:53:Aynı şeyleri yaşamışız çok şaşırdım ve tşk ederim cevabın için
Bugün yada yarın adet olmam gerekiyor normal şartlarda henüz olmadım eğer yarında olmazsam galiba dayanamıcam kan testi yaptırıcam:17:
Benim daha öncede tansiyon düşüklüğüm olduğundan dolayı süreklik halsizliğim vardı ama bacak ağrım yoktu..Şuan bile bacaklarım ağrıyor.
selinays seninde ilk gebeliğin mi peki?? birde bulantın varmı ? :26:

:53:Aynı şeyleri yaşamışız çok şaşırdım ve tşk ederim cevabın için
Bugün yada yarın adet olmam gerekiyor normal şartlarda henüz olmadım eğer yarında olmazsam galiba dayanamıcam kan testi yaptırıcam:17:
Benim daha öncede tansiyon düşüklüğüm olduğundan dolayı süreklik halsizliğim vardı ama bacak ağrım yoktu..Şuan bile bacaklarım ağrıyor.
selinays seninde ilk gebeliğin mi peki?? birde bulantın varmı ? :26:

rica ederim cnm...benim 2. bebeğim olcak Allah kısmet ederse tabii...10 yaşında bi kızım var...tansiyon düşüklüğü bende de var...halsizlik vardı ama arttı gibi geldi erken uykum geliyor...gündz uyuma gibi bi alışkanlığım yok ama az önce forumu takip ederken kapa bilgisayarı yat dedim kendime uyku bastırdı...sabahları da uyanmak istemiyorum...bulantılarıma gelince benm her sabah midem bulanır...ilk hamilelğimden hatıra kaldı bana :)) bel ağrısı bacak ağrısı bende sürekli olur çünkü belimdeki fıtığım yırtık ameliyatta olmadım yorulursam ayakta durursam sürekli ağrır...bunları anlayamıyorum o yüzden...bende ki en değişik belirti bacaklarımdaki dermansızlık...yaşlı nineler gibi zor yürüyorum...yumurtladığım gün ilişki oldu ve tam bi hafta sonrası inanılmaz bir ağrı yaşadım tekrar mı yumurtluyorum falan dedim hatta ve imkansız dedim bu tarihte yumurtlama akıntımı kontrol ettim krem gibi beyazdı...yumurtlama olamaz o ağrıyı yerleşme ağrısı olarak yordum kendimce...adet beklediğim zamanlarda göğüslerimin ucu hassaslaşırdı bu sefer uclarda bişi yok komple ağrıyordu bikaç gün öncesine kadar yatakta ahh uhh diye diye dönüyordum ama su anda sadece bastırırsam ağrı var...kasıklarımda adet olucakmışım gibi bi ağrı gelio gidio...adete yakın sabahları sancı ile uyanırdım bu sabah sancım yoktu anlayamadım adet belirtilerimde kayboldu gibi...arasıra yokluo sadece...iştahım da artış var ve şişkinlikte var e böle olunca kendimi kilo almış gibi hissetmeye başladım böyle devam edersemde işim zor :)) bu arada ateş takibi yapıorum...37 ve 37,5 arası değişio...37 nin altına düşmedi...bnmde beklenen tarihim 13 kasımdı...eğer 2 güne kdr olcak olsam ateşte bugünden düşme olması gerekir...çünkü ateş düşmeye başlayınca 2 güne adet oluyorsun...önümüzdeki 2 günde gelecek gibi durmuyor ama hyrlısı bakalım neler beklio bizi...sende ne tarz belirtiler var...

hamilesiniz gözünüz aydın...ama çççooooookkk küçük henüz...:nazar::49:bir de adetiniz geçikmişmiydi....yoksa erken mi davrandınız...

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

ayyyy inşallah canım benimmmmm bugünde idrar testi yaptım pozitif çıktı...yarın ilk doktor kontrolüne gideceğim.evet 5 gün geçmişti günm

Günüm gecti ama kasiklarimda sizlama var istahim cok acildi agzimda demir yalamism gibi bi tad var ve vucudum sismeye basladi bnm aklıma takilan kasiklarmda ki adet agrisina benzeyen sanci ? Kızlar yardimci olur musunuz aklim cok karisti

Aslinda ben bir dusuk yapdim 24 hafaltik bebeyimi agustostda kaybettdim doktor rahim agzi yetmezlik ola bileceyini soyledi progesteron testi istedi bugun yaptdirdim 22.5 chikdi

canm ben daha kadin dogum doktoruma gitmedim saglk ocagnda kan verdim aile hekimim bana 4 haftalk dedi hcg 315 nasl sana 2 hafta demis hcg benimkinden daha yuksek.. doktora gitmedgim icinde bisey icmeye baslamadm ama gittigimde bilgilerimi paylasirim canm sen basladinmi folik asit kullanmaya? benim tek belirtim canm karin agrim hala sık sık agiriyor

canım ben folic 1 başladım,tekrar kan tahlili yaptrdın mı bhcg yükselmiş mi?hamişlik nasıl gidiyorr:)

Mrb kızlar benimde adetim 2 gün geçti. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Adetim çok düzenlidir. Normalde adet olmadan göğüslerim şişer ve hassaslaşır dokunamam kasık da az da olsa ağrım olur. Bu ay bu belirtilerin hiçbiride yok. Anlamadım ben bu işi. Acaba testi erkenmi yaptım. Ya da adet olucam sadece gecikti.

rica ederim cnm...benim 2. bebeğim olcak Allah kısmet ederse tabii...10 yaşında bi kızım var...tansiyon düşüklüğü bende de var...halsizlik vardı ama arttı gibi geldi erken uykum geliyor...gündz uyuma gibi bi alışkanlığım yok ama az önce forumu takip ederken kapa bilgisayarı yat dedim kendime uyku bastırdı...sabahları da uyanmak istemiyorum...bulantılarıma gelince benm her sabah midem bulanır...ilk hamilelğimden hatıra kaldı bana :)) bel ağrısı bacak ağrısı bende sürekli olur çünkü belimdeki fıtığım yırtık ameliyatta olmadım yorulursam ayakta durursam sürekli ağrır...bunları anlayamıyorum o yüzden...bende ki en değişik belirti bacaklarımdaki dermansızlık...yaşlı nineler gibi zor yürüyorum...yumurtladığım gün ilişki oldu ve tam bi hafta sonrası inanılmaz bir ağrı yaşadım tekrar mı yumurtluyorum falan dedim hatta ve imkansız dedim bu tarihte yumurtlama akıntımı kontrol ettim krem gibi beyazdı...yumurtlama olamaz o ağrıyı yerleşme ağrısı olarak yordum kendimce...adet beklediğim zamanlarda göğüslerimin ucu hassaslaşırdı bu sefer uclarda bişi yok komple ağrıyordu bikaç gün öncesine kadar yatakta ahh uhh diye diye dönüyordum ama su anda sadece bastırırsam ağrı var...kasıklarımda adet olucakmışım gibi bi ağrı gelio gidio...adete yakın sabahları sancı ile uyanırdım bu sabah sancım yoktu anlayamadım adet belirtilerimde kayboldu gibi...arasıra yokluo sadece...iştahım da artış var ve şişkinlikte var e böle olunca kendimi kilo almış gibi hissetmeye başladım böyle devam edersemde işim zor :)) bu arada ateş takibi yapıorum...37 ve 37,5 arası değişio...37 nin altına düşmedi...bnmde beklenen tarihim 13 kasımdı...eğer 2 güne kdr olcak olsam ateşte bugünden düşme olması gerekir...çünkü ateş düşmeye başlayınca 2 güne adet oluyorsun...önümüzdeki 2 günde gelecek gibi durmuyor ama hyrlısı bakalım neler beklio bizi...sende ne tarz belirtiler var...

Allah bağışlasın canım,bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inş :nazar:
Belirtilerimiz hemen hemen aynı diyebilirim,bende fıtık filan yok sadece..Benim ilk gebeliğim olacak nasip olursa eğer, o yüzden tam ne nedir emin olamıyorum şuan belirti dediklerimin çoğu daha önceden olan şeyler ama daha farklı gelmeye başladı. Ben kilo aldım ama normalde zayıfım ve şuan baya baya küçük bir göbeğim var üstelik şişkinlikte var :1:
Bugün de bekleyip kan testi yapıcam ben inş Rabbim gönlümüze göre verir,sen kan testi düşünmüyormusun canım :26:

benimde yumurtlama tarihimden tam 1 hafta sonra inanılmaz kasık ağrım oldu...sağ tarafımda yanma ve bacağa vurma...o gün ağrıdan yürüyemedim...sonraki bi kaç gün daha hafif sancım oldu o ara göğüslerimde acaip ağrıdı...benimde adetime 10 gün varken ağrılarım oldu bu aralar adet olmam lazım ancak ağrılarım geçti göğüsteki ağrının şiddeti hafifledi...ancak bacaklarımda halsizlik var...bnmde ara ara hafif batma ağrı gibi bişiler oluyor..mesela dün gece uyurken gerindim sağ tarafımdaki batmayı uykumda hissettim neyin nesi beklemek çok zor:ssz: acaba hamilemiyim...

merba seni hemen umutlandrmak istemem ama bende karn agrimi gece uyurken bile ara ara hissediyordum insallh allhim sanada nasip eder

canım ben folic 1 başladım,tekrar kan tahlili yaptrdın mı bhcg yükselmiş mi?hamişlik nasıl gidiyorr:)

meraba canm bende doktora gittim ama istedigim doktor yoktu karin agrim hala sürdugu icin bir doktora göründum folic asit ve vitamin ilaci verdi bunlarn disinda 3 tane düsük önleyici iğne verdi ama düşük riskim olmamasina ragmen cevremde hic kimse vurulmami istemedi kafam karisti ve vurulmadim haftaya kendi doktoruma gidip danisacam bunlar disinda hamileligim iyi gidiyor yediklerime dikkat ediyorum sende nasil canm neler degisti? :-)

Mrb kızlar benimde adetim 2 gün geçti. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Adetim çok düzenlidir. Normalde adet olmadan göğüslerim şişer ve hassaslaşır dokunamam kasık da az da olsa ağrım olur. Bu ay bu belirtilerin hiçbiride yok. Anlamadım ben bu işi. Acaba testi erkenmi yaptım. Ya da adet olucam sadece gecikti.

Ayni seylerden muzdaribiz ayin 14de olmam lazimdi iki gun kasiklarima ara ara ağrı girdi ama suan agri falan yok şişkinlik var istahim artti ama goguslerimde agri falan yok eczaneden test aldim yarin yapmayi düşünüyorum sonucu bildiririm sana gerekirse sende tekrarlarsn cnm

Back
X