hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Hamile olan herkesin gözü aydın. Rabbim isteyen bizlere de bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah. Cumartesi ilişki sonrası pembemsi bi akıntı olmuştu. Arkadaşlarım yerleşme kanaması olabilir vs dediler, eee biraz ümitlendim :( Bugün sabah wc ye bi gittim adet olduum. Çarşamba doktora gideceğim. Bakalım neler diyecek...

5 aydan hepimizi bebek istegi sarmis :44: insan gecikince nasil umitleniyor ya ama sonrasi hayal kirikligi :(( Allah sabir ve razi olmayi nasip etsin hepimize..

ne kadar iyi yapmışşın diş tedavisi ile.
ben de başka şehirde tek başımayım eşimin işi dolayısıyla :)))
inşallah bırakıyorum sigarayı da.
düşünme demesi kolay da işte, insan alamıyo kendini, Rabbim yardım etsin hepimize

Bu sabah sigarayi birakarak basladin gune dimi canim :) bak doktora gidicekmissin bebisine dusun icme miss kokuyo insan hem :3:

adetime 7 gün var kan testi yaptırayım diye sağlık ocağına gittim
yok önce doktor yazcakmışşta , yarın sabah gidip kan vercekmişim sonuçta öbür gün öğleden sonra çıkarmış
sinirlendim yau:19:
özel hastanede yaptırıcam cuma günü ,2 saatte veriyorlarmış sonucu:21:

Hamile olan herkesin gözü aydın. Rabbim isteyen bizlere de bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah. Cumartesi ilişki sonrası pembemsi bi akıntı olmuştu. Arkadaşlarım yerleşme kanaması olabilir vs dediler, eee biraz ümitlendim :( Bugün sabah wc ye bi gittim adet olduum. Çarşamba doktora gideceğim. Bakalım neler diyecek...

yerleşme kanaması 7. - 10. günler arasında olur hemen ilişki sonrası olmaz ki:44:

5 aydan hepimizi bebek istegi sarmis :44: insan gecikince nasil umitleniyor ya ama sonrasi hayal kirikligi :(( Allah sabir ve razi olmayi nasip etsin hepimize..

Bu sabah sigarayi birakarak basladin gune dimi canim :) bak doktora gidicekmissin bebisine dusun icme miss kokuyo insan hem :3:

slimlerden aldım bugün çok dayanamazsam diye.
bi tane içtim ama ne içtim anlamadım.
belki doktora gittikten sonra psikolojik olarak da soğurum. şimdi hamilelik ile ilgil ibi şey anladığım yok çünkü. hamilemiyim normal zamanlarım mı anlamıyorum:54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirli olsunn ayni gun evlenmisiz ve bende bugun hamile olmadigimi ogrendim :43: sana yazmak istedim:) benimde reglim 3 gun gecikti ctesi olmam gerekiyodu olmadim iki tane gebelik testi negatif cikti bugunde kan testi yaptirdim beta hcg 1,20 yani hamile degilim.. cok istiyodum cok umutlanmistim gecikme olunca ama kismet neyse hashimoto hastasiyim tiroid degerlerim en azindan normale donmus belki obur aya bebis olur:) icimi doktum bi anda ayni zamanda evlenmisiz yakin hissettim kendimi sana bide hayal kirikligi yasayinca Allah saglik sihhat versin tatlim hayirli olsun tekrar

cnm ne yptn nsl gyo

Back
X