hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Hanımlar merhaba,
Dün kan testi yaptırdım ve hcg 52 cikti. Doktor hamile olma ihtimalin cok yuksek ama 10-15gun sonra doktor muayenesine git tekrar daha cok basinda gibi bisey soyledi ama ben allak bullak oldum sanırım anlamadim ne demek istedigini. Hcg 52 hamileyim demek mi simdi?
Adetime 1gun var su anda ve eczaneden hamilelik testi aldım tekrar.
Coooook silik çıktı ikinci çizgi.
Doktor vitamin destegide verdi ama ben anlamadim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merakımdan soruyorum yeni üyeyimde gülmeyin ama bana bat nedir ? 

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım "Beklenen Adet Tarihi" olmalı yanlış hatırlamıyorsam. ;)

benim doktorum yalnızca parol alabilirsin dedi. demek ki hepsi aynı şeyi önermiyor

Canım parol ve minoset aynı ilaçlar sadece marka farkı var. İçeriğinde paracetamol var ikisinin de. Paracetamol olan ilaçları içebilirsiniz ama dikkat edin ek olarak başka seyler de olabilir. Mesela minoset plus'ta cafein de var onu icmemelisiniz.

Kızlar merakımdan soruyorum yeni üyeyimde gülmeyin ama bana bat nedir ? 

Canım "Beklenen Adet Tarihi" olmalı yanlış hatırlamıyorsam. ;)

;) sağol canım ya aklıma gelmedi

hamileyim yeni öğrendimm :emir_bebek: ama hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremedim ve doktora gitmeye utanıyorumm göbeğimde kıllar var aldırsam mı aldırmasam mı kararsızımm bana yardım edin kızlarr çokk rahatsızım bu durumdan :5::5:

aaaa kız hamile bu sefer göbekteki kıllardan şikayetçi hepimizde var kıllardan ne yapacan onları git dr a boş ver hamileliğin tadını çıkar

aaaa kız hamile bu sefer göbekteki kıllardan şikayetçi hepimizde var kıllardan ne yapacan onları git dr a boş ver hamileliğin tadını çıkar

ya bi taraftan öle düşünüyorum bi taraftan utanıyorumm bende böle biriyim işte hiç bi zamn gamsız olamadım şimdi bide oraya jel sürüyolar ya şimdii ayyyy kötü oldum bak şimdi :18:

ya bi taraftan öle düşünüyorum bi taraftan utanıyorumm bende böle biriyim işte hiç bi zamn gamsız olamadım şimdi bide oraya jel sürüyolar ya şimdii ayyyy kötü oldum bak şimdi :18:

sen boş ver onları git dra bebeğine bak unutursun zatn

Kizlar bisey sorucam size...
Ozellikle hamis olanlara.
Lutfen tecrubelerinizi paylasin kizlar.

1.yumurtlamadan sonra da iliskiye devam ediyor musunuz. Ben hep birakiyorum, yumurtlamadan 1gun snra yapip, snra perhize giriyrz acaba ondan mu tutmuyo. Devam mi etmeliyiz?

2.adet bitiminden 4gun sonra iliskiye baslamak gec mi olur. Bu ay esim sipermiogram testine giricek. Biraz ara vermemiz lazim. Benim hep duzenli olur adetlerim. 14.gun yumurtlama olur hep. Yani adetin 8.gunu iliski gec kalinmis mi oluyo calismalara baslamada?

Merhabalar bende bebek istiyorum bi turlu olmuyor erken menepoz testihi kondu tup bebee bile %10 sans var diyorlar. Boyle bir sorunla karsilasip bebek haberi alaniniz var mi?

Kzlarrrrr 6 aydr klomenle gebelik icn uğraşıyorum. Buay beta hcgm. Adetden bigun once 38 erteai gnu 44 ertsi gnu 55 iki gn snra 104. Doktr dia gebelk demişti basta smdi ucuyorm havalara 104u gorunce.

şu an çoook düşükte olsa ihtimal bir hamilelik şüphem var ama %90 değilim doğum kontrol hapını son adetimle bıraktım çok kuvvetli idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle doktor bir ay kullanmamamı istedi. eşim henüz çocuk fikrine açık değil kasımda 1 yıllık evli olacağız daha erken ve manevi olarak da maddi olarak da hazır hissetmiyorum diyor. bu azda olsa hamilelik şüphesini yaşıyor olmam kendimi hazır hissetmiyor olduğum düşüncesini benden aldıııı götürdü. artık hamile kalmak istediğime eminim. fakat eşim istemediği için bu ay sonunda doğum kontrol hapına başlamak zorundayım =( ama eşiminde artık bebek istemesini istiyorum. yaklaşık 1 yıldır doğum kontrol kullanıyorum bıraktıktan sonra ne kadar sürede hamile kalabilirim bilmiyorum o tabi bunları düşünmüyo sağlıklı insanlarız zamanı gelince olur diyo. pffttt onu nasıl ikna etsem bilmiyorum:2:

Slm kizlar yeni üyeyeim aralık 21adetim bitdi ve daha olmadim test yaptm ama cikmadi sizce hamilemiyim yardim edermisiniz

slm arkadaslar allah herkese hayrlısını versın ınsallh benım adet gunmde gecti ama evde yaptm teste cıkmadıı szce sonc ne cok merak ediyrmm

şu an çoook düşükte olsa ihtimal bir hamilelik şüphem var ama %90 değilim doğum kontrol hapını son adetimle bıraktım çok kuvvetli idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle doktor bir ay kullanmamamı istedi. eşim henüz çocuk fikrine açık değil kasımda 1 yıllık evli olacağız daha erken ve manevi olarak da maddi olarak da hazır hissetmiyorum diyor. bu azda olsa hamilelik şüphesini yaşıyor olmam kendimi hazır hissetmiyor olduğum düşüncesini benden aldıııı götürdü. artık hamile kalmak istediğime eminim. fakat eşim istemediği için bu ay sonunda doğum kontrol hapına başlamak zorundayım =( ama eşiminde artık bebek istemesini istiyorum. yaklaşık 1 yıldır doğum kontrol kullanıyorum bıraktıktan sonra ne kadar sürede hamile kalabilirim bilmiyorum o tabi bunları düşünmüyo sağlıklı insanlarız zamanı gelince olur diyo. pffttt onu nasıl ikna etsem bilmiyorum:2:
sen kesin istiyorsan canım esını bıraz tart bebek olsa nasıl tebkı verr .tepkısı ıyyse hapı kullanma soylemede kullandını olmus dersın cunku dogum kontrol haplarıda kesın cozum dgıl daha gecen benım bı ark istemıyrdu hap kullanıydu ama ona agmen oldu hamıle

hanimlarrr selamm, aranizda yeniyim. yarın rahime sıvı verilcek, adetim kesik kesik olduğu için. adetim carsamba gunu bitti çocuk calismamiz yok ama korunmuyoruz , sabah kan testi yapilcak ama bikac gunluk olursa kanda çıkmama ihtimali var mı acaba.off aklım cok karışık yardim hanimlarrrr

Back
X