Hamile olmak istiyoruuummmmm :)

melek3210

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
166
47
13
Sevgilimle çok istiyoruz kendi kendimize baya hayaller kurup kurup gülüyoruz hayaliyle bile hatta ilk çorap'ını bile aldı bana sürpiz olarak biri onda biri bende :) bi yandan da korkuyorum kendimizi tutamayıp allah korusun olursa diye ama çok tatlıı dimi evdeki kokusu bile yeter o miniğin ya :D

Tabiii bebek cok guzel birsey:anne: ama evliligin tuzu biberi Allah sizede nasip etsin en tatlisindan en guzelindennn:) ama once evlilik degilmi ;) hayata ne olacagi hic belli olmuyorr:eek:

Evet bende esimle 6 yildir beraberdim 1 sene 4 ay oldu evliyim 18 haftslik.bi bebisimvar :) cok guzel bir duygu Allah olmayanlarada nasip etsin sizde evlenin bir ann once :)

Nesi sacma ?Arkadas duygularini paylasmis burasi acik bi platform her konuyu iceriyor herkes dusuncesini yazmakta ozgur madem sacma geldi yorum yapmasaydin ozaman

Nesi sacma ?Arkadas duygularini paylasmis burasi acik bi platform her konuyu iceriyor herkes dusuncesini yazmakta ozgur madem sacma geldi yorum yapmasaydin ozaman
Özgür değil demedim yazabilir ama bende kendi görüşürümu yazmakta serbestim değil mi ..
Hamile olmak istiyorum deyince önemli bi sorun var sandım tuhafima gitti gidemez mi ...

Gidebilir ama sende benim yazdiigm tarzda birsey yazabilirdin direk cok sacma bi konu deyince olmadi sende ozgursun biraz daha dikkatli yorum yapilabilir:63:

Bende hamile olmak istiyorumm. 7 aylik evliyim henuz nasip olmadi:(

daha cok erken guzelim ya :) olur insallah Emin ol Allaah ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor

Gidebilir ama sende benim yazdiigm tarzda birsey yazabilirdin direk cok sacma bi konu deyince olmadi sende ozgursun biraz daha dikkatli yorum yapilabilir:63:
Ama öyle düşünüyorum arkadasim napıyım hamilelik platformuna böyle bi konu ciddi bana saçma geldi çünkü ne sorunlar var burada bende hamile kalmaya çalışanlardanim durumumdan dolayı saçma geldi sanırım yoksa ne yazıyorsa yazsın beni ilgilendirmez sadece bu kadar sorunu olan arkadaslar varken bana tuhafta geldi o kadar

İnşallahh. Hamilelik belirtileri arasinda gogus agrisi sizlama oluyor mu acaba

Herkesin sorunlari farkli Allah sanada Nasip etsin boy boy bebislerin olsun:KK46::KK48:
Alıntı yapmamışsinz ama kendi üstüme aldım inşallah sizde Hayırlısıyla sag Salim Bebeğinizin kucağıniza alırsın catlatma ignesi oldum ve 10 gün geçti dun test yaptım sonuç negatif olunca sinirlerim bozuldu biraz

Hmm. Rabbim saglikli sihhatli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah:)

Alıntı yapmamışsinz ama kendi üstüme aldım inşallah sizde Hayırlısıyla sag Salim Bebeğinizin kucağıniza alırsın catlatma ignesi oldum ve 10 gün geçti dun test yaptım sonuç negatif olunca sinirlerim bozuldu biraz
Doktora gittiniz mi. Gittiginizde ne onerdi acaba. Bende bu ha

Anliyotum ;( ama cok kafaya takinca olmuyor doktor kontrolundemisin yani bir sorun yok ama hamile kalamiyorsun oylemi

Doktora gittiniz mi. Gittiginizde ne onerdi acaba. Bende bu ha
Doktorum iki kutu klomen den sonra gelişme gördü iğne verdi önerdiği tek şey o günün gecesi ve ertesi günün gecesi ilişkiye mutlaka girin dedi diğer günler size kalmış dedi 3 ay içinde hamile kalmazsa eşi ne bakcaz dedi bakalım inşallah gerek kalmaz ama ilk iğnemdi çok umut etmiştim bu iğne adetten düzensizlik yapabilir korkma dedi birde yan etkileri de çok fazla zaten kasik agrisi batma bel ağrısı kabizlik sık sık idrara çıkma gaz yapma akintilar bunlar bende oldu hep

Anliyotum ;( ama cok kafaya takinca olmuyor doktor kontrolundemisin yani bir sorun yok ama hamile kalamiyorsun oylemi
Yok cnm sorun yumurtaliklarimin yavaş çalışıyor asagida belirttim daha yeni catlatma ignesi oldum ama klomen den sonra yumurtalarını a gelisme var dedi ve iğne verdi

Back
X