- Konu Sahibi kardelen1456
-
Sevgili Kardelen, birçok arkadaşımda senin gibi acele ediyordu ve bu konuyu araştırdığımda zaten ayda birkaç günde gerçekleşebilen bu durum strese girme nedeni ile gerçekleşmiyor.
Ben kadın doğum doktoru falan değilim ama anladığım kadarı ile şükürler olsun ki eşin ve sende bebek olmaması için bir neden yok.
Eğer kendini ve eşini strese sokmazsan ve güzel meleğiniz sizi daha fazla bekletmez ve 3ünüzde hazır olduğunda gelecektir. örneklerini çok gördüğüm için söylüyorum :) sevgiler
bende aynen katılıyorum arkadasa bende bebegım olsun dıye kendımı esımı yedım bıtırdım her ay aglamalar kavgalar vs sımdıkı aklım olsa hıc stres yapmazdım arkadasında dedıgı gıbı sorun olmadıktan sonra vaktı gelınce gelıyor bebıs kı bızde coook sorun vardı ama yınede rabbım nasıp ettı cok sukur ıns. ısteyen herkesede nasıp olsun anne olmak
merak etme bu konuda yalnız diğilsin. 32 yaşındayım. bende 7 aylık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık henüz olmadı. yaş ilerledikçe hamile kalmak zorlaşıyor bunu biliyorum 3. ayda bende dr a gttim banada aynı şeyi söyledi 1 yıl beklemek gerekiyomuş :) bende her ay umutla bekliyorum inşallah verir Rabbim. Allahım aratmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.
merhababa canım...Sürekli hamile kalmaya odaklanırsan psikolojik olarak olmayabilir...Hem bak hiçbir sorununuz yokmuş buna şükretmelisin..Abimin 6 yıl çocuğu olmadı o kadar çok doktora gittileri ki ameliyat oldu yengem tedavi gördü çok yıprandılar bu süreçte..En son umutlarını yitirdiler 3.aşılamayı denediler ve tuttu yiğenim şu an 3 yaşında..Sonra yine bir sürpriz yengem hamile kaldı...
Herşey gönlünce olsun kendini sıkma başka şeylere odaklan sen bu konunun üstüne gitmeyince bak gör hamile kalacaksın inşaallah...
sanada isteyen herkesede versin güzel mevlammm.... banada tabiii :a015:
bence baslıgın olmamıs canım benım fıkrımce sımdıkı fıkrımce tabı onceden bende oyle dıyordum bı hamıle kalsam dıye ama hamıle kalınca hersey bıtmıyor saglıkla kucaga almak en onemlısıymıs dılerım herkes bende olmak uzere annelıgı tadarız...anlıcan sımdıkı duam hamıle kalmak ıstıyorum deıl saglıklı bır bebek ve saglıkla kucagıma almak ıstıyorum demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?