Hamile olup eşi askere gidenler :(

dendendeniz

Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
199
56
48
Merhaba hanımlar;
Bugün eşim birliğine teslim oldu ve ben hem panik atak hastasıyım hemde bebek bekliyoruz gözlerimde sürekli bulutlar kendimi tutamıyorum o gelene kadar annemlerde kalıcam ama evlendiğimizden beri hiç ayrı kalmadık şuan o kadar zor geliyor ki akşam gidicem ama o olmayacak

Yapmayin ya,kendinizle beraber bebeginizi de uzuyorsunuz.

tavsannn bencede bedelli gibi.

konu sahibesi 18 gün çabuk geçer üzülmeyin lütfen. 1 yıl gitseydi ya ? o zaman napacaktınız. olaylara biraz da dolu tarafından bakmak lazım.

Bence abartmayın 1 yıl askerde bekledim. 1 yıl olacak subay eğitminde (mesleği askerlik oldu) bekliyorum ve ömrümün geri kalan kısmında da ara sıra ayrı kalacağız. Ama bunun için üzülmeye gerek yok. Ayrılıklar olur önemli olan iki kişinin birbirini sevip beklemesi. Zaten sayılı günler geçiyor

Hamile ve panik atak hastası olmanız, hayatın gerçeklerinden ve zorunluluklarından muaf olacağınız anlamına gelmiyor.
Hastalığınız için tedavi ve takip altındaysanız endişe edecek bir şey yok.
Eşiniz sürpriz bir şekilde silah altına da alınmadı değil mi?
Allah ölüm ayrılığı vermesin,sayılı gün çabuk geçer.
Eşiniz, vatani görevini yapmadan evlenip,
baba olmayı göze almışsa yapacak bir şey yok.
Siz de evlenmeden önce,eşinizin askere gitmediğini biliyordunuz sanırım.
Yani durum sürpriz değil,bunu bilerek evlenmişsiniz.
Üstüne de bebek sahibi olmuşsunuz.
Askerlik yapmaması da mümkün olmadığına göre,bu durumda, duygusal değil gerçekci düşünmek durumundasınız.

E madem askerliğini yapmamış neden bebek olayına girdinizki?
Bedelliyse de sıkıntı etme çok çabuk geçiyor.

Bedelliyse abartıyorsunuz. Uzun dönemse haklısınız. Ama bunu düşünerek bebek sahibi olmaya karar vermişsinizdir zaten. Siz üstesinden gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…