Canim hic alakasi yok bence, şansli azinliktansin iste ne güzelArkadaşlar yaklaşık 3 aylık hamileyim şimdiye kadar bir kez bile kusmadim,koku hassasiyetim olmadı.bazi arkadaşlar sağlıklı gebelikte kusma bulantı bu tarz şeyler olur deyince içime bi kuşku düştü acaba sağlıklı değil mi bebeğim diye;( sizin bildikleriniz,düşünceleriniz neler?
Amin canim amiinÖncelikle teşekkürlerEsralhan İkili test falan yaptiracagiz önümüzdeki hafta insan illa ki endişeleniyor bu tarz duyumlar daha çok etkiliyor. İnş bebeklerimiz bedenen ruhen sağlıklı olurlar hayat boyu
Aynen Can'ım ama senınde dusuk tehlıen varmış annelık zor mıde bulanmasa bıle bı sekılde sınanıyoruz ıste teşekkür ederım rabbım senınde bebısını kucagınaalmayı nasip etsen sağlıkla ınsallahelfmam o zaman Allah yardımcıniz olsun gerçekten. Hele evde 2 çocukla birlikte daha da zor olsa gerek :s ama sonunda içine çekeceğin koku herşeye değer :)
Canım Allah yardımcımız olsun herkesin derdine çare olsun inşallah tüm varlığımızla tüm saf ve iyi duygularımızla evlat istiyoruz Allah da bize yardım eder inşallah. Annelik ne zor ve ne eşsizbitterrcikk evet Allah var kusma bulantı konusunda şanslıyım ama hep düşük tehlikesi var baştan beri o yüzden fizyolojik olarak rahat olsam da inan psikolojik olarak hep bi gel git.. keşke düşuk tehlikem olmasaydida bulantım olsaydı
34 haftaya girmek üzrreym hamılelğimde hiç.bir sıkıntı yaşamadm ne bulantı ne kusma eski hayatıma devam ediyrm hala cok.şükür bütün testlerde yapıldı bebegmde hiç.bir sorun yok rahat olun bünye meselesiArkadaşlar yaklaşık 3 aylık hamileyim şimdiye kadar bir kez bile kusmadim,koku hassasiyetim olmadı.bazi arkadaşlar sağlıklı gebelikte kusma bulantı bu tarz şeyler olur deyince içime bi kuşku düştü acaba sağlıklı değil mi bebeğim diye;( sizin bildikleriniz,düşünceleriniz neler?
bitterrcikk amiiiin canım
S serpil_89 çok teşekkür ederim içime şu serpiyorsunuz1gece Allah razı olsun uzun uzun açıklamassin insan birinci ağızdan duyunca gerçekten bir oh çekiyor çok teşekkürler T Tutimpoyraz cinsiyetini henüz öğrenmedim eğer kızım olursa hemen teori geliştirmemiz lazım kusma falan varsa erkek, yoksa kız olabilme ihtimali var diye:)) buraya yazacağım tekrar öğrenince :) çok teşekkürler desteğin için. Allah banada nasip etsin inş hem bu bebeği hem ikinciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?