Hamile olup hiic belirti yaşamayanlar,kusma,bulantı,koku

normalde araba tutar, tele bile bakamam.. ama hamilelikte hiç miğdem bulanmadı, iştahım kapanmadı aksine ilk aylar hele acayip iştahlıydım, herşey yolunda gidiyor şükür

kızlar bende gebelik takibi tablosu oluşturmak istiyorum sizler gibi nasıl yapmam gerekiyor

Bende 7.haftadayım canım hiç kusma olmadı, bi kaç sabah hafif bulantım oldu ama hemen geçti. Koku hassasiyeti de yok. İnşallah hiç olmaz :)

Bende aynı şekilde en ufak bir bulantı baş dönmesi , kusma , tiksinti , hassasiyet olmadı hiç anlamadım bile şans eseri test aldım ve pozitif çıktıktan sonra dr a gıttım ve 3.5 haftalık gebe olduğumu söyledi kan testleriyle de netleştirildi lakin ben bunu dile getirdim ileriki haftalarımda hiç bir belirti yoktu diye hala da yok maşallah diyelim , dr um gülümsedi ve şanslı kişilerdensin keyfini çıkar dedi =) yani sıkıntılı bir durum değil bulantı , kusma vb nin olması veya olmaması ,,(=

benimde ilk bebeğimde olmamıştı hiç bulantım falan Allaha şükür oğlum sağlıklı.. ikincide kusma yok ama maşallah bulantının hasını yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…