zaman zaman bende aynı duyguları hissediyorum.8 haftalık daha.hayırlısıyla bu cuma gidicem doktora.allah yarattı bu canı ancak o korur kızlar.allaha emanet bebeklerimiz.haırlıısyla hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah.
anne olmak kolaymı
benımde cok endıselı gecıyor..çift rahim sorunum war ılkı dusuk oldu 9 ay once yrnıden denedık we oldu dusuk tehlıkesı bıttı sımdı erken dogum tehlıkem war ılk 3 ay ıkı kez kanamam oldu
hemde cok sıddetlı..
serumlarla yattım hastanede gunlerce..
tamam dedım kaybettım bebegımı..dıye dıye 5. ayımı bıtırdım sımdı 21 haftalık olduk..
ama korkularım hala bana annelıgı zehır edıyo..
oglum olacak dun ılk kez babasıda tekmelerını hıssettı sukur yarabbım dıyorum..
hersey allahtan,ona sıgınıp yawrumu ona emanet edıyorum...
sızde oyle yapın sewgıler
vallahi arkadaşlar sağolsun kızım bizi hiç bekletmedi :Saruboceq: ilk denememizde hamile kaldım çok şükür. üstelik hamileliğim boyunca bir sıkıntı da yaşamadım. yineliyorum binlerce kere şükür .. ama bu yine de bebeğim için endişelenmekten alıkoyamıyor beni. neler geliyor kimi zaman insanın aklına.. düşünmemeye çalışıyorum. üstelik doğduklarında da bitmeyecek bu endişelerimiz. soluklarını dinleyeceğiz gece kalkıp kalkıp. :Saruboceq: belki geniş olmakla alakalı biraz.. ama ben beceremiyorum açıkçası. bir kıyafet alırken bile kılı kırk yarıyorum. tenine değecek bu diye. az olsun, süsüsüz olsun ama sağlıklı olsun diye çabalıyorum.. kızıyorum kendime ve sanırım bir miktar aşama da kaydettim. ama kime göre kaydirigubbakcemile3. allah hepimize ve bebeklerimize güzel yazılar yazmış olsun, sağlıkla kucaklarımıza alıp dört gözle büyümeyi nasip etsin çocuklarımıza. elbette güzel düşünmek gerek yerimseniben..
bendede kabızlık nedeniyle kan olmuştu önemli birşey değil sıvı gıdalar al. sabahları kuru kayısı ye işe yarıyor.[/QUOTE
Ayy gerçekten mi? Doktorun ne dedi, normal mi dedi. Benim doktorum normal dedi, ama ilk düşüğümede normal demişti, adam herşeye normal diyo. O yüzden güvenemiyorum artık. Ben prebiotik içecekler de içiyorum artık hergün. Hayırlısıyla bi doğsaydı. Sağol içimi ferahlattın Zeynep
Canım benim 3 aylık hamileyken oldu çok kabızdım kan geldi az miktar. bide geçenlerde oldu. allaha şükür geçti. sıvı çok iç. şimdide ara sıra kasıklarımda ağrılar var ama alıştım bu duruma galiba 15 gün oldu ultrosona girmedim bu benim için rekor . allahıma emanet ediyorum bebişimi...
bende dusuk tehlıkesı yasadım ve resmen paronayak oldum. ucan kustan nem kapıyorum deyım yerındeyse. her hafta gıdıp kalp atısını duymadan ıcım rahat etmıyor. ama bence bırak kendımızı,bebegımızıde strese sokmaktan baska bısey yapmıyoruz. yazık o cana da aslında. bıraz daha rahat olmayı ogrenmemız gerek ama elde degıl ıste...
Ben de yalnızca ben sürekli diken üstündeyim sanıyordum ama özellikle daha önce kayıp yaşamış olanlar daha bir tedirgin oluyor.olacakla öleceğe çare yok.onun için rabbime sığınmaktan başka yapacak bir şey de yok.rabbim bizleri ve melekleeimizi korusun.