- 21 Eylül 2014
- 21
- 1
- 6
- 39
Benim iki ay oldu geçmiyor 28 haftalığımselam arkadaşlar ben iki doğum yaptım. ikisindede 7 aylık hamileyken sağ kaburgamın altı felaket ağrımıştı. sanki karaciğerim yaraymış gibi devamlı bir ağrı vardı.ve hiç geçmiyordu. orasını tutupta koparasım geliyordu sanki o zaman geçicek gibi. kadın doğum doktoruma söylemiştim. ultrasonla safra keseme baktı böbreklerime baktı. ne kum ne taş var bebek dönmeye başladığı için dedi. ama o ağrım 1 ay sürmüştü. çok zor Allah yardım etsin kızlar. sabretmekten başka çareniz yok.
16. Haftamdayım ve aynı sorun bende de var. Sorun neymiş öğrenebildiniz mi ben de kalpten endişeleniyorumBen de 24.haftadayım ve sol göğüs kısmı sola yatınca çok ağrıyo, kalp felan olmasın korkuyorum, gebelikle ilgili bir sorunsa korkmuyum:)))
Bu mesajınızın üstünden yıllar geçmiş, belki de unutmuşsunuzdur ne yaptığınızı, nasıl geçtiğini ama ben de şu anda aynı dertten muzdaribim, çözüm yolları arıyorum. Ne yapmıştınız? Geçmiş miydi? Hatırlatsanız cevabınızı beklerim36. haftamdayım ve bu kaburga ağrısı iyice şiddetlenmeye başladı.benim tam göğüs altımda değil daha sırta doğru bi nokta ve her türlü hareketimde bıçaklanmışım hissine kapılıyorumartık o kadar zorlaştı ki herşey!!
Benim 20.haftadan itibaren devam ediyor sırtımin arkasına yastık alıp iyice geriye doğru kendimi bırakıp oturuyorum ve sol kolumu yukarı arkaya doğru uzattığımda rahatliyorum.. sol tarafıma uzandıımda sol göğsümun altına yastık yerleştirip kolumu yine yukarı doğru uzatiyorum.. Belki sizde de fayda sağlarBu mesajınızın üstünden yıllar geçmiş, belki de unutmuşsunuzdur ne yaptığınızı, nasıl geçtiğini ama ben de şu anda aynı dertten muzdaribim, çözüm yolları arıyorum. Ne yapmıştınız? Geçmiş miydi? Hatırlatsanız cevabınızı beklerim
Cevap için teşekkürler. Ben de sırt üstü uzandığımda rahatlıyorum. Hatta öğlene kadar hiç ağrım olmuyor ama akşama doğru artıyor, biraz da yürüdüysem ayakta kaldıysam iyice vuruyor ağrı. 2 ayrı doktora sordum birisi mide şişkinliğinden bası yapıyor olabilir dedi, birisi yorum yapamadı ilginç dedi. Daha 21. Hafta Allah dayanma gücü versin ne diyelimBenim 20.haftadan itibaren devam ediyor sırtımin arkasına yastık alıp iyice geriye doğru kendimi bırakıp oturuyorum ve sol kolumu yukarı arkaya doğru uzattığımda rahatliyorum.. sol tarafıma uzandıımda sol göğsümun altına yastık yerleştirip kolumu yine yukarı doğru uzatiyorum.. Belki sizde de fayda sağlar
Ya ben de o haftalardan itibaren ağrı çekmeye başladım.Şu ara ağrısı daha da arttı.22 haftalık olduk ne zamana kadar sürüyor ki bu ağrı? Kontrolüme de 1 hafta varBenimde sol kaburga ağrım başladı 17 hafta 5 günlük ama doktora , 16 hafta 6 günlükken gittiğimde 18 hafta 3 günlükle uyumlu demişti hızlı büyüyor acaba ondan olabilirmi?
İlk cocugumda aynen dediginiz yer agriyordu bendede soyle soyliyeyim dokuz ay boyunca sol tarafima hic yatamadim diyebilirim.sag yanim curumustu resmen.yatmak icin yeltendigimde bile sanci giriyodu.hatta bu cocuk ayagini kaburgama filan mi yerlestirdi nedir diye bile dusunmustum o derece.ama geciyo dogumdan sonra korkma.gecmis olsunarkadaşlar 2 gündür sol kaburga altında bıçak saplanır gibi büyük bi sancı veren bi ağrı var
bu neden olur ki.nasıl geçer ve normal mi bu durumu yaşayan var mı
Benim tam tersi hep sola yatıyorum hamileliğin başından beri acaba ondan mı diye düşünmüştüm.Bir de dışarıdan baktığımda bebek sanki sol tarafta gibi duruyo sağa göre sol hafif daha yassı durumda.Hamilelikten önce böyle bir ağrı yoktu karnım büyümeye başladığında ağrı oldu.İlk cocugumda aynen dediginiz yer agriyordu bendede soyle soyliyeyim dokuz ay boyunca sol tarafima hic yatamadim diyebilirim.sag yanim curumustu resmen.yatmak icin yeltendigimde bile sanci giriyodu.hatta bu cocuk ayagini kaburgama filan mi yerlestirdi nedir diye bile dusunmustum o derece.ama geciyo dogumdan sonra korkma.gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?