hamile olur muyum? yardım edin

Konu sahibi neyle dalga gecti yaa hala anlamis.degilim.bosver.arkadsim.yazma cevap kilitletelim konuyu burdaki kimseye Biseyler inandrmak zornda degilsin allahin izniyle hamile degilsin
İsminizden anladığım kadarıyla siz de annesiniz..
O halde arkadaşınıza gereken cevabı verseydiniz. Burada şu duruma düşmesine müsaade etmeseydiniz.
Kaç sayfa olmuş hâlâ ciddiyim diye dolanıyor kız

Madem arkadasin sen daha detayli aciklayabilirdin arkadasina buraya yazmasina ne gerek vardi
Ben zaten gerekini acikladim 1 baska 10 baska burdaki arkadslarin yardimci olabilecegini düşündüm başına bu gelen bir cok kisi oldugundanda eminim

Tabiki olur. 9 ay 10 gun sonra kucagina alirsin artik. Gule gule büyüt

Siysetten nerelere düştük

Bu arada evet keten pantolonun spermleri geçirici özelliği vardır bir arkadaşım da bu yöntemle bebek sahibi olmuştu. Hamilesiniz büyük ihtimal.

Buradaki insanlrin bukadar alayci tavrla cvp yazdgni bilsem demezdm konu ac diye evet bir anneyim ve bende biliyorum kalinmayacagini arkadsimin korkularını tek başıma yenemedim bu yuzden. Hep bitlikte yenerim dedim.ama nerde herkes alay edio

Hayır yahu değiliz tabi ki ! Bir şey olmaz ama bu kadar evhamlandığınıza göre cinsellik hakkında bilginiz hiç yok demektir, lütfen bu işlere kalkışmadan önce kadın bedenini, nasıl bebek oluru falan iyice bir öğrenin.

çok korktuğum için.

Ya hu hadi siz bilmiyorsunuz da, erkek arkadaşınız da mı bilmiyor? Bu kadar sıkıntıysa alsın sana bir ertesi gün hapı.

He onu da bilmiyorsanız ve bu kadar korkuyorsanız bu işlere bulaşmayın hiç...

hamile kalana kadar her gun sevistik,dut pekmez.keciboynuzu ufuuuu neler neler yedik... yok bel altina yastik yok bacak dik anasinin gozu,olmadi gittik 10 15 bin bayildik kicima igne karnima igne operasyon yumurta topla.embriyo koy gene dut ye ananas ye anasinin gozu anca bulduk kizani, valla bu kadin hamile kalirsa hakkimi helal.etmiyorum evrenn!!!!

Bende cok uğraşıyorum ama hala gelmedi mucizem :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…