hamile olur muyum? yardım edin

Fake Likle suçladığım falan yok

Dusunuyorum diye yazdim dusunmenin suç olmadığı bir ülkede yaşıyoruz

Tekrar okur musunuz mesajimi
Ozmn seni duzeltiyim.düşüncen yanlış canm tamm erkek degil kız kendisine ben onerdim kk yi yardm edersenz daha normal sevinirim

Ya sakamisin yoksa bukadar insanla dalgami geciyosun.tabiki hamile felan kalmazsin.cok korkuyosan hamile kalmaktan oturma kimsenin kucagina
Bir anlik olan bir şey kendisi isteyerek yapmadi zaten kimseyelede.dalga gecmio sadece öğrenmek istio bisey olup.olmayacagini

Ne saygisindan bahsediyorsun ya önce konu sahibi saygı göstersin.hayir hamile değilsin diyenlere cevaben hamile kalınır mı diyor dalgami geçiyor

Çelik külot giyseydin korkmana gerek yok derdim.
O kadar kıyafetten geçip ulaşmıştır azimliyse.

Hayır bu kadar bilgisizken böyle şeylere kalkışmanız hepsinden tuhaf ya.

ciddi yanıtlarsanz sevınırım.

Ciddi sorarsanız bende sevinirim. .

Senin pantolonuna sperm değdi ve sen hamile kalirmiyim diye soruyorsun!

23 sayfa boyunca cevap illa ki almissindır. Boyle sacma bir mantikla Hala cevap yazıp merak ediyorsan, samimiyetinden şüphe ederim

Ne saygisindan bahsediyorsun ya önce konu sahibi saygı göstersin.hayir hamile değilsin diyenlere cevaben hamile kalınır mı diyor dalgami geçiyor
Sanrim anlamadiniz onunkidr sadece icini rahatlatmak inanmak istiyor olmaamk istiyor korkuyor dalg geçmesiyle alakasi yok

Kalinir tabi hemen evlenin cocuk babasiz buyumesin allah gonlunuze gore versin saglikla yasasin yavrunuz:))))))))bu arada esimde ceketini ustume atmistu oyle hamile kaldim nasil sasirdim ama varyaaaa olmaz saniyodum bende oluyomus:)))))

Tabii kalınır.
Ben böyle hamile kaldım mesela, hem de ikiz

Kimseyle dalga geçmiyim diyorum ama konu sahipleri bizle dalga geçince dayanamıyorum

Sanrim anlamadiniz onunkidr sadece icini rahatlatmak inanmak istiyor olmaamk istiyor korkuyor dalg geçmesiyle alakasi yok
Ben gayet iyi anladım sen rahat ol.milyon tane insan hamile değilsin diyo ne bu usteleme.bide üniversite öğrencisi bu gençlik bukadar cahil olmamalı.sonucuna katlanamayacaginiz işlere kalkışmayın

Konu sahibi neyle dalga gecti yaa hala anlamis.degilim.bosver.arkadsim.yazma cevap kilitletelim konuyu burdaki kimseye Biseyler inandrmak zornda degilsin allahin izniyle hamile degilsin

Konu sahibi neyle dalga gecti yaa hala anlamis.degilim.bosver.arkadsim.yazma cevap kilitletelim konuyu burdaki kimseye Biseyler inandrmak zornda degilsin allahin izniyle hamile degilsin
cnm bnm çok tesekkur ederım ilgin ve alakaan için inş olmam cnm arkadaşım.

dalga geçmiyorum ciddiyim.
Canım bak...
Sen bu şekilde hamile kal, çocuğun bütün eğitim masrafları benden, anlaştık mı?

23 sayfa olmuş hâlâ ciddiyim diyorsun.
İnsanlar dalga geçmiş artık, farkımda mısın sorduğun sorunun?
Gerçekten bu kadar cahilsen oturma bir daha sevgilinin kucağına.. Yaptığın şeylerin sonucunu bil e mi?

Her ihtimale karşı ciddiyetle cevap vericem.
Hamile olman mümkün değil.
Korunmasız birleşme olmadan bebek olmaz,hatta onlarca denemeye rağmen bile olmayabilir..
Ama sen sakın deneme.. Bu konuda 40765 fırın ekmek yemen gerekir görüldüğü üzere.

Bu arada sevgilin de mi bilmiyor nasıl hamile kalınacağını

cnm o korkma birşey olmaz desede ben çok korkuyorum o yuzden yardımın için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…