- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Kesinlikle kafa buluyorsun . Kesin erkekMune
Tek seferde pantalon üstünden hamile kalamazsın , şayet kalırsan gel düğününü ben yapıcam .
dalga geçenlerede inanmıyosun, ciddi ciddi sana cevap vernlerede inanmıyosun. hadi artık dalga geçtiğini itiraf et 14 sayf yeter eğlendiğinsizce gebe olur muyum?
ciddi misini?aaa tebrıkler hamılesın canım benım :)
hemde ikiz
saglıkla sıhhatle buyut
en az senın kadar cıddıyımciddi misini?
konu ciddi ama dalga geçenler çok.14 sayfa yorum olmuş hala soruyosun. evet hamile kalırsn dememizi mi bekliyosun. kusura bakma ama konu gerçekliğini yitiriyor.
hamile miyim yani?gözün aydın
sizce hamile olur muyum?
erkek falan değilimYahu eğlenip duruyor ergen bebesi. Biz cevap yazdıkça orda kahkahalarla yere yatıyordur eminim. Hamile kalır mıyım yerine hamile olur muyum demesi bile fake kokuyor. Büyük ihtimalle de erkek ergen zaten
Hıhı tabi cınımerkek falan değilim
Madem korkuyorsun kucağına niye oturuyorsun kardeşsık boğaz etmek istemyorum ama korktugum için böyle.
bir anda oldu cnm.Madem korkuyorsun kucağına niye oturuyorsun kardeş
cidiidiyim ciddi bir konu açtım dalga geçmek olmamalı amacın herkesin aynı durum sizlerin başınada gelebilirdi.Hıhı tabi cınım
Kesin hamilesin:))sizce hamile olur muyum?
Bir baktım aman allahım kucağındayım.bir anda oldu cnm.
Hadi canım hadi, burda perde kapandı, başka gösterilerde görüşmek üzerecidiidiyim ciddi bir konu açtım dalga geçmek olmamalı amacın herkesin aynı durum sizlerin başınada gelebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?