sizce olur mu?nameaver ahhh bizi nelere gark ettiler ?
Bi doz değil minameaver ahhh bizi nelere gark ettiler ?
umarım böyle ihtimalle karşı karşıya gelmem.İhtimal hep var hayatta.
Ayyy imdat yetişin gonşular diye bağırıcam şimdisizce olur mu?
Olmaz. Vajinanın içine boşalması lazım. Yani o spermler erkek arkadaşının kotunun içinde kaldı. Sana sadece ıslaklığı gelmiştir.hamilelik olur mu sizce
çok teşekkür ederimOlmaz. Vajinanın içine boşalması lazım. Yani o spermler erkek arkadaşının kotunun içinde kaldı. Sana sadece ıslaklığı gelmiştir.
Belli olmaz kot ve keten buluşması bu. Zıt kumaşların çekim gücü yasasını okumadınız mı?umarım böyle ihtimalle karşı karşıya gelmem.
Tabiki olur. 9 ay 10 gun sonra kucagina alirsin artik. Gule gule büyüt
sık boğaz etmek istemyorum ama korktugum için böyle.Ayyy imdat yetişin gonşular diye bağırıcam şimdi
erkek arkadaşımın kucagında otururken pantolonuna boşaldı ve pantolonu hafif ıslandı ve benım pantolonuma geçti bende zıbın iç çmaşırı ve keten pantolon vardı bu şekillde hamile olma ihtimalım var mı ?
teşekkür ederim fake değilimherkes olur falan demiş :) seni fake sanıyor olabilerler ama kalmazsın. imkansız.. bak bir de büyük harfle yazıyorum İMKANSIZ
ciddi misiniz?Belli olmaz kot ve keten buluşması bu. Zıt kumaşların çekim gücü yasasını okumadınız mı?
Olur dedim ya hamilesin iste.sizce olur mu?
Hep dedim yine diyorum.. En az sizin kadar ciddiyim.ciddi misiniz?
beni çok korkutuyorsunuz.Hep dedim yine diyorum.. En az sizin kadar ciddiyim.
Sen hamile kalırsan ben geleceğe yolculuk yaparım!!!!erkek arkadaşımın kucagında otururken pantolonuna boşaldı ve pantolonu hafif ıslandı ve benım pantolonuma geçti bende zıbın iç çmaşırı ve keten pantolon vardı bu şekillde hamile olma ihtimalım var mı ?
ciddi yanıt verirseniz sevinirim.Olur dedim ya hamilesin iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?