- 28 Mart 2013
- 12.879
- 17.502
- 498
Ya töbest ahahahaha
erkek arkadaşımınki kottu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek arkadaşımınki kottu.
O spermler o pantolonu delip sonra senın pantolonu delip sonra da iç çamaşırını geçip vajinana girip yumurtalığını bulur mu diye soruyorsan neden olmasın olabilir tabi yalnız anlamadığım şu var sen Nasıl oturdun bu Adamın üstüne yani poponun üstüne mi oturdun yoksa bu kadar korktuğuna göre daha açıklayıcı anlatman lazım tam olarak Nasıl oturduncidiidiyim ciddi bir konu açtım dalga geçmek olmamalı amacın herkesin aynı durum sizlerin başınada gelebilirdi.
ertesi gun hapı aldım da olay olalı bir hafta oluyor etki eder mi? şimdi kullaansam.
Belli olmaz kot ve keten buluşması bu. Zıt kumaşların çekim gücü yasasını okumadınız mı?
erkek arkadaşımın kucagında otururken pantolonuna boşaldı ve pantolonu hafif ıslandı ve benım pantolonuma geçti bende zıbın iç çmaşırı ve keten pantolon vardı bu şekillde hamile olma ihtimalım var mı ?
Şaka mısınız sizerkek arkadaşımın kucagında otururken pantolonuna boşaldı ve pantolonu hafif ıslandı ve benım pantolonuma geçti bende zıbın iç çmaşırı ve keten pantolon vardı bu şekillde hamile olma ihtimalım var mı ?
Bu sıcakta zıbın + keten pantolon giymene ne kadar inandıysam, konuna da o kadar inandım.
Tam olarak binmemiş zatenburda saygı duydugum bı uye derkı
demırden korkuyorsan trene bınmeyeceksın
Yaş kaç yaerkek arkadaşımın kucagında otururken pantolonuna boşaldı ve pantolonu hafif ıslandı ve benım pantolonuma geçti bende zıbın iç çmaşırı ve keten pantolon vardı bu şekillde hamile olma ihtimalım var mı ?
Tam olarak binmemiş zaten
nasıl desem böyle bi hamle yapmış asılı kalmışta bikaç durak sonra inmiş şimdi nerdeyim ben diye etrafa bakınıyor gibi
Canlandı mı gözünde
Aynenn canlandııCanlandı mı gözünde
Şu zor günlerimde beni güldüren konular açılıyor ya kızmam gerekiyor ama teşekkür ederim :)
22Yaş kaç ya