merhaba arkadaşlar..bana yardım edin moralim çok bozuk.
26 yaşındayım.evliyim.bebek düşünüyoruz.reglim 14 aralık cumarteside bitti ve biz bebek için korunmasız ilişki yaşadık.ama benim başımda o gün ağrı vardı.sabah geçer nasıl olsa dedim önemsemedim.sabah baş ağrısıyla uyandım ha geçti ha geçecek derken geçmedi o günde ağrıyla geçti.pazartesi sabahına kadar sabır ettim ama dayanamadım aspirin içtim.öyle illet bir ağrıydıki gene geçmedi.7-8 saat sonrada dolorex içtim.şükür geçti.ertesi gün tekrar korunmasız ilişki yaşadık.şimdi çok korku var içimde.eğer hamile olursam bu ilaçlar bebeğime zarar verir mi?
Slm canım inş hamile kalırsın bendede miğren var öle aspirinle falan geçmiyo ağrıyı hissettiğim an parol aspirin içiyodum ama bende hamileymişim bilmiyodum geçmeyince içmiştm arvelesi seninkindem daha ağır doktor kese oluşmadığı sürece bişry olmaz kese oluşunca belki tehlikeli olabilr o yüzden korkma bişey olmaz
Slm canım inş hamile kalırsın bendede miğren var öle aspirinle falan geçmiyo ağrıyı hissettiğim an parol aspirin içiyodum ama bende hamileymişim bilmiyodum geçmeyince içmiştm arvelesi seninkindem daha ağır doktor kese oluşmadığı sürece bişry olmaz kese oluşunca belki tehlikeli olabilr o yüzden korkma bişey olmaz
teşekkür ederim cevabın için canım.cmrt bitti adetim ama pazartesi tekrar ilaç içtim salı bebiş çalışmaları oldu o yüzden korkuyorum.annemede soramadım utandığım için
teşekkür ederim cevabın için canım.cmrt bitti adetim ama pazartesi tekrar ilaç içtim salı bebiş çalışmaları oldu o yüzden korkuyorum.annemede soramadım utandığım için
internette kadın doğum uzmanı bir doktora soru göndermiştim.doktorda şu cevabı yazmış;
endişe etmenize gerek yok..gebelik ultrasonda gözükene kadar ( genellikle adetiniz 5-6 gün geçince gözükür ),kullanılan ilaçların vs .herhangi olumsuz etkisi olmaz gebelikte.