hamile olurum inşallah

bende bu ay beklıyorum vallaa 1 senelık evlıyım ıkıaydır basladık bakalım hayırlısı ama beklemek cooook zoor.

tatlım bebiş hazırlıkları tam gaz devammı :)) ayın 28ini bekliorum öle demiştin dmi :) ay hadi bze gzl gzl haberler verirsn inşallah 4 gzle bekliyorum adaş;))):49: bölee olursun inşallah:)
inşş adaşımmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu hamile kalmak isteme duygusu çok farklı çok değişik... her gün düşünüyorum bebeğimi hamileliğimi nasıl olucak diye.. heyecan heyecan.. her gece folik asit ve 1 bardak süt içiyorum içim huzurla kaplanıyo suratımda aptal bi gülümseme.. bebeğim için yapıyorum ya :1: 1-2 ay daha beklemem gerekiyo onu bile beklemeye mecalim yok hamile olayım istiyorum hemen Allah hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah bize :49:
yaa evet cok farklı duygular bır de ılk bebegı dusununce daha da farklı oluyor duygular ınss hepımız ıcın hayırlısını verır rabbım amınnnnnnnn
bende bu ay beklıyorum vallaa 1 senelık evlıyım ıkıaydır basladık bakalım hayırlısı ama beklemek cooook zoor.

evet beklemek cok zor bakalım 28 ını beklıyoruz ıns senınde bı tanee bebişin dunyaya gelırrr aminnn

ablam hamileyken oda hergün gdip ultrasanda bakmak istiyorum diyodu acaba eve alsammı falan diyodu:)) allah sağlıkla mululukla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğu... hayırlı bi evlat olsun inşallah... doğumundada allah yardımcın olsun ne derler bi avazda kurtul inşallah yanlışsada kusura bakma cnm öle derler diye biliyorum :)

amiiinnnn ins :1:

inşallah hamile kalır bu güzelliği yaşarsın Allah isyeten herkese kolayca sağlıkla versin inşalah banada:)

Tüm bebiş isteyenler hayırlısıyla hamile kalır ve bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah...Ben 24 haftalık gebeyim ve inanın yeni yeni bu duygunun farkını anlamaya başladım. İlk 5 ay bir şey anlamamışım ben meğer. Allah tüm isteyenlere hayılısıyla bu güzel duyguyu nasip etsin...

Kızlar amin allah hayırlısını versin hayırlısı ne ise o olsun ben bebek düşünürken şimdi çalısıyorum 1sene sonraya erteledik malesef kısmet böyleymiş

Back
X