Hamile teşhisi

MimaRiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
1
0
1
32
Hanimlar merhaba :) simdi birkac soru soracagim ve cok tedirginim bu konuda. Erkek arkadasimla bir iliski yasadik ve iliski sonunda genital bolgenin uzerine spermlerini birakti. Nasil soylenir bilemiyorum kusura bakmayin :( bende tedirgin olup hemen ertesigun hapi aldim ve regl gunum 4 gun gecti. Suanda cok tedirginim. Acaba hamile olma ihtimalim varmi? Simdiden cok tesekkur ederim.

Hanimlar merhaba :) simdi birkac soru soracagim ve cok tedirginim bu konuda. Erkek arkadasimla bir iliski yasadik ve iliski sonunda genital bolgenin uzerine spermlerini birakti. Nasil soylenir bilemiyorum kusura bakmayin :KK43: bende tedirgin olup hemen ertesigun hapi aldim ve regl gunum 4 gun gecti. Suanda cok tedirginim. Acaba hamile olma ihtimalim varmi? Simdiden cok tesekkur ederim.

muhtemelen ertesi gün hapı sebepli gecikme yaşıyorsunuzdur. hormonlarla oynuyor çünkü. çeşitli bitkisel çayları deneyebilirsin sökmesi için ama gidip bu ay bir daha ilaç alma da vücudun toparlansın. haa bi de ek olarak vajinaya sperm bulaşması ile hamile kalmak .... çok çok çok çok zor bir ihtimal merak etme :) dikkat edin bundan sonra bari :))

Vayyyy arkadaş desene millet Sperm yanından geçse hamile kalıyor desene ben o kadar boşuna uğraştım demek formülü buymuş:KK53: kesin hamilesin hemde 5 haftalik falan fakegül arkadaşım :oops:

Back
X