esra erol zuhal topal seda sayan neysede ben mahmut abinin bu programini sacma buluyorum ya :) cok kaba bi kisilik kendisi ama iyi olmus kadina karni burnunda hala ariyor :)Ne tuhaf insanlar var
Bu programı izleyen var mı ya
utanma yokki karnindakine baba ariyorum deseymis gine bi aciklamasi varmis :) ama evliymis yaİyiki rencide etmemiş mahmut tuncer etse nasıl olacaktı acaba
Rezil oldu kadın. Gerçi haketmiş
Kocadan hamile degil cnm yanindaki adamdanesra erol zuhal topal seda sayan neysede ben mahmut abinin bu programini sacma buluyorum ya :) cok kaba bi kisilik kendisi ama iyi olmus kadina karni burnunda hala ariyor :)
Ben zannediyordum ki maddi durumu olmayan beraber yasayanlari falan everiyor meger bu da elektrik verenlerdenmis yaaa
aaa oylemi ama hem evli hemde hamile gelin adayi die cikmis haber canm !!!!Kocadan hamile degil cnm yanindaki adamdan
Haberin ayrintilarini yukler misiniz
Kadindaki cesarete bak evli cik bide obur adamdan hamile kal pehhh pehhh
Kocadan hamile degil cnm yanindaki adamdan
Diyorya hem evlisinaaa oylemi ama hem evli hemde hamile gelin adayi die cikmis haber canm !!!!
Buraya degil tatlim haber basliginin altina ekleyeceksin yoksa konu kapanirKanal 7'de yayınlanan "Mahmut Tuncer'le Nasipse Olur" adlı evlilik programında gelin adayı kadının evli olduğu ortaya çıktı.
GELİN ADAYI EVLİ ÇIKTI
Gelin adayının nüfus belgelerine ulaşan Mahmut Tuncer, canlı yayında evli ve hamile olduğunu ortaya çıkardı.
"SİZ BİZİ SOYTARIMI ZANNETTİNİZ"
Tuncer, kendini savunmaya çalışan gelin adayına "Sen ne yüzle çıkıyorsun buraya? Hem evlisin hem de o adamdan hamilesin. Yazık, günah.. Siz bizi soytarımı zannettiniz" diyerek stüdyodan kovdu.
esra erol zuhal topal seda sayan neysede ben mahmut abinin bu programini sacma buluyorum ya :) cok kaba bi kisilik kendisi ama iyi olmus kadina karni burnunda hala ariyor :)
var iki dakka izle o kanaldan sogursun:)))Mahmut Tuncer'in evlenme programı mı varmış? Ben şook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?