- 23 Ekim 2023
- 209
- -13
- 16
- 25
- Konu Sahibi ozkangul3012
Eşimle 8 yıl sonra çok severek evlendik ama balayına bile gidemedik herşey çok ani gelişti evimizde üç gün kaldık iraga geldik çünkü o ırak erbilde çalışıyordu son bir yıldır burada birkaç yıllığına iş aldılar getirisi gerçekten iyi Türkiye'deki evimiz kira ve geleceğimiz için çalışması gerekiyor burda ancak ayrı kalmak istemedim burada eşim bir ev tuttu geldik birlikte iki ay oldu. İlk defa ailemden ve sevdiğim herkesten bu kadar ayrı kalmak bana koydu tabi alışkın değilim annem babam arkamdan çok ağladılar. Neyse daha sonra burada hamile olduğumu öğrendim. Hemde daha üç aylık evliyiz neden oldu neden korunmadiniz gibi şeyler söylemeyin çünkü bize de sürpriz ve mucize oldu Rabbim verdi çok şükür. Ancak garip olan ben kendimi cok kötü hissediyorum burada dil bilmemek ha deyince sevdiklerimi görememek bana çok koyuyor akşam eşim işten gelene kadar kafayı yiyorum hamileliğimde zor geçiyor sürekli bulantım var ona yemek yaparken bile zorlanıyorum. Zaten bu yüzden eşimle Aralık'ta dönüyoruz Türkiye'ye ancak o geri çalışmaya dönecek ben hamile halimle annemgilde kalacagim çünkü burada sağlık sektörü yetersiz bebeğimin sağlığı için buna mecburuz. Anlayacaginjz sürpriz gebelik gurbet tekrar ayrı kalacak olmak hepsi üst uste geldi. Bir an önce turkiyeye gitmek istiyorum annemi ailemi çok özledim. Ama bebeğimi buraya getirmek de asla istemiyorum iki üç ayda bir gelirim yanınıza diyor. Onu çok severek evlendim ancak bu yaşananlar bana ağır geldi niye böyle hissediyorum bilmiyorum.. ne yapabilirim geçecek mi bu hisler