Konu sahibinin çok üstüne gidilmiş ancak eski konusunu okuyunca ben konu sahibine çok üzüldüm.Daha bir kaç ay evvel eski eşiyle facebooktan aşk mesajları yazışmış bir adam konu sahibinin eşi üstelik hamileyken görmüş maalesef.Bu kadar hayal kırıklığının üstüne bir de bebeğinin patiğini vermesi yine konu sahibesine imalı ve kırıcı gelmesinden dolayı ben suçlayamadım hanımefendiyi.Elbette diğer küçük yavru da ileride bu konuları hatırlarsa üzülecektir ama hanımefendi bağırmamış zaten keşke biraz daha sakin kalabilseymiş evet ama kalamamış.Ben burada tek suçlu eşini gördüm.Arada ki dengeyi hiç kuramamış baştan hala da kuramıyor /;
O olaydan sonra psikolojim toparlanamadı bir türlü zaten.Hep gardımı almış şekilde yaşıyorum ve normal bir olayın ardında bile art niyet arıyorum vs....Ben de anası babası ayrı bir çocuk olarak yetiştim.O mesjları görene kadar çocukları çok benimsemiştim.Ama o olaydan sonra yakın olamıyorum bir türlü.Kötü davranmıyorum ama can ciğer de olamıyorum.Kim nasıl yargılarsa yargılasın ama elimde değil.Sürekli kendime kızıyorum of off insanın kendi kendine ettiğini kimse etmiyor vesselam...