Doktora göründünüz mü acaba? Sakin olun lütfen, hepimiz evlendiğimiz ve korunmayı bıraktığımız gibi hamile kalacağımızı sanıyoruz ama hiçbir sorun olmasa da bu biraz da şans meselesi..Yaşınız kaç? Bir doktora görünün hem size hem eşinize gerekli testler yapılsın nedenini ancak o zaman öğrenebilirsiniz..Bir sorun yoksa da sabretmek ve bunu takıntı yapmadan denemekten başka çareniz yok zamanı vardır elbetNEDEN nedennn hamile kalamıyorum çok üzülüyorum ya8 aylık evliyim her ay hüsran her ay 7 aydır deniyoruz
Yarın doktora gidecem.. ben 27 eşim 30 yaşında.. acaba çok stres yapıyoruz ondan mı bilmiyorumDoktora göründünüz mü acaba? Sakin olun lütfen, hepimiz evlendiğimiz ve korunmayı bıraktığımız gibi hamile kalacağımızı sanıyoruz ama hiçbir sorun olmasa da bu biraz da şans meselesi..Yaşınız kaç? Bir doktora görünün hem size hem eşinize gerekli testler yapılsın nedenini ancak o zaman öğrenebilirsiniz..Bir sorun yoksa da sabretmek ve bunu takıntı yapmadan denemekten başka çareniz yok zamanı vardır elbet
Yaşlarınız daha gençmiş içinizi ferah tutun, stres ve üzüntü kafaya takmak gerçekten ters etkiliyor zor ama daha gençsiniz upuzun bir hayat var önünüzde biraz akışına bırakmaya çalışın..Bakalım doktor ne diyecek ona göre hareket edersiniz. Yaşları ilerlemiş, tüp bebek tedavisiyle bile bebek sahibi olamayan bir sürü insan var, üzülmeyin bu kadar hiçbir sorununuz çıkmazsa ne güzel şükredin denemeye devam :)Yarın doktora gidecem.. ben 27 eşim 30 yaşında.. acaba çok stres yapıyoruz ondan mı bilmiyorumama çok üzülüyorum
Evet zor bir süreç ama stres her şeyin başı unutma. Şöyle diyeyim ablamın hic bir sorunu yokken 9. Ayında gebe kaldı. Yengem 2. Yılında. Olacağı varsa olur zaten sıkma kendini illa olsun diye sartlandirmaNEDEN nedennn hamile kalamıyorum çok üzülüyorum ya8 aylık evliyim her ay hüsran her ay 7 aydır deniyoruz
Gerçekten öyle stres çok etkiliyor..bu ay beklentim çoktu çok umutlandım olmayınca moralim çok bozuldu bide sanırım malesef ki çevremde sormaya başlanınca iyice takmaya başladım sanırımBir sorunum yoktu ama denemeye başladıktan 8 ay sonra hamile kaldım, düşük yaptım. Ardından yine bir sorun olmamasına rağmen bir 8 ay sonra hamile kalabildim. Stres en büyük düşman, henüz çok yeni evlisiniz zaten neden bu kadar kötümser bakıyorsunuz? İlk ayında hamile kalabilenleri tebrik ediyorum ama herkes o kadar şanslı olmuyor malesef, nasip diye bir şey var :)
Rabbime çok dua ediyorum Allah herkese nasip etsin..Evet zor bir süreç ama stres her şeyin başı unutma. Şöyle diyeyim ablamın hic bir sorunu yokken 9. Ayında gebe kaldı. Yengem 2. Yılında. Olacağı varsa olur zaten sıkma kendini illa olsun diye sartlandirma
Valla benim iki yıldır soruyorlar kardeş. Ya laflarını verip bir daha sordurmayacaksin ya da duymazdan geleceksin. Aksi takdirde insan sevdiklerinden bile soğumaya başlıyor.Gerçekten öyle stres çok etkiliyor..bu ay beklentim çoktu çok umutlandım olmayınca moralim çok bozuldu bide sanırım malesef ki çevremde sormaya başlanınca iyice takmaya başladım sanırım
Canm birkaç ay daha denemelısınız ola ki olmazsa o zaman hastaneye gidip tahlıllerinizi yaptırınNEDEN nedennn hamile kalamıyorum çok üzülüyorum ya8 aylık evliyim her ay hüsran her ay 7 aydır deniyoruz
Sizlerde haklısınız..Allah yardımcımız olsun hepimizinCanm birkaç ay daha denemelısınız ola ki olmazsa o zaman hastaneye gidip tahlıllerinizi yaptırın
Stres en onemli sebep
Yalnız değilsin emin ol
Ama şanslısın daha 8 aydır denıyorsunuz
Ben nerdeyse 2 yıldır hamilelik elde edememdim hiçbir sebep yok tum tahlıller yapıldı eşime da bana da
Arada bir kez dış gebelık geçirdim
Yani şu an olmuyo demen için çok çok erken
Benden daha uzun yıllar deneyıp gebelık elde edemeyenler var sağlık açısından bi sebep yoksa tek sebep stres...
Amin canım inşallahSizlerde haklısınız..Allah yardımcımız olsun hepimizin
Herseyin bir caresi vardir dr gittnzmiNEDEN nedennn hamile kalamıyorum çok üzülüyorum ya8 aylık evliyim her ay hüsran her ay 7 aydır deniyoruz
Yarın gidcem doktora bakalım ne diyecekHerseyin bir caresi vardir dr gittnzmi
Çok dua ediyorum..Ilk öncelikle stres yapmayin bu kadar stresle olmaz cocuk
Benimde 1.5 sene sonra oldu aynı durumları yaşadım her ay bi ümit ,heyecan, bekleyiş ve sonu hayal kırıklığı.. Ama sonradan Rabbime bıraktım çok dua ettim ol derse olur inşallah sizede nasip olur lütfen stres yapmayın dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?