• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilein basindan beri ara ara vajinada agri

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Merabalar bu durumu yasayan varmi doktora sordumda normal dedi ama arada korku girmiyor deil vajinamda arada agri hisediyorum ozelikle sabahlari daha sonra geciyor hamileimin basindan beri var ve 15 gunde bir kontroldeyim hem devlet hemde ozele gidiyorum citi birsey olsa soylerlerdi diyorum daha 3 gub once ozeldeydim hersey iyi ama ozaman sikayetim yoktu vajinamda ama ara ara ben burdayim diyor
17 ci hafta

Merabalar bu durumu yasayan varmi doktora sordumda normal dedi ama arada korku girmiyor deil vajinamda arada agri hisediyorum ozelikle sabahlari daha sonra geciyor hamileimin basindan beri var ve 15 gunde bir kontroldeyim hem devlet hemde ozele gidiyorum citi birsey olsa soylerlerdi diyorum daha 3 gub once ozeldeydim hersey iyi ama ozaman sikayetim yoktu vajinamda ama ara ara ben burdayim diyor
17 ci hafta
Bendede oluyor vajina icinden vajina disina kadar bende diyodum heralde normal olmasi gereken bu diye

Doktor rahatlatamamış sizi, bizim normal dememiz rahatlatacak mı? Bende 17 haftalığım bendede oluyor normal.
Yok yalniz ben yasamadimi bilmek tabi insani rahatlariyor bi dusunu doktor normal diyor etrafta sizinle ayni durumu yasayan birini duymadiniz ister istemez korkar insan bi de binim bir kaybim olunca her gitomde soruyorum ama belki biri ben bunu yaptim bana iyi geldi der diye de bu postu atim

B
17 ci hafta
En hamileligimi öğrenmeden önce oluşan agri o ağrı inanirmisin beni 9 ay bırakmadı 9 ay doğuma kadar ağrı cektim kimi zaman çok çok şiddetli kimi zaman orta hatta o ağrılardan gece yorganı çarşafı sıktıgimi sabaha kadar kivrandigim günleri bilirim zonklama sızlama kasıktan vajinaya uzayan ağrı sadece vajinada zonklama hepsini yasadim.doktorlar hep normal dedi her vücut aynı tepkiyi vermez hamileliğe dedi sonuç 2 yaşında şimdi beşikte uyuyor darısı başına 🌸

B
En hamileligimi öğrenmeden önce oluşan agri o ağrı inanirmisin beni 9 ay bırakmadı 9 ay doğuma kadar ağrı cektim kimi zaman çok çok şiddetli kimi zaman orta hatta o ağrılardan gece yorganı çarşafı sıktıgimi sabaha kadar kivrandigim günleri bilirim zonklama sızlama kasıktan vajinaya uzayan ağrı sadece vajinada zonklama hepsini yasadim.doktorlar hep normal dedi her vücut aynı tepkiyi vermez hamileliğe dedi sonuç 2 yaşında şimdi beşikte uyuyor darısı başına 🌸
Amin insallah evt bu sabah ki benimde baya sidetliydi normalde bukadar agirmadi sanirim bebek buyudukce baski yapiyor Allahim salikla almaminnasip etsin o agriya da dayanitim yeterki evladim iyi olsun

Doktor rahatlatamamış sizi, bizim normal dememiz rahatlatacak mı? Bende 17 haftalığım bendede oluyor normal.
Benim cevremdeki hic bi hamilede yok , ustelik doktorum bana agriyi tarif ettigimde kanama alanin var ondan dolayı olabilir dedi. Arkadasa normal denmis mesela... o yuzden bu durumu yasayan insanlarin oldugunu bilmek insani rahatlatır ozellikle yavrusunu saglikla kucağına alan arkadaslarimizla konusmak rahatlatır insani...

.

Doktorum normal dedi ama iste insanin ici rahat etmiyor
Bana doktorum kanama alanindan dolayi dedi ama kanama alanim gectigimiz cuma itibariyle bitti. Demekki normal ;)) valla actigin baslik icimi rahatlatti cok saol

Sende saol canim en azindan bir ben yasamiyorum diyorum rahatliyor insan benimde kanama alanim vardi 18 de muayne olucam insallah gecmistir buna benzer postlar cok aradim cok eskilerden var yalniz 1 tane

Back
X