Hamilekte yatili misafir acil lutfen

E Esila09 konunun nesine beğenmedim verdiniz çok merak ettim

Hayırdır size hesap mı vermem gerekiyor?

Hamile kadına eşinin sahip çıkmamasını sevmedim
Ne oldu onaydan geçti mi?
İşinize bakın hadi kimseyi ilgilendirmiyor kimin ne yaptigi

Ben biraz eşinize de kabahat buldum açıkçası.Annesine hamile olduğunuzu ağır bir hamilelik geçirdiğinizi dinlenmeniz gerektiğini yemekleri anne sen yap kızcağız hamile zaten diyebilir annesi sonuçta ne olacak yani.Hatta daha gelmeden söyleyebilirdi.
Kısa bir süre önce hamileydim kayınvalidem normalde hiçbir iş yapmasını sevmez.Bize kalmaya geldiklerinde yemeği kahvaltıyı kendisi hazırladı bize sağolsun gerçi ben çalışıyordum ama eşim daha gelmeden söyledi.Söylemese hayatta elini bir şeye sürmez.
29 gün misafirlik mi olur.kendinşz olsanız belki ekmek arası peynir yiyeceksiniz sabah bir de evdekilere hazırlamakla mı uğraşacaksınız.Benim midem bulanıyor deyip mutfağa girmeyedebilirsiniz

İyi de yemek yaptım dediğiniz kişilere mecbur yapmak zorundasınız zaten konu sahibi kv ve kp ye yapmak zorunda mı? Olsaydı çocugu şikayet etmez onlara yapardı zaten. Karşılaştırmanız saçma.

Sen daha 5.5 aylikta boyleysen sonlara dogru ne olacaksin bilemedim
Herkesin hamilelik süreci aynı geçmiyor kimisi zor baslıyor sonrası kolay oluyor, kimisi hep kolay atlatıyor,kimisi kolay başlıyor ama sonrası zor oluyor. kimisin sadece doğumu zor oluyor.Herkesin süreci farklı.Lütfen hamile bir kişiye bu şekilde olumsuz yorum yapmayın

Yıllarca pislik içinde yaşamış bir kadından mi çorba dileniyorsunuz ? Geç odana yat Eşin yapsın bir şeyler.

Hayırdır size hesap mı vermem gerekiyor?

Hamile kadına eşinin sahip çıkmamasını sevmedim
Ne oldu onaydan geçti mi?
İşinize bakın hadi kimseyi ilgilendirmiyor kimin ne yaptigi
Hesap falan istemedim merakımdan sordum
Beğenmedim diyince konu sahibine aslında beğenmedim atmış oluyoruz ya. Kadının kocası gıcık diye vermek de tuhafmış. En azından niye öğrenmiş oldum merak etmiştim

Yapamıyorum kızım ben diyor ama geçen annesindeyken oğluyla konuşuyordu yemek yapıyorum diyordu
Konu sahibi boşver yemek yaptırmayı sen onları göndermeye bak. Sen annene o kendi annesine gitsin.
Sancım var iyi değilim annem bana bakacak dersin.
Kendi annesine gitmek istemiyor çünkü orada çalışıp yemek yapacak belki.
Bırak sen yemek yapmıyor diye sızlanmayı evden gönder yahu.

Sizin misafir istememe hakkınız var ama konu sahibinin yok öyle mi? Ne hoş. Siz nasılsa kimse bulamaz deyip bol kese sallamışsınız da, en kolay iş o. Bikaç anahtar kelimeyle halloluyor.

P Parolterafarvele kusura bakmayın eşinizde iş yok. Git diyemiyorsa en azından yemekleri yap desin annesine.
Geçip odanıza yatın, kötüyüm yorgunum deyin. Baktınız hala yemek yapan yok, annenize gidin. 3 5 gün sabredilir ama 1 ay ne demek el insaf

Geçen yaptığı şey bulasik makinesini ben uyurken dizmis.bi kere tek yaptığı bu.bana o kolay ki.yemek yapsana .ya Allah aşkına bi corba yap.
Kaynana gelin iki yemek yapmaktan nefret eden insan birbirinizi bulmuşsunuz bulaşık makinesi doldurmayı bile çorba yapmaya tercih ediyorsunuz çok şaşırdım halbuki çorba yapmak dünyanın en basit şeyi.
Bakın hamilesiniz eviniz küçük ve kv kp yatılı misafir etmek istemeyebilirsiniz bunları çok iyi anlıyorum ve size hak veriyorum bende yatılı misafir hiç sevmem ama sürekli yemekte yemek çorbada çorba demeniz saçma duruyo, kendiniz demişsiniz aslında sizden bişey bekleyende yok varsa yiyolarmış yoksa yemiyolar, ama sanki siz inatla kv bi yemek yapsın diye takmışsınız o da inada bindirip yapmamış saçma bi mesele kusura bakmayın bari eşinize söyleyin yemekleri o yapsın

Yani bilemedim
Hamilelik hastalık degıldır
Ben son dakikaya kadar gezdim
İş de yaptım
Fakat sız küçücük bı ortamdasınız hizmetten degıl de bu yuzden rahatsız olunur ve onlarında gitmeleri gerekirdi
Eşiniz nasıl diyemez bişey, anlamıyorum

Hamilelik hastalık değildir e katılıyorum ama ; değil hamileyken normalde bile 29 gün yatılı misafir ağırlayamam. Kendi ailem de buna dahil. Ben herkesin kendi ailesiyle konuşmasını doğru buluyorum eşiniz konuşsun ailesiyle sancınız da varmış yazık değil mi ? Kendi kızı olsa pamuklara sarardı. Lanet kadın .

Hastane bahanesine bütün yaz kış gezmeye çıkan tonla ihtiyar biliyorum. Kayınbabam canı sıkıldıkça gider mesela, benden sağlam, oruç ağız sıcak demedi soğuk demedi fik fik gezdi, ben öyle gezsem dilimi dışardan alamam her yerim ağrır. Diş dışında her yerine mânâ bulur o hastaneye illa gider. Hastaneleri bu emmiler teyzeler dolduruyor, hepsi de sorsan ölecek. Ama düğün dernek, dedikodu, kavga, gelin darlama deyince koşa koşa gidiyorlar.

Kıskanç çünkü. Kendisi ezim büzüm perisan olmuş istiyor ki kimse rahat etmesin.
konu sahibi arkadaşım yanlış etmişsin
baktın ağrın mı var "anneeeeee bir gelir misin? benim çok ağrım var şu yemeği yapar mısın.. bide çorba" de ve hemen çık mutfaktan
baktın aaa yapamam falan mı diyor eh siz bilirsiniz de
kendi sağlıklı şeyler atıştır yat

öyle laf sokmayla olmayacak anlaşıldı :)

Allah affetsin hiçbirinin hastalığına inanmıyorum.
Dediğiniz gibi bizden önce koşuyorlar. Ben 35 yaşındayım benim de dizim , boynum ağrıyor .. yüksek tansiyon ve şeker hastalarını tenzih ediyorum lakin gelini bir laf etti diye ayılan bayılan iştahı kesilen kadınlardan da gına geldi vallahi.
Benim çevrede de bunlardan var.

en güzel yorumdu bence elinize saglik konu sahibi kv evden gidene kadar kendi annesinde durursa ancak anlar kv

Yemek yapmayin. Hamileyim deyip yatin. Ya da kayinvalidenizden rica edin anne corba yap diye
bencede elini etegini cekecek sadece kendi karni aciktikca kendine yeter birsyler yapip yiyecek icececek yatacak gezecek bulasik vs herseyi kv yükleyecek iyiki buradasin anne yoksa bu isleri kime yaptiraktim deyip yürüyüse gidecek yada yatavcak halim yok deyip hava almam lazim deyip benim vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…