Hamileleik ve is

rumuz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
82
9
1
25
SelM kizlar 5 haftalik hamileyim ve dün ise gittiğimde bana istifa yazdırdilar sigortam olmayacağını ama genede calisabilecegimi söylemişler kayinvalideme qma onlar bana sadece sigorta ile ilgili bisi dediler yani sigortanın biteceğini söylemediler aşırı stresli ve mutsuz hissediyorum.

SelM kizlar 5 haftalik hamileyim ve dün ise gittiğimde bana istifa yazdırdilar sigortam olmayacağını ama genede calisabilecegimi söylemişler kayinvalideme qma onlar bana sadece sigorta ile ilgili bisi dediler yani sigortanın biteceğini söylemediler aşırı stresli ve mutsuz hissediyorum.
Bu haftalar çok önemli ilk 3 ay kendini mutsuz hissetme bu güzel duyguyu yaşa

Bu ne demek oluyor nasıl sigortanızı fes ederler? Hiç sormadınız mı hakkınızı arayın lütfen? Zaten sigortasız işçi çalıştıramazlar kesinlikle yasak. Bir de hamile olduğunuz için ise yazıklar olsun gerçekten işvereninize

Bu ne demek oluyor nasıl sigortanızı fes ederler? Hiç sormadınız mı hakkınızı arayın lütfen? Zaten sigortasız işçi çalıştıramazlar kesinlikle yasak. Bir de hamile olduğunuz için ise yazıklar olsun gerçekten işvereninize
Olayı bende anlamadım ilk işim daha önce hiç calismadim istifa yazacaksin falan de bende hamileyim diye işten cikartmadiginjz kalmıştı falan dedim yok üsten çıkmıyorsunuz gene salisacaksiniz sigorta ile gibi dendi o an attim imzayı noluyorsa olsun dedim ama o stres beni mahvetti

Olayı bende anlamadım ilk işim daha önce hiç calismadim istifa yazacaksin falan de bende hamileyim diye işten cikartmadiginjz kalmıştı falan dedim yok üsten çıkmıyorsunuz gene salisacaksiniz sigorta ile gibi dendi o an attim imzayı noluyorsa olsun dedim ama o stres beni mahvetti
yani kusur bakmayın da keşke stres yapacağınıza hakkınızı arasaydınız araştırıp öyle hareket etseydiniz bilmiyorsanız. İşgüzar işvereniniz hamileliğiniz boyunca size insiyatif sağlamamak için bunu yapmış (Örneğin günlük 7,5 saat haftalık 45 saat çalışma hakkınız,doğum izni sürecinde maaş alma hakkınız, doğum üretiniz,emzirme izniniz vs.gibi) Geçmiş olsun ne diyelim olan olmuş. İhtiyacınız yoksa çok takılmayın o lanet işyerinde de sigortasız 1 dk bile durmayın bence.

Dünkü olay yüzünden çocuğuma bisi olmasından korkuyorum
Allah'a güven bir şey olmaz inşallah....sen şuan vücudunda olan mucizeye inan ona tutun.inan her geçen gününü özleyeceksin.... yaşadığın zor süreçler ama bak ne mübarek bir aydayz dua et

Back
X