- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
canim ben daha regl olmadimki :gitme: kiz bekliyom 13 nisani insallah olmam canim yaaohaoldumsmileravzanur yeni tarihini verir misin değiştireyim hemenaklinialirimsmile
canim ben daha regl olmadimki :gitme: kiz bekliyom 13 nisani insallah olmam canim yaaohaoldumsmile
canim benimmm anladim zatenn .insallah guzelim insallah bakalim bu hafta kan verecegim degerlerim yine bakilacakkinş. tatlım ben mart ile nisanı ayırmamışım oradan karıştırdım sanırım
inş. ilk hamiş sen olursun:Saruboceq:
canim benimmm anladim zatenn .insallah guzelim insallah bakalim bu hafta kan verecegim degerlerim yine bakilacakk
şaka gerçek oldu edutummm :))))))
canimmm benim seni ve sizi cok sevuiyomm ben alkisalkisalkisyaaaaBİR TANECİK SEVİMLİ CANIM ARKADAŞIM BURDAYMIŞ.....:kedi:
ÖPERİM SENİ BEBMM
lorkecim sende hos geldinn .ama hakkatten ama hakkaetten cikmam lazim kizlarr ayrilamiyorum sizlerden ben:1no2:ben geldım kızlar....yenı gıttı mısafırlar oldum bıttım -tatlicadiarzu-
dıger topıkte lınk veremıyormuyuz buraya
cunku gecmısı okumuyor herkes ...
kactıgımızı sanmasınlar
lorkeciğim sayfa adını yazdım
yeterli olmaz mı ki?
yorulmuşsundur sen reglsin birde misafir ağırladın kolay değil wallla
edut super topık adı olmus tebrıkler :lepi:
yaa hıc kalkasım yok mutfakta tabakalr dızılı makınaya konulmayı beklıyor..
esımı de aradım yenı gıttıler borek kek yermısın dıye
o dunden razı cok sevıo zaten
tabı canım sen yoruldun zaten cok sakın bısey hazırlma dedı saolsun canım yaa Şeniz
ya varya kasıklarım zonkluyo resmen
bıde ıkı gundur ınce ınce yanma hıssı var kasıkllarımda ve bu ılk defa oluyo nedendır acaba ıltıhap falan mı dıcem ama ıdrarda falan bı sıkıntım yok sukur
canimmm benim seni ve sizi cok sevuiyomm ben alkisalkisalkisyaaaa
lorkecim sende hos geldinn .ama hakkatten ama hakkaetten cikmam lazim kizlarr ayrilamiyorum sizlerden ben:1no2:
bir inek gorunumum olsana insancil ruhum var benim ruhummmafoldumbendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?