hamileler bakarmısınız lütfeenn

BBBeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
514
205
53
Arkadaşlar 9 haftalık gebeyim fakat ultrasondakimi doğru adetimin son tarihimi doğru adet doğru ise 14 hafta çıkıyo yaşı ama usgde 9 hafta delircem hangisi doğru adetim düzensiz olırdu zaten mesela 11 temmuzda oldum en son işte buna göre 14 hafta çıkıyo ama usgde 9 hafta öncesi 15 ağustosa denk geliyo yaniherşey yumurtlamam ve döllenme bu 15 agustostan sonraki haftalar mı oluyo arkadaşlar lütfen cvplarınızı bekliyorum

Regl olmanıza yakın bir zamanda hamile kalmış olabilirsiniz. O yüzden 9 hafta olarak çıkıyor olabilir.

Bi süre takip et. Hep 5 hafta gerideyse usg ölçümüne göre hesapla. Ama doktora da söyle. Yoksa ne zaman doğacak diye bekler durursun.

Regl olmanıza yakın bir zamanda hamile kalmış olabilirsiniz. O yüzden 9 hafta olarak çıkıyor olabilir.
Yani normalde hiç günümde olmazdım ama bu sefer mesela 11 twmmuzda olmuştum e şimdi usgye göre 15 agustos çıkıyo haftam yaşı burayı anlayamıyorum delircem (((

Bi süre takip et. Hep 5 hafta gerideyse usg ölçümüne göre hesapla. Ama doktora da söyle. Yoksa ne zaman doğacak diye bekler durursun.
Geçen hafta 11 ekimde gittğmde 8 haftalık dediler şuan 9 oldu kendi hesabım ile 27 ekimde gidicem yani bu haftam doğru gidiyo aslında ama bu 9 haftanın ilk 2 haftası neler oluyo ultrason sonuçta net değilmi

Yani normalde hiç günümde olmazdım ama bu sefer mesela 11 twmmuzda olmuştum e şimdi usgye göre 15 agustos çıkıyo haftam yaşı burayı anlayamıyorum delircem (((

15 Ağustos hamile kaldığınız tarih olarak çıkıyor, siz 11 Temmuz son reglinizi olduğunuz zaman diyorsunuz. Benim oğlumda da 4 hafta geride çıkıyordu. Sonuç usg'ye göre gerçekleşti doğum.

Geçen hafta 11 ekimde gittğmde 8 haftalık dediler şuan 9 oldu kendi hesabım ile 27 ekimde gidicem yani bu haftam doğru gidiyo aslında ama bu 9 haftanın ilk 2 haftası neler oluyo ultrason sonuçta net değilmi

Ultrasonda net çıkması için coooook erken. Daha üzüm çekirdeği kadar bişi. Bi süre geçsin. Doktorla konuşursun. 12-13 haftalık olunca tarama testlerinde falan daha net olur.

Ultrasonda net çıkması için coooook erken. Daha üzüm çekirdeği kadar bişi. Bi süre geçsin. Doktorla konuşursun. 12-13 haftalık olunca tarama testlerinde falan daha net olur.
Ama neden ilk 1 ile 10 hafta arası nezaman hamile kaldığım günün crl ölçümü baş popo ile net deilmi ilerki haftalarda gelişiime göre deişmiş olmucakmı

Yani adet olmadım ogun hamile kaldgm tarih çıkıyo anlatabildimmi

dra sorduğunda ne diyo canım

dra sorduğunda ne diyo canım
Sorcam gittiğimde ama yani benim netleştiremediğim bu 15 agustos kaldığım gün çıkıyo usgye göre ya gebelik ztn döllenme v.s hemen olmuyomuş ilk 2 hafta vücut bunları yapıyo 4 5haftada usgde belli oluomuş ama benim dediğimde son adetime göre olursa 14 hafta usgde 9 hafta işte bu hsgdeki 9 haftanın ilk 2 ve 3.haftalarımı gelişmiş oluyor yani 15 agustos sonrası haftalarda

ULtrason doğru çıkar yani onu anlar doktorlar ve 14 haftalık olsan sana test vs yaparlar acilen yani
Yani ultrasona göre 2 haftada geç çıksa bile doktor söyler dimi heralde bu usgye göre çıkan tarihimden öncesi bi gebelik varmı yokmu kafam çokk ama çok karışık affınıza sıgınıyorm

Ama yaşı ilk çıkan yaşı değişmez dimi usgdeki yaş yani

Baska basliga da yazdim once 10 gun fark vardi sonra bir haftaya dustu simdi ise kapandi fark ama doktor son adetim 19 subatti 25 subattan hesap ediyor gec dollenme dedi adet tarihin olarak bunu baz alicaz dedi dogumu da .

Baska basliga da yazdim once 10 gun fark vardi sonra bir haftaya dustu simdi ise kapandi fark ama doktor son adetim 19 subatti 25 subattan hesap ediyor gec dollenme dedi adet tarihin olarak bunu baz alicaz dedi dogumu da .
Ozaman benimde 15 agustosumu baz alıcaz adet olduğuö gün olarak ama ben adet olmadım işte ogün bu 15 agustos sonrasıımı döllenme olmuş oluyo kesin ve net ?

Çünkü 11 temmuzu baz alırsam 14 haftalık çıkıyo haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…