Hamileler Bebeginizin Tekmesini Alt Tarafta Hissedenleriniz Oldu Mu?

AdayAnneyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
456
4
68
- Yurtdışı

Merhaba,
biraz cins bi konu olcak ama...delikafadulden
Ben bazen bebegimin tekmesini göbegimde felan degil oramda hissediyorum yav. $aka gibi gelcek ama... kalabalik yerde oldugum zaman ayaga kalkip dola$iyorum geçer diye bazen geçiyor duruyor.. Sonra oturuyorum.
Otururken yaptiginda yüzümde belli ediyorum ister istemez bir$eylerin oldugunu :kedi:

Normalmidir? Nedir bu? Ya$ayanlariniz varmi?bilmiyorumkismile

geçen bana da oldu. ayağı ne zaman oramdan çıkacak diye bekledim resmen ve çok korktum ertesi gün doktora gittim bunun çok normal olduğunu ayaklarının ya da başının oraya gelebileceğini söyledi.

bende tam kasigimda baya asagida hissediyorum arada normal gecende yan duruyodu sag tarafinda hissettim istedigi yeri tekmeliyo yavrucummmm =)

Son düzenleme:
kızlar aynı sorun bendede var sanki ayağıyla vuruyor alt tarafa doğru ve acayip farklı oluyor napıcaz bilmiyorum bende korkmuştum acaba çok aşağıda sanki cıktı cıkıcak gibi fikri olanlar paylaşırlarsa sevinirim

canım ben bebeğimi kasığımda taşıyorum. ve tüm hamlelerini aşağı bölgemde hissediyorum. bu normal bişi. merak etme...

Bebek içerde hareket değiştiğinde olabiliyor,ben çok aşağıda taşıdım kızımı sürekli aşağıları tekmelerdi yada başıyla ittirirdi;deli ne oluyosa:1:

Merhabalar kizlar,

bugün doktor kontrolüm vardi ve kizim sürpriz yapti benimki dönmü$ bile :emir_bebek: haberim yoktu "nezaman dönmü$" olabilir dedim. (26 haftalik buarada) "Bilmem" dedi doktor. Nerden bilsin benim bilmem lazim dimi? Hehe naniknanik
Ve sirti da dönüktü göremedik bu sefer hanfendiyi... içim rahatladi son zamanlarda hareketi de yava$lami$ti.. sanirim ba$i a$agi geçtigi için az hareket ediyormu$... Bir de görüntü de iki büklüm gördüm dizkapaklari yüzünde felan ayyy canim benim biran önce dogsun onu annesi sele serpe ona cicili bicili yaptigim yataginda yatirmak istiyorum.

Sizlerinde içi rahat olsun herhangi bir korkulcak bir$ey degilmi$ elini felan uzatiyor herhalde :D

Son düzenleme:
Banada çok oluyordu evet bi sorun yokmuş acıtıyordu dr bende sordum çok normal durmadan hareket ediyor dedi 28 haftalık hamileyim

Cevap veren arkada$lar peki sizin bebeginiz dönmü$ mü, bilginiz varmi? :emir_bebek:

Buarada evet cins bi duygu dimi? Firlicak gibi oluyor bende de ve ufak bücürler gibi tuttugum oluyor sanki çi$im gelmi$te kivraniyormu$um gibi hahahaha :):dance:

Allahim girdigimiz $ekillere bak yaa :1:

valla benim bebisim döndu 32. haftasinda.
bende asagida ama sol tarafta daha çok hissediyorum. bazen korkuyorum acaba tekrar mi dondu , ayagi falan mi vuruyor diye. bazende oyle sert vuruyor ki

Merhaba,
biraz cins bi konu olcak ama...delikafadulden
Ben bazen bebegimin tekmesini göbegimde felan degil oramda hissediyorum yav. $aka gibi gelcek ama... kalabalik yerde oldugum zaman ayaga kalkip dola$iyorum geçer diye bazen geçiyor duruyor.. Sonra oturuyorum.
Otururken yaptiginda yüzümde belli ediyorum ister istemez bir$eylerin oldugunu :kedi:

Normalmidir? Nedir bu? Ya$ayanlariniz varmi?bilmiyorumkismile

ben hamileliğim boyunca hep bunu yaşadım canım..hatta ilk tekmelerini orda hissetmiştim,ödüm kopmuştu:))..ama normalmiş,doktoruma danışmıştım..

Cevap veren arkada$lar peki sizin bebeginiz dönmü$ mü, bilginiz varmi? :emir_bebek:

Buarada evet cins bi duygu dimi? Firlicak gibi oluyor bende de ve ufak bücürler gibi tuttugum oluyor sanki çi$im gelmi$te kivraniyormu$um gibi hahahaha :):dance:

Allahim girdigimiz $ekillere bak yaa :1:

benim bebegim gecen hafta basasaga duruyodu 2 gün snra döndügünü hissettim yan duruyo simdi kafasi sag tarafta =) durusuna göre tekmeleride azaliyo cogaliyo iste

yahu 31. haftaya girdim. benim minik kızımın kafası hala kaburgamın altında. ne midem rahat, ne ciğerlerim. ayakları ile alt tarafa yaptığı baskıyı hiç söylemiyorum. doktorum hiç döneceğe benzemiyor, dönmezse sezeryan olursun dedi. dönmezmi acaba artık çok merak ediyorum.

bende de çok oldu bu olay. ayakları aşağıda dururken tekmeliyodu aşağıyı. ewet tuvaletim geliyodu hemen. bi de benim bebiş halen daha pozisyon değiştiriyo . açıkçası sıkıntılıyım hala başaşağı dönmedi şuan sağımda yan yatıyo.eyvahedigeldismile ama ilginç bi şekilde ara ara başaşağı dönüyo hah doğum pozisyonu aldı diyorum bi bakıyorum gene sağımda yan yatmış :olmaz: yine de umutluyum bu haftalarda döner diye sonuçta yapamadığı bişey değil dimi ama kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Merhabalar kizlar,

bugün doktor kontrolüm vardi ve kizim sürpriz yapti benimki dönmü$ bile :emir_bebek: haberim yoktu "nezaman dönmü$" olabilir dedim. (26 haftalik buarada) "Bilmem" dedi doktor. Nerden bilsin benim bilmem lazim dimi? Hehe naniknanik
Ve sirti da dönüktü göremedik bu sefer hanfendiyi... içim rahatladi son zamanlarda hareketi de yava$lami$ti.. sanirim ba$i a$agi geçtigi için az hareket ediyormu$... Bir de görüntü de iki büklüm gördüm dizkapaklari yüzünde felan ayyy canim benim biran önce dogsun onu annesi sele serpe ona cicili bicili yaptigim yataginda yatirmak istiyorum.

Sizlerinde içi rahat olsun herhangi bir korkulcak bir$ey degilmi$ elini felan uzatiyor herhalde :D

canım henüz 26 haftalıksın. Şu anda dönmüş olması doğum pozisyonu aldığını göstermez. Daha yeri var ve dönebilir. O nedenle hareketlerini çeşitli yerlerde hissedersen endişelenme. Doktorun doğum pozisyonu aldığını mı söyledi,yoksa tesadüf kontrol esnasında başı aşağıda mıydı??

canım henüz 26 haftalıksın. Şu anda dönmüş olması doğum pozisyonu aldığını göstermez. Daha yeri var ve dönebilir. O nedenle hareketlerini çeşitli yerlerde hissedersen endişelenme. Doktorun doğum pozisyonu aldığını mı söyledi,yoksa tesadüf kontrol esnasında başı aşağıda mıydı??

Ya aslinda dogum pozisyonu felan demedi. "$uan ba$i a$agida yatiyor" dedi bende o heyecanla hep öle mi kalcak felan gibi sorular sormadim. O da söylemedi "$uan" dedi... Sanirim degi$ebilir dimi?
Cünki geceleri yan yatiyorum ara ara sirtüstü yattigimda bebegin tekmelerini göbek deligimin oralarda hissediyorum artik kolu mu, bacaklarimi bilmiyorum?

Ailemde herkes dogum pozisyonu için erken dediler belki o anlik öyle duruyor olabilir dediler.:hulya:

aynı şey bende de oluyor şuan 28 haftalığım çok aşağılarda tekmeliyor çoğu zaman diğer tekmeler hiç bişeyde bunlar acıtıyor biraz ama çok normal büyüyorlar ve rahimde biraz sarkıyor

Back
X