- 26 Eylül 2016
- 445
- 255
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off su beklemek gercekten cok zor belkide normal seylerde belirti arayip umutlaniyorum ve sonra cok pis canim yanacak kirmizi karti yersem.Bende böyle bir belirti olmamıştı canım.Ama kişiden kişiye değişir belirtiler
Benim vücut ısım artıyordu Can'ım akşamları , sanki grip olacakmışım gibi bir kırgınlık oluyordu üzerimde , en büyük belirtim oydu benimKizlar vucudum sicak ellerim buz gibi ve cok usuyorum bikac gundur atesim 37.1 di az once olctum 37.3 adetim22 ekim, ara ara batmalarimda oluyo ama kasiklarda degil biraz daha yukarda bu belirtileri yasayan var mi?
Ben ozellikle aksamlari cok asiri usuyorum esim normalde cok usuyen biridir ama o bile usumuyor atesim de dedigim gibi 37.1 ile 37.3 arasi degisiyo bikac gundur ama galiba ovulasyonla adet arasi yuksek oluyormus normaldede biyerde oyle okudum daha once fark etmemistim olcmuyordumda tek degisiklik usumem normalde karda ince montla gezerim banamisin demem.Benim vücut ısım artıyordu Can'ım akşamları , sanki grip olacakmışım gibi bir kırgınlık oluyordu üzerimde , en büyük belirtim oydu benim
benim ayaklarım yaz kış buzz gibi olurdu hatta eşim ayakların ölmüş derdi dalga geçerdi benimle sonra nisan sonu mayıs başı gibi ayaklarım ısındı üşüyen ben artık yanmaya başladım. bide adet olucakmış gib belirtiler vardı. Ama kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye değişir tabii bu durum. inşallah hamilesindir ama test yapmadan sabret biliyorum çok zor ama en azından 1-2 gün geciksin öyle yap testini çünkü hüsrana uğrama inşallah sağlıklıca bir evladı kucağına alırsın inşalllaahh :)Ben ozellikle aksamlari cok asiri usuyorum esim normalde cok usuyen biridir ama o bile usumuyor atesim de dedigim gibi 37.1 ile 37.3 arasi degisiyo bikac gundur ama galiba ovulasyonla adet arasi yuksek oluyormus normaldede biyerde oyle okudum daha once fark etmemistim olcmuyordumda tek degisiklik usumem normalde karda ince montla gezerim banamisin demem.
Insallah canim umuda kapilmayam desemde bos kendimi kandiriyorum bat cumaryesi normalde ama gecen ayda stresten olsa gerek bi gun gecikti cumartesi pazarin gecmesini bekliyecem bakalim hayirlisi ama zaman gercekten gecmiyor beklerken.benim ayaklarım yaz kış buzz gibi olurdu hatta eşim ayakların ölmüş derdi dalga geçerdi benimle sonra nisan sonu mayıs başı gibi ayaklarım ısındı üşüyen ben artık yanmaya başladım. bide adet olucakmış gib belirtiler vardı. Ama kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye değişir tabii bu durum. inşallah hamilesindir ama test yapmadan sabret biliyorum çok zor ama en azından 1-2 gün geciksin öyle yap testini çünkü hüsrana uğrama inşallah sağlıklıca bir evladı kucağına alırsın inşalllaahh :)
Ayaklarim tek sabah kalktigimda isinmis oluyor canim yoksa butun gun buz gibi corap ve patik giymeme ragmen buz gibiler.Ben ayak üşümesi yaşadım hamileliğimin ilk günlerinde.
Kan testi verdin mi bugün? bence bi gebelik söz konusu silik gibi ama bence baya baya çizgi var :))Galiba usume ve ates beni yaniladi kizlar sizde bi bakin nolur
Veremedim canim malesef cunku yurt disinda yasiyorum ve burda gununu 1 hafta gecmeden yapmiyorlarmis kan testi ama ayni testten 2 tane daha yaptim ikinci silik cizgi hepsinde de cikti.Kan testi verdin mi bugün? bence bi gebelik söz konusu silik gibi ama bence baya baya çizgi var :))
3 canm cumartesi olmam lazim. Korkuyorum simdide bu kadar erken yaptim testi ama ya kimyasal falansa diye off cok zormus ya.aynen yurtdışında geçmesini bekliyolar kaç gün var peki bata?
neden sıkıntı yapıyosun Allah aşkına bu dertler hiç bitmiyo benden söylemesi. pozitifi gördüm kan verdim 2 gün sonra gel 2 katına çıkması gerekiyo dediler. 2 gün sonra çıktı sonra 10 gün sonra gel kese ve kalp atışı sonra 2l test falan yapma hamileliğin tadını çıkar :) bende çok düşündüm ama düşünmem boşmuş Allah sağlıklısını nasib etsin inşallah :)3 canm cumartesi olmam lazim. Korkuyorum simdide bu kadar erken yaptim testi ama ya kimyasal falansa diye off cok zormus ya.
Insallah canim hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah zaten tek rahatligim dua bol bol due ediyorum Allaha birakiyorum yapacak bisey yok.neden sıkıntı yapıyosun Allah aşkına bu dertler hiç bitmiyo benden söylemesi. pozitifi gördüm kan verdim 2 gün sonra gel 2 katına çıkması gerekiyo dediler. 2 gün sonra çıktı sonra 10 gün sonra gel kese ve kalp atışı sonra 2l test falan yapma hamileliğin tadını çıkar :) bende çok düşündüm ama düşünmem boşmuş Allah sağlıklısını nasib etsin inşallah :)
Ben de çok usuyorum hatta cevremdekiler gebe kadın udumez diyo ama ben resmen donuyorum atesimi hiç olcmedim ama gebeliğin ilk gününden beri bi titreme var geçmiyor herkes tsortle ben kalın ceketler çoraplar buz gibi oluyorum inş hamilesindirYok mu benim gibi sebepsiz donup hamile oldugunu anlayanlar kizlar bu belirtimi sizce?
Bu test pozitif cnm hayırlı olsunGaliba usume ve ates beni yaniladi kizlar sizde bi bakin nolur