Hamileler bi bakabilir mi lutfeeen...

Bu test pozitif cnm hayırlı olsun
Tesekkur ederim canim evet usumemden tahmin etmistim biseyler var halimde diye cunki normalde sikin karda bile bn corap giyimem ama bi haftadir resmen donuyorum corap patik ve ayaklar hala buz adetim tarihim cumartesi normalde test erken gebelik icindi inanasim gelmedi ama 3 tane yaptim 3 u de ayni cikinca artik bende inanmaya basladm. Kimyasal diye bisey de varmis ins oyle bisey degildir diye dua ediyorum simdi de..

Tesekkur ederim canim evet usumemden tahmin etmistim biseyler var halimde diye cunki normalde sikin karda bile bn corap giyimem ama bi haftadir resmen donuyorum corap patik ve ayaklar hala buz adetim tarihim cumartesi normalde test erken gebelik icindi inanasim gelmedi ama 3 tane yaptim 3 u de ayni cikinca artik bende inanmaya basladm. Kimyasal diye bisey de varmis ins oyle bisey degildir diye dua ediyorum simdi de..
Korkma hiç birşey olmaz kimyasal falan diye de stres yapma çünkü tutunma aşamasında stres iyi deil mutlaka kan testi yap idrarda belli oluyosa kanda mutlaka çıkar cnm sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum

Kizlar vucudum sicak ellerim buz gibi ve cok usuyorum bikac gundur atesim 37.1 di az once olctum 37.3 adetim22 ekim, ara ara batmalarimda oluyo ama kasiklarda degil biraz daha yukarda bu belirtileri yasayan var mi?
Benim elim ayağımda yanma ateş basması oldu yumurtlama dada vücut ısısı artıyor erken gebelik testleri var ondan yap ben adetimden 3 gün önce normal gebelik testinde ogrendim

Back
X