- 16 Ocak 2017
- 73
- 55
- 3
- 35
- Konu Sahibi leylapoyraz
-
Cok tuhaf bi agri evet ama adetime 6 gun var 5abi bn catlarim ne zamn test yapsamki acabaBenimde böyle olmuştu. Ben adet sancısı zannettim belirtiler adet belirtileri ile aynı diye karışabiliyor malesef. Ama hamileymişim öyle okulda ders anlatırken birden başım döndü o an aklıma geldi eve gidince test yaptım silik çizgi çıktı kanda baktım 48 di o kadar küçükken bile çıktı yani idrar testtinde. İnşallah vardır.
Ama hic gogus agrisiyla uyandigimi bilmem bu sabah resmen simsek cakiyodu yerlesirken mi oluyo acaba bu agri ne zaman test yapmaliyimCanm yerleşme 4 ile 10 gün arasında oluyormuş yerleşme olabilir göğüs hassasiyeti gecn ay adet bitiminden beri vardı bnde kır yaptığım için o konuda birşey diyemeyecegm
Tahmini yumurtlama dan 13gun sonra verir sonuç canm ondan önce sanmıyorum zaten 10.gun kanda cikiyo idrara geçmesi 2 3 gün alır kesin sonuç istiyorsan adet geçmesini beklemek bence . Bn erken yaptm tahmini yumurtlamanin 14.gunu negatfti yumurtlamayi tahmin edememisim demk ki 4 gün sonra pozitf çıktıAma hic gogus agrisiyla uyandigimi bilmem bu sabah resmen simsek cakiyodu yerlesirken mi oluyo acaba bu agri ne zaman test yapmaliyim
Benimde böyle olmuştu. Ben adet sancısı zannettim belirtiler adet belirtileri ile aynı diye karışabiliyor malesef. Ama hamileymişim öyle okulda ders anlatırken birden başım döndü o an aklıma geldi eve gidince test yaptım silik çizgi çıktı kanda baktım 48 di o kadar küçükken bile çıktı yani idrar testtinde. İnşallah vardır.
bu arada cevap verdiginiz icin cooook tesekur ederim Rabbim herkese versin sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah benim bi bebegim vardi 6 aylikken olmustu malesef normal dogumla dogurdum cok kotu donmlerdeydimki ogluma hamile kaldim ama o zamn o donemde farkinda bile olmadm belirtilerin cunku yeni dogum yapmistim sonucta sutum falanda akiyrdu simdi sizlerden ogrenmek iyi Rabbim kimseye aci vermesin insallah oglum 4 yasinda suan ikinciyi istyrm nasip olursaCanm yerleşme 4 ile 10 gün arasında oluyormuş yerleşme olabilir göğüs hassasiyeti gecn ay adet bitiminden beri vardı bnde kır yaptığım için o konuda birşey diyemeyecegm
Allah bagislasin cnm hayirli olsun insallahTahmini yumurtlama dan 13gun sonra verir sonuç canm ondan önce sanmıyorum zaten 10.gun kanda cikiyo idrara geçmesi 2 3 gün alır kesin sonuç istiyorsan adet geçmesini beklemek bence . Bn erken yaptm tahmini yumurtlamanin 14.gunu negatfti yumurtlamayi tahmin edememisim demk ki 4 gün sonra pozitf çıktıadetm br gün geçmişti o arada
Son adet tarihisat ve bat ndr acaba???
Çok sağol darısı sna olsun inslh sende kalmissindir bu ayAllah bagislasin cnm hayirli olsun insallah
ayyy çokkk güldümmmmm ya ilahiiiiSon adet tarihi
Beklenen adet tarihi
Cnm
canim yanlisin var, genelde 14.gu. Civari oluyor yerlesme. İlk iki hafta (10 gun ila 14 gun arasi) embriyo blastomer seklinde bolunerek fallopi tupunden yuvarlanarak ilerliyor. Ayni anda hem hucre bolunmesi hem yuvarlama ilerleme oluyor. Rahmin ortasina varmasi 14 gunu buluyor. Ve yerlesmeye basliyor. Bu sebeple yerlesme kanamasi yaklasik adet gunun3 tekabul ediyor.Canm yerleşme 4 ile 10 gün arasında oluyormuş yerleşme olabilir göğüs hassasiyeti gecn ay adet bitiminden beri vardı bnde kır yaptığım için o konuda birşey diyemeyecegm
Ayyy ne bilim sat tarihiniz ne diye sormayncaayyy çokkk güldümmmmm ya ilahiiiiben size o tarihlerinizi sordummmm:)
Kimisi 12. Gun idrarda ogreniyor yumurtlmadan sonra oda var cok karisikmis bu isler yacanim yanlisin var, genelde 14.gu. Civari oluyor yerlesme. İlk iki hafta (10 gun ila 14 gun arasi) embriyo blastomer seklinde bolunerek fallopi tupunden yuvarlanarak ilerliyor. Ayni anda hem hucre bolunmesi hem yuvarlama ilerleme oluyor. Rahmin ortasina varmasi 14 gunu buluyor. Ve yerlesmeye basliyor. Bu sebeple yerlesme kanamasi yaklasik adet gunun3 tekabul ediyor.
(Erken ve gec dollenmelerde bu surec farklilik gosterir)
Amin canim sagolasinÇok sağol darısı sna olsun inslh sende kalmissindir bu ay
Gerçekten mi.canim yanlisin var, genelde 14.gu. Civari oluyor yerlesme. İlk iki hafta (10 gun ila 14 gun arasi) embriyo blastomer seklinde bolunerek fallopi tupunden yuvarlanarak ilerliyor. Ayni anda hem hucre bolunmesi hem yuvarlama ilerleme oluyor. Rahmin ortasina varmasi 14 gunu buluyor. Ve yerlesmeye basliyor. Bu sebeple yerlesme kanamasi yaklasik adet gunun3 tekabul ediyor.
(Erken ve gec dollenmelerde bu surec farklilik gosterir)
İş arkadaşımın adetine 3 gün kala idrar testinde çıktı. Sen yine bekle bir kaç gün bence adetine bir hafta kala her gün yapıp karşılaştıran bile biliyorum İnşallah hayırlı haberi istediğin gibi alırsın canımcım.Cok tuhaf bi agri evet ama adetime 6 gun var 5abi bn catlarim ne zamn test yapsamki acaba
Olabilirde olmayabilirde belirtilere takilma adetine 3 4 gun kala adetn duzenliyse erken genelik testi yao cikarMerhabalar hanimlar yumurtlamanin 8. Gunundeyim bu sabah gogus agrimla uyandim cok fazlaydi ve bu gun 7 8 kere sol kasigimda sizlama hissettim bu kadar erken belirti olurmu. Ne zaman yerlesiyor acaba
Yasayan varmi cevap verenlere simdiden cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?