Hamileler bi bakarsaniz sevinirim.LUTFEN

Kıyamam Rabbim sana ne güzel bir evlat vermiş bak onun acısını unutturmak için. Onun kötü günlerini yaşatmasın benim kese bozuldu 6 haftalık şuan yarın alacaklar. Seninkiyle kıyaslanamaz bile benim durumum. O bile canımı acıtıyor. Beklemek zor ama güzel haberler gelir inşallah

Selam benimde 31 çıktı kanda doktor hamilelik yokndenilcek kadar az haftaya tekrar testi tekrarlı an dedi senin ne kadar süre sonra arttı şu an kaç haftalıksın

Canım yumurtlamadan sonra vücut kendini hamilelige hazırlar.bdlirtilerde o yönde olur.eger dollenme olmazsa adet olursun.olursada hamilesindir.inan belirtiler adet gecikmesinden sonra başlıyor.amq seni.heveslendirmek gibi olmasın şunu belirteyim. Ben hamile oldugumu bilmiyordum sol.kasigim acayip ağrıdı ütü yapıyordum yapamadım.bise sadece adete uc gun varken çok kötü karın ve kasık ağrısıyla uyandım. Sabah ölüyorum sandım.cocuk yerlesiyormus meğerse.sma tabi herkeste farklı oluyor canim.hwrsey gönlünce olsun .ne hayırlisiysa o olsun.

Selam benimde 31 çıktı kanda doktor hamilelik yokndenilcek kadar az haftaya tekrar testi tekrarlı an dedi senin ne kadar süre sonra arttı şu an kaç haftalıksın
Canım benim ocağın 14 ünde yaptırdık 48 di sonra 20 sinde yaptık 819 çıktı. Doktorum bir daha da istemedi. Şuan 6 haftalık ama kese bozuldu yarın kürtaj olacağım malesef

Canım benim ocağın 14 ünde yaptırdık 48 di sonra 20 sinde yaptık 819 çıktı. Doktorum bir daha da istemedi. Şuan 6 haftalık ama kese bozuldu yarın kürtaj olacağım malesef
Değerlerin çok güzel artmış neden böyle olmuş allah sabır versin arkadaşım bende 2 kez yaşadım

Değerlerin çok güzel artmış neden böyle olmuş allah sabır versin arkadaşım bende 2 kez yaşadım
Açıkcası bilmiyorum dr bebek oluşmadı diyor. Bende anlamadım birinin dediği birini tutmuyor kafam çok karışık. Birazdan gideceğim hala içimde bir umut ile bekliyorum bir mucize olacak diye. Rabbim sabır versin hepimize.

Rabbim kimseye yasatmasin gec gordm canm nasilsin naptn cok uzuldum

Rabbim kimseye yasatmasin gec gordm canm nasilsin naptn cok uzuldum
Amin canım iyiyim toparladım çok şükür. Ağrılarım var hafif hafif ama bunada şükür. Kese inanılmaz derecede bozulmuştu bugün son yapılan ultrason da. Bende uzatmadım artık. Bu arada ben erken gebelik testinde daha silik çizgi gördüm normal 3 liralık test daha koyu idi bilgin olsun canım.

Canm uzulme dicemde zordur Rabbim en kisa zamanda nasip etsin bidaha hayirlisi canim ben bugun test yaptm negatif cikti yumurtlamanin 11. Gunuydu yani yoktr dimi

Kaç haftalık tı seninki ? Beta hcg nin 48 çıkması kac haftalık olduğunu gösteriyor? 28 ka c haftalık acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…