- Konu Sahibi leylapoyraz
-
Kıyamam Rabbim sana ne güzel bir evlat vermiş bak onun acısını unutturmak için. Onun kötü günlerini yaşatmasın benim kese bozuldu 6 haftalık şuan yarın alacaklar. Seninkiyle kıyaslanamaz bile benim durumum. O bile canımı acıtıyor. Beklemek zor ama güzel haberler gelir inşallahbu arada cevap verdiginiz icin cooook tesekur ederim Rabbim herkese versin sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah benim bi bebegim vardi 6 aylikken olmustu malesef normal dogumla dogurdum cok kotu donmlerdeydimki ogluma hamile kaldim ama o zamn o donemde farkinda bile olmadm belirtilerin cunku yeni dogum yapmistim sonucta sutum falanda akiyrdu simdi sizlerden ogrenmek iyi Rabbim kimseye aci vermesin insallah oglum 4 yasinda suan ikinciyi istyrm nasip olursa
ben de oyle ogrendim. Cnku erken yumurtlama olmustu. O yzden son cumleye yazm ya, erken veya gec yumurtlama olursa bu hormonal salgilama da erken veya gec olablrKimisi 12. Gun idrarda ogreniyor yumurtlmadan sonra oda var cok karisikmis bu isler ya
Selam benimde 31 çıktı kanda doktor hamilelik yokndenilcek kadar az haftaya tekrar testi tekrarlı an dedi senin ne kadar süre sonra arttı şu an kaç haftalıksınBenimde böyle olmuştu. Ben adet sancısı zannettim belirtiler adet belirtileri ile aynı diye karışabiliyor malesef. Ama hamileymişim öyle okulda ders anlatırken birden başım döndü o an aklıma geldi eve gidince test yaptım silik çizgi çıktı kanda baktım 48 di o kadar küçükken bile çıktı yani idrar testtinde. İnşallah vardır.
Canım yumurtlamadan sonra vücut kendini hamilelige hazırlar.bdlirtilerde o yönde olur.eger dollenme olmazsa adet olursun.olursada hamilesindir.inan belirtiler adet gecikmesinden sonra başlıyor.amq seni.heveslendirmek gibi olmasın şunu belirteyim. Ben hamile oldugumu bilmiyordum sol.kasigim acayip ağrıdı ütü yapıyordum yapamadım.bise sadece adete uc gun varken çok kötü karın ve kasık ağrısıyla uyandım. Sabah ölüyorum sandım.cocuk yerlesiyormus meğerse.sma tabi herkeste farklı oluyor canim.hwrsey gönlünce olsun .ne hayırlisiysa o olsun.Merhabalar hanimlar yumurtlamanin 8. Gunundeyim bu sabah gogus agrimla uyandim cok fazlaydi ve bu gun 7 8 kere sol kasigimda sizlama hissettim bu kadar erken belirti olurmu. Ne zaman yerlesiyor acaba
Yasayan varmi cevap verenlere simdiden cok tesekkur ederim
Canım benim ocağın 14 ünde yaptırdık 48 di sonra 20 sinde yaptık 819 çıktı. Doktorum bir daha da istemedi. Şuan 6 haftalık ama kese bozuldu yarın kürtaj olacağım malesefSelam benimde 31 çıktı kanda doktor hamilelik yokndenilcek kadar az haftaya tekrar testi tekrarlı an dedi senin ne kadar süre sonra arttı şu an kaç haftalıksın
Değerlerin çok güzel artmış neden böyle olmuş allah sabır versin arkadaşım bende 2 kez yaşadımCanım benim ocağın 14 ünde yaptırdık 48 di sonra 20 sinde yaptık 819 çıktı. Doktorum bir daha da istemedi. Şuan 6 haftalık ama kese bozuldu yarın kürtaj olacağım malesef
Açıkcası bilmiyorum dr bebek oluşmadı diyor. Bende anlamadım birinin dediği birini tutmuyor kafam çok karışık. Birazdan gideceğim hala içimde bir umut ile bekliyorum bir mucize olacak diye. Rabbim sabır versin hepimize.Değerlerin çok güzel artmış neden böyle olmuş allah sabır versin arkadaşım bende 2 kez yaşadım
Erken gebelik testi duyarliligi daha yuksek dimiOlabilirde olmayabilirde belirtilere takilma adetine 3 4 gun kala adetn duzenliyse erken genelik testi yao cikar
Rabbim kimseye yasatmasin gec gordm canm nasilsin naptn cok uzuldumKıyamam Rabbim sana ne güzel bir evlat vermiş bak onun acısını unutturmak için. Onun kötü günlerini yaşatmasın benim kese bozuldu 6 haftalık şuan yarın alacaklar. Seninkiyle kıyaslanamaz bile benim durumum. O bile canımı acıtıyor. Beklemek zor ama güzel haberler gelir inşallah
Yok bn normal de 14. Gun yumurtlama olurdu 13. Gun oldu canm sagolben de oyle ogrendim. Cnku erken yumurtlama olmustu. O yzden son cumleye yazm ya, erken veya gec yumurtlama olursa bu hormonal salgilama da erken veya gec olablr
Keske bi mucize olsa canmAçıkcası bilmiyorum dr bebek oluşmadı diyor. Bende anlamadım birinin dediği birini tutmuyor kafam çok karışık. Birazdan gideceğim hala içimde bir umut ile bekliyorum bir mucize olacak diye. Rabbim sabır versin hepimize.
Amin canım iyiyim toparladım çok şükür. Ağrılarım var hafif hafif ama bunada şükür. Kese inanılmaz derecede bozulmuştu bugün son yapılan ultrason da. Bende uzatmadım artık. Bu arada ben erken gebelik testinde daha silik çizgi gördüm normal 3 liralık test daha koyu idi bilgin olsun canım.Rabbim kimseye yasatmasin gec gordm canm nasilsin naptn cok uzuldum
Canm uzulme dicemde zordur Rabbim en kisa zamanda nasip etsin bidaha hayirlisi canim ben bugun test yaptm negatif cikti yumurtlamanin 11. Gunuydu yani yoktr dimiAmin canım iyiyim toparladım çok şükür. Ağrılarım var hafif hafif ama bunada şükür. Kese inanılmaz derecede bozulmuştu bugün son yapılan ultrason da. Bende uzatmadım artık. Bu arada ben erken gebelik testinde daha silik çizgi gördüm normal 3 liralık test daha koyu idi bilgin olsun canım.
Benimde böyle olmuştu. Ben adet sancısı zannettim belirtiler adet belirtileri ile aynı diye karışabiliyor malesef. Ama hamileymişim öyle okulda ders anlatırken birden başım döndü o an aklıma geldi eve gidince test yaptım silik çizgi çıktı kanda baktım 48 di o kadar küçükken bile çıktı yani idrar testtinde. İnşallah vardır.
4 haftalık idiKaç haftalık tı seninki ? Beta hcg nin 48 çıkması kac haftalık olduğunu gösteriyor? 28 ka c haftalık acaba ?
28 ka c haftalıktır bilginiz var mi doktorum bir bilgi vermedi4 haftalık idi
tahminim 3 haftalık falandır arkadaşım. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah...28 ka c haftalıktır bilginiz var mi doktorum bir bilgi vermedi
Teşekkür ederim ınsallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip edertahminim 3 haftalık falandır arkadaşım. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?