Hamileler bi bakin ic dudak sarkikligi sorunu

impossibl

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
62
34
303
Merhaba hamilelik sayfasinda paylastim ama kimse yorum yapmadi buraya bakinca benimle ayni sorunu yasayan cok kisi var diyorum evliyim ve 10 haftalik hamiley8m bormal.dogum istiyorum fakat ergenligimden bu yana dert ettigim bi konu fakat bi turlu yaptiramadim labioplasti ameliyatini. Benimle ayni durumda olup dogumda neler yasadiginizi ogrenmek istiyorum o aciyla utanma duygusu olmaz belki ama ben bu zamana kadar alttanda muayene olmadim inanilmaz utaniyorum dogumdan sonra bu islemi yapan doktor varmi acaba nolur cevap yazin ruyalarima girmeye basladi artik. Doktorumla bu konuyu sanirim telefonda goruscem yuz yuze biraz zor gibi:(

Merhaba hamilelik sayfasinda paylastim ama kimse yorum yapmadi buraya bakinca benimle ayni sorunu yasayan cok kisi var diyorum evliyim ve 10 haftalik hamiley8m bormal.dogum istiyorum fakat ergenligimden bu yana dert ettigim bi konu fakat bi turlu yaptiramadim labioplasti ameliyatini. Benimle ayni durumda olup dogumda neler yasadiginizi ogrenmek istiyorum o aciyla utanma duygusu olmaz belki ama ben bu zamana kadar alttanda muayene olmadim inanilmaz utaniyorum dogumdan sonra bu islemi yapan doktor varmi acaba nolur cevap yazin ruyalarima girmeye basladi artik. Doktorumla bu konuyu sanirim telefonda goruscem yuz yuze biraz zor gibi:KK43:
Eşiniz sorun yaptığı hiç acaba

Hayir esim hicbi sekilde sorun yapmadi ama zaten asiri rahat olamam karsisinda o da biliyo bu konuda utangacligimi sanirim burada konu acanlarin hepsi bekar:(

doğumdan sonra ol bence. bu nedenle doktordan çekinmene hiç gerek yok. fobi haline getirmişsin biraz sanırım, ama kendini telkin et lütfen, kendini boş yere zora sokma. doğumdan sonra da istediğin o ameliyatı olursun :)

Lazerle yapıyorlar bende bununla ilgili bir konu açmıştım ama kimse yazmadı. Eşim rahatsız olduğunu söyledi bu durumdan önce. Monalisa Dokunuşu diyorlar adına da yaptıran yok mu hiç? Bu konuda çekincelerim var nasıl bir işlem oluyor bilen var mı? Ameliyat gibi mi? Lütfen yardım edin.

Mutlaka yaptircam hanimlar iste dogum anindan sonra insallah normal olurda o andan sonra yaparmi diye kaygim var insallah onumzdeki haftalarda bunu dile getircem doktoruma yardimci olursa aradan cikaririm bi agriyla ne guzel olurr:KK17:

L
Lazerle yapıyorlar bende bununla ilgili bir konu açmıştım ama kimse yazmadı. Eşim rahatsız olduğunu söyledi bu durumdan önce. Monalisa Dokunuşu diyorlar adına da yaptıran yok mu hiç? Bu konuda çekincelerim var nasıl bir işlem oluyor bilen var mı? Ameliyat gibi mi? Lütfen yardım edin.
Lazerle derken??

Back
X